ouderlijk onbegrip

Marijke legde zachtjes de hoorn op de haak. Even staarde ze naar buiten. Ze schaamde zich, maar aan de andere kant trok die heerlijke, zoete pijn door haar onderlichaam. Ongemerkt bevoelde ze zichzelf. Ooh, wat was ze nog bevuild! En met hernieuwd enthousiasme pakte Marijke de telefoon weer van de haak, en toetste het nummer in van haar vriendin. Ze had wat te vertellen...

Marijke's ouders waren lieve mensen, maar ze begrepen haar niet. Ze begrepen 'het' eigenlijk niet. Neem bijvoorbeeld haar leventje op de middelbare school. Dat er behoorlijk drugs werd gebruikt, dat zouden ze nooit begrijpen. En dat er tijdens de maatschappijles gediscussieerd werd of dat de school een wapendetector moest aanschaffen of niet. Zulk soort dingen pasten helemaal niet in het leven van haar ouders. En daarom begon zij er maar niet over.
Hoe ouder het mooie, blonde meisje werd, hoe verder de werelden van haar en die van haar ouders uit elkaar kwamen te liggen. Dat gold ook voor sex. Sterker nog, ze werd er geil van.
Marijke werd opgewonden van het soort sex dat haar ouders ongetwijfeld zouden afwijzen. Marijke werd dr juist geil van. Als ze zich letterlijk overgaf aan de lust om te nemen of genomen te worden, dan werd het allemaal nog een graadje erger omdat zij zich zo slecht voelde. Alleen al dat besef, daar werd Marijke nat van. En het kon zo maar gebeuren, ergens midden in een drukke winkelstraat. Juist dn eigenlijk, met zoveel mensen in de buurt die 'allemaal eens zouden moeten weten wat een slecht meisje zij wel niet was...'
Marijke kwam door haar werk als assistent-verkoopleider in de stad te wonen. Ze prees zich gelukkig dat ze op de middelbare school niet haar 'ware liefde' had gevonden. En eenmaal in haar eigen huisje genoot ze teveel van haar (dubbel)leven dat het voor de liefde nog moeilijker werd dit te overwinnen. Ze creerde een stiekeme erotische beleving voor zichzelf. Ze maakte zichzelf geil, gewoon op straat, en ging dan op zoek naar spannende plekken om te masturberen. Ook bekwaamde zij zichzelf in onopgemerkte zelfbevrediging. Met haar hand in haar jaszak bijvoorbeeld, of in een lift.
Ook ging ze uit. Soms met mensen van het werk, dan deed ze zulke spannende niet. Maar vaak genoeg ging ze ook alleen op stap. En dan gebeurde het meestal wel. Gewoon, omdat ze haar geilheid al toeliet bij iedere keurende blik die ze opmerkte.
Zo leerde ze ook Betty kennen, in een kroeg. Marijke had nog helemaal niet zo'n ervaring met bisexuele ideen, en gevoelens, maar na een artikel in zo'n vrouwenblad begon ze er wel over na te denken. Niet lang daarna zag ze Betty zitten.
Een pracht van een mens. Een brunette, lollig, ironisch, en net zo oud als zij, maar overduidelijk veel volwassener. Ze was een sexy verschijning, en liet overduidelijk merken dat ze dat zelf donders goed wist.
Met zo'n vrouw zou ik het wel kunnen doen, bedacht Marijke zich. Betty merkte Marijke's gestaar op, en liep op haar af. 'Zo, nieuw hier?', vroeg ze direct op de vrouw af. 'Nou, ik ben hier wel eens geweest, maar inderdaad nog niet zo vaak', antwoordde Marijke eerlijk. 'Kom, laten we gaan zitten', stelde Betty voor. En ze maakten kennis met elkaar.
In een eerder leven was Betty escortgirl geweest. Ze moest wel, ze had het geld nodig. En ze kon het. Met haar lijf en haar prachtige ogen onder lang bruin haar. Ze maakte iedere vent zo horendol, dat ze grif betaalden, en Betty had ze nog voor het uitkiezen ook. Wat wil je als prostituee nog meer? Daarom was Betty zo interessant voor Marijke, bevrijdend. En nog een leuk mens ook.
Marijke had eindelijk weer eens een vent aan de haak geslagen, n hem de ochtend daarop op vakkundige manier de deur uitgewerkt. Net op tijd, want haar moeder belde. En ze loog over wat ze die avond had gedaan. Haar moeder zou het toch niet begrijpen...

'Whaaat?!', riep de uitbundige ex-hoer door de telefoon. 'Kom snel hiernaartoe! Ik wil er alles over weten! Eten we nog wat ook'.
Marijke draaide de parkeerplaats op en zag dat haar vriendin al stond te wachten. Ze moest het meteen vertellen.
Betty gierde het af en toe uit. Marijke was haar beste vriendin. De enige die normaal tegen haar deed. Ze vond het fantastisch wat er gebeurd was, en dat Marijke er zo geil van werd. Kletsend liepen ze naar het huis. Op de oprit was een man aan het werk.
'Wie is dat?', onderbrak Marijke Betty's gegier om de zoveelste intieme anekdote. 'Dat is Roy', antwoordde Betty meteen bij de les, 'een hele leuke jongen van de gemeente. Ze zijn met rioolwerkzaamheden bezig. Wortels in de stront, of zoiets', zei ze laconiek.
'Ik was net bezig hem te verleiden en toen belde jij'. 'Ooh', zei Marijke afwezig, terwijl ze de man schattend opnam. De man keek terug. Hij was stoer, misschien een beetje simpel, maar een heerlijk ventje. Langzaam schreed Marijke op de noeste gemeentewerker af. Betty zag dat haar knien knikten, maar voor de rest leek haar vriendin ongenaakbaar. Met een ongelovige lach om zijn lippen wachtte de man haar op. Ze keken elkaar recht in de ogen aan.
Betty dacht dat ze het bestierf. Zo had ze Marijke nog niet meegemaakt! Maar wat wil je, ze had net geneukt met iemand die ze zomaar van straat had geplukt!
Marijke's borsten raakten de man zijn torso. De vrouw sloot haar ogen en snoof diep. De geur van bezwete man wond haar op. Ze sloeg haar ogen op en zag Roy voor haar staan. Marijke lachte, ze vond hem lief. 'Kom', zei ze. De blondine pakte zijn hand en leidde die naar haar kutje. Betty hoorde de man slikken.
Roy's hand gleed achter het slipje. Marijke was nat, heel erg nat. Betty rilde. Zij wist dat haar vriendin zojuist met een andere man had geneukt; zij wist dat Roy zeer waarschijnlijk nu in het sperma van een vreemde vent zat te woelen!
Betty's geile gedachten werden verstoord door het aanzwellend gekerm van haar vriendin. Waarschijnlijk denkt zij er nu ook aan, dacht de ex-prostituee.
Marijke drukte haar lichaam tegen dat van Roy. Hij voelde haar borsten op zijn lichaam. 'Ooh mijn god Betty, wat gebeurt hier allemaal!', riep hij over Marijke's schouder terwijl hij door bleef vingeren. 'Ik weet het niet, maar het is allemaal enorm opwindend!', antwoordde Betty. Het was te opwindend voor de ex-prostituee. Ze liep op het masturberende tweetal af, en ging achter de man staan. Ze drukte haar schaamstreek tegen zijn heerlijke bolle kontje, en liet haar handen over zijn pik glijden. Ze voelde Marijke's onderlijf over de rug van haar hand bewegen. 'Ooh dames, wat doen jullie allemaal?! Ik word gek zo!', kreunde de jongen.
'Ja, je hebt gelijk', zei Betty met een trilling in haar stem, omdat ze net zijn heerlijke stijve paal had gevoeld. 'We gaan naar binnen!'
Marijke liet een teleurgesteld kreuntje horen. Het gevinger had haar bijna tot een orgasme gebracht. Roy wilde weglopen, maar ze hield zijn hand tegen haar kutje. 'Waar wachten wij op?', vroeg Betty. 'Op... op... oja, oja... Ga door! Ga doorrr... Aaahahhaa!!!', kreunde Marijke intens. Ze trilde hevig op haar benen. Betty en Roy hielden haar vast terwijl de man ook nog zijn hand stevig tegen Marijke's kutje drukte. Marijke gooide haar hoofd achterover. De druk in haar lichaam deed haar nek-aderen opzwellen. Ze werd helemaal rood. Met drie zware schokken die haar lichaam voorover deden slaan was haar hoogtepunt voorbij. Roy haalde zijn hand door haar kutje, hij was helemaal vochtig.
'Ooh jongens, dat was me een partij lekker!', sidderde de vrouw nog na. 'Ongelooflijk, wat was dat geil!', riep Roy uit. 'Ja, dat heb ik allemaal van Betty geleerd', hijgde Marijke. De vriendinnen keken elkaar aan, en proestten het uit. Lachend troonden ze de man mee het huis in.
In de slaapkamer viel Marijke op het bed en rustte even uit. Nu was het Betty's beurt om van de man en zijn werklichaam te genieten. Ze streelde hem. Haar hand ging op en neer over zijn door spieren beheuvelde lijf. Roy liet zich betasten, hij liet zich beruiken. Hij had zulke ervaringen wel meer. Maar wat er vandaag gebeurde vond hij wel erg interessant worden. Betty was niet zo maar een vrouw. Ze was er n die honderden mannen had gekend. Ze wist hem precies op de juiste manier weer opgewonden te maken. Marijke's buitenactie had al een flinke dot voorvocht in zijn slip doen ontstaan. Maar nu zwol zijn pik onder Betty's vaardigheden weer op en lekte in haar handpalm. Langzaam ontdeed ze de man van zijn werkkleren. Kledingstuk voor kledingstuk kwam zijn naaktheid steeds meer tevoorschijn. Geroutineerd stond ook zij even later in haar blootje. Betty hield het niet meer. Ze drukte haar naakte lijf tegen dat van Roy. Diep stak ze haar tong in zijn keel. Verrast tongde de man terug. Maar al snel volgde hij haar gretigheid. Hun handen zaten overal. Zijn pik groeide tegen haar buik. Betty pakte hem en begon hem zachtjes te masseren. Een nieuwe golf voorvocht bevuilde haar hand. Ze kreunde en smeerde dat in haar kutje. Zo geil was lange tijd niet geweest.
Marijke lag op het bed en keek naar het opwindende schouwspel. Ze ging plat op haar buik liggen en betastte haar clitoris. Ritmische bewogen haar heupen tegen het matras. Ze stak haar ringvinger zo diep mogelijk in haar natte kutje, terwijl ze met haar wijsvinger haar clitoris beroerde. Het was nog gevoelig van zonet. Het gewicht van haar lichaam plette haar borsten tegen het bed. Bij iedere geilgolf die ze zichzelf toebracht, nam die heerlijke druk alleen maar toe. Tot een tweede orgasme kwam Marijke niet, want Betty en Roy lieten zich al zoenend op het bed vallen.
Betty opende wijd haar benen en hield voor Roy's ogen haar schaamlippen ver uit elkaar. De rioolwerker liet een kreuntje horen en viel al liggend op het heerlijke hoerenkutje aan. Marijke betastte bewonderend zijn strakke, gespierde billen. Haar ademhaling versnelde. Ze wilde hem omdraaien, om zijn pik te zuigen. Maar ze wilde hen ook weer niet storen. Daarom kroop ze bovenop hem, en hervatte haar masturberende bewegingen op haar buik, nu liggend op Roy's sterke lijf.
Af en toe hief Roy zijn hoofd op en gaf Marijke een tongzoen. De vrouw rilde bij de smaak van Betty's kut. 'Ooh wat geil, wat vreselijk opwindend!', steunde ze keer op keer. Weer voelde ze een orgasme naderen.
Met beide handen stuurde Betty Roy's hoofd precies zo dat hij de lekkerste dingen bij haar deed. Toen hij dat eenmaal doorhad, streelde ze met haar ene arm over zijn gespierde lijf, en neukte zichzelf met twee vingers van haar andere hand. Betty wilde haar benen om Roy's lijf slaan. Maar toen ze voelde dat Marijke er ook nog lag, werd het haar teveel; ze kwam klaar.
Vaster en vaster drukte ze haar benen tegen hen aan. Marijke voelde dat haar vriendin klaarkwam, en ze wilde mee. Wilder en gretiger betastte ze haar gevoelige plekjes.
'Ooh mijn God', kreunde Roy. Hij werd verpletterd door de voluptueuze dames die al hun spieren spanden omdat ze klaarkwamen. Even later was de slaapkamer gevuld met intense geluiden.
Betty en Marijke hijgden na, in elkaars armen natuurlijk. 'Alle jezus!', vloekte Roy nog maar eens een keertje. Hij draaide zich om. Zijn lul kwam weer tevoorschijn, hij was enorm, en keien keihard. Bijna de gehele draai bleef een draad voorvocht contact houden met het bed. Marijke rolde van hem af en kwam weer op haar buik terecht. Hij zette de vermoeide vrouw op haar knien en bewonderde haar heerlijke billen. Haar volle borsten bengelden naar beneden. Dat wond de man vreselijk op. Voordat de vrouw het in de gaten had, schoof hij in n keer zijn lul van achteren in haar onderlijf. Marijke zuchtte, diep en intens. Met een gestage beweging drong de man steeds verder in haar. Zijn onderbuik raakte haar strakke kont, en hij draaide zich er nog wat steviger tegenaan.
Ook bij het terughalen deed de man het nog rustig. Marijke dacht dat de binnenkant van haar lichaam vacum trok, zo lekker had ze dit nog nooit ervaren. Helaas voor haar herhaalde Roy het niet. Vanaf de tweede aanzet begon hij haar al straf te nemen. Hij plaatste zijn handen op haar heupen. Bij iedere stoot trok hij het weelderige lijf ook nog eens naar zich toe. Marijke was nat, erg nat, en wijd bovendien. Wist hij veel dat ze nog geen drie uur geleden met een andere vent had liggen ketsen. Hij dacht dat ze gewoon nat was, en groot.
Roy naaide de vrouw van wie hij dacht dat ze wel tegen een stootje kon. Hij nam haar bruut en wreed, en Marijke schokte op zijn nemende bewegingen mee.
De ex-prostituee richtte zich op haar knien. Ze keek naar haar vriendin die het zo te verduren kreeg. 'Hij neemt je wel woest h?', fluisterde ze in haar oor. 'Ooh ja, jaah, zo wild...', kermde Marijke met haar ogen dicht. Betty dacht dat ze flauwviel van geilheid. Het was allemaal zo onverwacht, zo totaal en nieuw weer voor de voormalige hoer. Ze drukte haar lippen op die van Marijke, en begon haar meteen geil te zoenen. 'Ooh jezus!', hoorden de vrouwen boven zich, 'ze doen het nog met elkaar ook!'
'Gaat-ie komen?', vroeg Betty zacht. Marijke kreeg geen tijd om het zwellende gevoel in haar te bevestigen. De nemende pik benam haar alle adem. 'Ja dus', zei Betty kordaat. Ze reikte naar achteren, pakte Roy's pik bij het middenstuk en haalde hem uit haar vriendin. De lul was kleddernat van het voorvocht, kutvocht en oud zaad. Betty realiseerde zich dat maar al te goed, en drukte de pik tegen haar kontje. Een spastische kramp trok door haar lichaam. De eikel duwde tegen haar anussterretje. De man deed de rest, door met heel zijn lijf naar voren te duwen. En hij gleed bij haar naar binnen, in haar kont.
Weer vloekte Roy, nu binnensmonds. Wilder werden zijn bewegingen, en helemaal toen hij terloops een blik op Marijke wierp, naast zich. Die was zich weer aan het vingeren, met n hand. Met de andere kneedde ze woest haar eigen borsten, allebei.
Het was gedaan, het werd teveel voor de arme gemeentewerker. Tegen deze twee was niet op te neuken. Een kramp trok door zijn ballen, het zaad baande zich een weg door zijn onderlichaam. Met een aanzwellend 'Oooh', verhevigde hij nog meer zijn bewegingen in en tegen Betty's billen. 'Hij komt!', riep Marijke hees. Ze hield haar ogen strak gericht op de bewegende spieren van zijn pompende billen. 'Ooh hr-lijk...!!!', kweelde Betty, en het zaad kwam.
Gillend kwamen de dames klaar. Midden in haar derde orgasme wist Marijke zich op te richten en perste haar brandende kut tegen zijn billen. Tergend langzaam liet ze haar clitoris over zijn strakgespannen spieren schuren. Roy spoot een tweede en een derde lading sperma in Betty's kontje. Midden op haar hoogtepunt voelde de ex-prostituee de warmte in haar lichaam opstomen. Het leek wel of ze vanaf de middel volledig verlamd was door heet genot; dat van zichzelf en het zich verspreidende sperma.

Morgen zou Marijke's moeder weer bellen. En weer zou ze liegen. Haar ouders zouden het toch niet begrijpen.
Kets, kets! Kijk die lekkere dikke billen eens dansen op de maat van de stoten! Tja, als je ouder word blijven de pondjes nu eenmaal wat langer hangen. Maar zeg nou eerlijk, dat ziet er toch super geil uit? Ik zit vaak op Milfzoektseks.nl waar rijpe (ik vind oud een oneerbiedig woord...) mannen en vrouwen aan hun trekken kunnen komen en hun ervaringen graag met elkaar delen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal