rachel afgewimpeld en genegeerd

Ik moest voor het werk in Amsterdam zijn, net na de ochtendspits. Ik was echt in een goed humeur, toen nog wel. Ik liep fluitend over de Walletjes. Overigens heren, mocht u ooit langs raamprostituées lopen, keer nimmer uw hoofd af en lach ze zeker niet uit. Niets is voor deze vrouwen zo frusterend als de handel hen negeert of afzeikt. Wees altijd hoffelijk, kalm en laat op een respectvolle manier weten dat u nu even geen interesse heeft. Maar dat terzijde.

Nog steeds in een opperbeste stemming kwam ik op de afgesproken plaats aan. Ik belde aan en de deur werd automatisch geopend. Het was een oud grachtenpand. De entree was al chique en een zeer hoffelijke dame leidde mij naar een wachtruimte die op een paleiskamer leek.

Na een half uurtje ging plots de deur open. Ik wilde al opstaan om mijn afspraak te begroeten, toen een bevallige dame de ruimte binnenkwam. 'Hallo, ik ben Frederique', stelde ze zich voor. Enigszins van mij stuk gebracht stelde ik mij ook voor. Na dit eerste protocol stonden we allebei wat onwennig tegenover elkaar. Met stijf opgetrokken knieën zat ze naast me en lachte af en toe.

'Mooie weertje hè', was mijn opening. Frederique knikte en stamelde iets wat op 'ja' leek. Stilte. 'Jaha', probeerde ik het weer, 'Echt een weertje om erop uit te trekken'. De vrouw keek mij niet begrijpend aan. 'Uit', verduidelijkte ik. 'Uit, lopen. Er-op-uit-trekken', spelde ik. Frederique knikte bedachtzaam. Je zag haar nadenken. 'Aaah ja', prevelde ze en ze lachte bemoederlijk-ondeugend naar me. Ik deed wat schaapachtigs terug. Plots gaat de schoonheid voor me staan en doet al haar kleren uit! Zomaar, zonder enige reden toont ze de hele santakraam aan mij! Begint ze poedelnaakt ook nog eens voor me te paraderen op die hakken van haar! Ik kon er niet tegen. Hoewel het voor mij gevoel al tijden geleden was dat ik met een vrouw had gevreeën, was dit aanbod te spannend en bekoorlijk om te laten lopen. Mijn hand streelde haar lijf. Volgens mij had Frederique de smaak ook al behoorlijk te pakken want ze stond onvast op haar benen. 'Doe ook je kleren uit', beval ik haar, 'dan kunnen we onze lichamen elkaar aan laten raken'. Frederique verstond mij heel goed en knikte. Ze keek steels naar me terwijl ze zich langzaam, maar zeker, helemaal naakt pelde. 'Laat je slipje aan', zei ik. Het mooiste aan vrouwenlichamen vind ik namelijk een goed zittend slipje op een, voor de rest, naakt lijf. Nou, en inderdaad. Frederique mocht er best wezen. Ze had eigenlijk hetzelfde figuur als ik. Zelfs haar borsten hadden dezelfde afmetingen en vorm als die van mij. En dat zei ik tegen haar. Maar Frederique is zo'n meisje die niet tevreden is over haar eigen lichaam. 'Nee', zacht zei ze zacht met haar sympathieke accent, 'jij bent veel mooier'. Bewonderend zakte ze door haar knieën en als een volleerd lesbienne begon ze aan mij tepels te zuigen. Het voelde heerlijk. 'Dat heb je zeker meer gedaan', wilde ik kreunend weten. Frederique knikte instemmend, maar zei verder niets meer. Ze genoot van mijn lichaam.

In de kamer stond een grote, heel oude spiegel vol met ornamenten aan de randen. Ik keek naar ons. En de bewonderende acties van mijn nieuwe vriendin en ons spiegelbeeld maakten mij razend opgewonden. Ik gaf mijzelf eraan over. Ik zag dat ik mijn hoofd in mijn nek wierp en genoot. Zo betastte ze mijn schaamstreek door de stof van mijn slipje, dan volgden haar behendige vingertjes de randen van het onderbroekje om af en toe het blote, natte vlees in te schieten.
'Doe je slipje uit', hijgde ik terwijl ik het zelf ook deed. Ik moest van haar plaats nemen op het bankje. Ze duwde mijn benen uit elkaar en befte me zeer intens. 'Ooh, fantastisch', stamelde ze onder het likken door. Ik wist niet wat ik hoorde. Een meid, net zo mooi en jong als ik, hield van me! Ik kan u wel vertellen dat dat mij zeer opwond. Ik ontspande iedere spier in mijn lichaam en liet haar liefde over mij heen komen. En dat kwam het inderdaad. Want niet al te lang daarna, kwam ik klaar, en goed ook. 'Ooh schatje. Ooh liefje. Ik geniet van je. Ik heb alles voor je over. Ik hou van je. Ik hou van je', steunde ze. Met mijn aanzwellend orgasme, sprak Frederique haar intiemste gevoelens voor mij uit. En ik kwam daarop klaar, dat mag u best wel weten. Het wel alsof de wereld niet meer bestond. Of toch wel. De essentie van het leven werd in mijn kut gezogen, opgehoopt en met een vreselijke ontlading weer naar buiten geperst.

Het vocht was duidelijk zichtbaar in onze spleetjes toen we innig tegen elkaar, op het bankje zaten. Ik vond mijn nieuwe vriendinnetje wel interessant. Plots ging de deur open. Twee heren in pakken stapten binnen. Ik schrok mij dood (ik zat natuurlijk nog in Eva's kostuum). Maar de mannen deden alsof er niets aan de hand was. Alsof ze wisten dat wij er zo bij zouden zitten, stapten ze op Frederique af. Ze bleven vlak voor haar staan. De een na de ander ontknoopte zijn broek. Twee prachtige lullen kwamen tevoorschijn. Tot mijn grote verbazing nam Frederique beide stijve lullen tegelijk in haar mond!

Ik zat daar maar en zag hoe mijn vriendinnetje de twee van dat andere geslacht opwond. En ik moet bekennen, het zag er heel appetijtelijk uit. Frederique was helemaal bloot op het bankje gaan liggen. en ging op haar rug liggen. Ze trok haar benen iets op en begon zichzelf langzaam te strelen, te betasten. Ik krijg het er nog warm van als ik eraan denk. Ze deed het wel heel erg geil. Mijn vrouwtje gebaarde de heren iets dichterbij te komen staan. De nog net hangende lullen bengelden hierdoor voor haar neus. Ik hoorde haar diep snuiven. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet van mijn kutje af kon blijven. Iedere golf van mannelijkheid, deed Frederique rillen en haar masturberende hand versnellen. De penissen priemden niet lang daarna stram naar boven. Vlak voor hun, en mijn, ogen hield Frederique haar schaamlippen uit elkaar. We konden zien dat ze heel erg opgewonden was. Haar lustcrème deed de gehele schaamstreek oplichten van nattigheid. Ik snapte er niets van! Wie waren deze mannen, wie was deze snol? Ik zou toch gewoon naar een business meeting gaan voor de verandering? Zat ik alsnog tussen sex en overgave! 'Hoe heten jullie eigenlijk? Waarom gebeurt dit allemaal?!', vroeg ik de heren. 'Jan-Jaap en dit is Fred', zei Jan-Jaap. Verder kwam er geen reactie.

Ik had het niet meer en keek vertwijfeld naar Frederique. Misschien wist zij iets meer. Maar ze had al de snikkel van Fred in haar mond. Ik zag de pik groeien. Snel verwisselde ze die voor de paal van Jan-Jaap, maar die was er net zo slecht aan toe. Ik kon het niet langer aanzien en bemoeide mij ermee. 'Nou vooruit dan maar, hoe sneller we de draad weer kunnen oppakken', zei ik kordaat. Het was duidelijk dat de heren nu al op knappen stonden. Ook Frederique leek mij erg benieuwd naar het opstomend zaad van de heren. Lang hoefde ze niet te wachten en veel was er ook al niet voor te doen. Ze zat precies tussen Jan-Jaap en Fred met haar hoofd op pikhoogte. Ik zag de mannelijke bilspieren aanspannen. 'O ja, gooi het maar over mij heen, plas jullie warme pasta over mijn geile lijf', kreunde ze in extase. Fred legde zijn pik op haar schouder, pakte met zijn handen haar hoofd en liet het sperma gewoon uit zijn buis lopen. Het klodderde over haar wulpse lichaam. Jan-Jaap was iets doelbewuster en richtte met beide handen zijn lans op haar gezicht. Het zaad kledderde tussen haar oogleden en liep langs haar neusvleugels. De mannenlijven schokten en schudden de laatste zaadresten eruit. Uitgeput lieten Jan-Jaap en Fred zich op de bank vallen. Ik begreep maar niet waarom de heren mij overduidelijk links lieten liggen.

'Nou, er was inderdaad hoge nood bij jullie heren', merkte Frederique droog op. Ik knikte en voelde aan haar kutje. Ze was nattig. Dat wond mij op en ik woelde nog meer door haar schaamstreek. Ze drukte haar onderlichaam tegen mij aan. Mijn opwinding steeg en ik kuste haar. De geuren van vers zaad drongen mijn neusgaten binnen. Het was smerig, maar heerlijk tegelijkertijd. Ik weet wat er dan met mij gebeurt, ik kan niet meer stoppen. Ik gaf mij eraan over... en likte alles van haar gezicht. De mannen lieten een instemmend gemompel horen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat de pikken, één voor één, schoksgewijs weer hun kopjes oprichtten. Er zat nog leven in. Maar nog steeds begreep ik niet waarom de heren mij links lieten liggen!!!

Frederique spreidde haar benen wat en de mannen zagen mijn vingers eerst langzaam, en toen sneller haar plekjes beroeren. Met het sneller bewegen van haar schaamlippen en clitoris, begon Frederique harder te kreunen. 'Kijken jullie wel, jullie moeten wel blijven kijken hoor', zwijmelde ze het uit. Maar dat had ze niet hoeven vragen aan de mannen. Ze konden maar al te goed zien dat haar kontspieren zich spanden en ontspanden. Haar bewegingen werden meer en meer ongecontroleerd. Het was geil om te zien dat haar lichaam het nu van Frederique overnam. 'Jezus Fred, die hete teef gaat komen!' merkte Jan-Jaap op en hij keek naar het lid van zijn collega.

'Nee, blijf zitten. Blijf zitten, ik moet dit even afmaken', zei ik. Beduusd liet de man zich weer in de bank wegzakken en fixeerde zijn blik weer op de natter wordende spleet. 'Ah, ja, dat is goed, ja, ik kom, bijna, ojojojojo', kreunde Frederique intens. Ze greep mij vast terwijl haar lichaam kronkelde over de vloer. De penissen stonden weer rechtovereind. Nog nagenietend van haar orgasme, keek Frederique al weer met een begerige blik naar de fiere pikken. 'Geef die pikken maar aan mij, nu is het weer jullie beurt', kreunde Frederique nog. En weer begreep ik niet waarom zij mij niet in het spel betrok!

Frederique voegde ze de daad bij het woord door zich over het lichaam van Fred te laten zakken. Alsof haar neukholletje ervoor gemaakt was, gleed zijn penis tot diep in haar onderlichaam. 'Grote God, ik voel elk ribbeltje in je vagina', steunde Fred. 'Oh ja, ik moet eerlijk bekennen dat jouw zweep inderdaad goed aanvoelt', was het repliek van de mooie, jonge vrouw. 'Zeg, jullie twee kunnen het wel leuk en aardig met elkaar eens zijn, maar ik zit hier toch maar op een houtje te bijten met mijn vleeslat', klonk het verongelijkt uit Jan-Jaap's mond. 'Laat mij dan maar weer op jouw vleeslat bijten', reageerde Frederique direct. Voordat Jan-Jaap kon tegenstribbelen, had ze zijn kanon al in haar mond. Eigenlijk wilde Jan-Jaap dat niet, maar de verleiding tot heerlijke lustgevoelens was te groot. Toch kreunde Fred te veel en te intens naar zijn zin. Met een ruk trok hij zijn pik uit Frederique's mond en zei: 'Zo, dat is wel mooi geweest; die is nat genoeg. Ik wil jouw onderlichaam ook hebben'. Nu was het de beurt aan de vrouw om niet te kunnen tegenstribbelen. Voordat ze het wel en wee in de gaten had, propte Jan-Jaap zichzelf in haar aars. Frederique gaf een gilletje en smeekte toen: 'Prima, zo heb ik het nog nooit gehad, ik voel jullie allebei tegen elkaar aanschuiven. Doe het. Doe het om en om. Pomp me!' De mannen deden wat van hen werd verlangd. Een tweede, kleiner, orgasme diende zich bij Frederique aan. Zonder dat ze het vertelde, gaf zij zich weer over. Maar Jan-Jaap had haar door en zei: 'Volgens mij zit je weer stiekem te genieten. Maar dat gaat zo maar niet. Als het je dan toch gebeurt, dan wil ik het zien. Ga andersom zitten en help jezelf!' Het feit dat Jan-Jaap weer wilde zien dat zij zichzelf hielp, maakte haar nog geiler. Ze had met haar acties indruk gemaakt gemaakt. Snel draaide zij zich om en keek Jan-Jaap recht in de ogen aan. 'Ik ga mij weer klaarmaken, maar nu met de lul van Fred in mijn gleuf', zei ze geilig tegen de man. Jan-Jaap wist niet hoe hij het had en begon wild aan zijn buis te sjorren. 'O jee, wat is dit nu', riep Frederique opeens uit toen een kleverige derrie uit haar gevulde naadje voelde stromen. Alles tussen Jan-Jaap en het sletje had Fred zo opgewonden dat hij klaarkwam. Geen van de anderen had het gemerkt omdat hij zo goed als verstikt werd door het wulpse lichaam van Frederique. De vrouw keek naar hem en zei: 'Dat is niet zo netjes van je, was het lekker?' Fred zei niets. Zijn tweede orgasme had hem zo uitgeput dat hij zich onder de vrouw uitwurmde en op de bank ging liggen. 'Nou krijg je toch nog je zin', zei Frederique tegen Jan-Jaap, 'Nu heb je mijn spleetje helemaal voor jou alleen. De mooie vrouw nam een gemakkelijke positie aan en hervatte de masturbatie-scene en al snel pompte Jan-Jaap woest in haar zalige poes. Fred keek toe. En weer richtte zijn janus zich op. Door de intensiteit van zijn twee eerdere orgasmen, deed hem dit pijn. Toch hinderde dit zijn groeiende geilheid niet. Jan-Jaap en Frederique gingen als bezetene met zichzelf en met elkaar tekeer. Jan-Jaap's lul drong tot diep in haar onderbuik. Met zijn pik was juist de snelle terugtrekking het lekkerste. Ik wist niet waar ik moest kijken. Hielp zo hier en dan een beetje. Maar niemand scheen aandacht aan mij te besteden. Ben ik werkelijk zo onaantrekkelijk?, begon ik mij af te vragen.

Bijna tegelijk kwamen ze klaar en Frederique nam hem liefdevol in haar armen. 'Geef je, geef het me helemaal' fluisterde ze in zijn oor terwijl hij naschokte. Die arme Fred stond er ook bij en keek erna. Maar nog kwam hij niet naar mij, begon zelfs aan zijn eigen pik te trekken! Die eikel wist er zowaar nog een klein derde orgasme uit te krijgen. Niet meer dan een klein druppeltje vocht liep uit zijn stang. Fred had zijn kruit die avond al verschoten. Jan-Jaap daarentegen, die bezig was aan zijn tweede hoogtepunt, wist nog wel enige klodders te produceren. Maar ja, vol is vol in de Frederique's kut, dus zijn zaad liep er al snel weer uit.

Het drietal was klaar. Ik zat er maar een beetje bij. Ik had wel wat geholpen, maar niemand had mij gemist. 'Nou', zei ik geïrriteerd, 'nou maar hopen dat jullie het wel naar je zin hebben gehad'. Jan-Jaap draaide ze om naar mij, eindelijk zag hij mij staan. 'Rachel', zei hij, 'we kunnen nu de bespreking houden als je wilt'. 'Heb ik met jullie een bespreking dan?!', riep ik uit. Fred knikte. 'We waren gewaarschuwd dat mannen bij het zaken doen met jou goed moesten uitkijken voor lichamelijke manipulaties om het zo maar uit te drukken'. Ik keek de mannen niet-begrijpend aan, zocht naar Frederique voor hulp. Maar zij had beschaamd haar hoofd weggedraaid. 'Ja', zei Jan-Jaap, 'nu wij bevredigd zijn en jij dat hebt meegemaakt, kunnen wij om tafel'. En ik moet u zeggen, ik heb nog nooit zo'n vervelende bespreking gehad als deze.
Mijn glorie jaren liggen nog lang niet achter me! Ik ben dan niet meer de jongste met mijn 50+, maar zoals je ziet laat ik me nog graag verwennen! Kerels van mijn leeftijd weten juist hoe het moet, die jonge honden waar iedereen het altijd over heeft hoeven van mij echt niet! Gelukkig vind ik op Rijpeflirt.nl de juiste mannen waar ik als rijpe vrouw naar op zoek ben!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal