triootje met eline

Ik zat op een zondagavond bij mijn ouders thuis achter de pc toen ineens Eline op msn tegen me begon te kletsen. Eline is een meisje dat ik ken van mijn studie, ze zit bij mij in de groep. We voerden een standaard gesprekje, we hadden elkaar al een tijd niet gesproken en ze wilde me vragen of ik ook zin om die maandag te gaan stappen. Het klinkt misschien vreemd om te gaan stappen op een maandagavond, maar het is dan vaak heel gezellig in een tent waar het bier dan maar een euro kost, dus gegarandeerd plezier. Er zouden nog meer mensen die ik kende komen dus ik zei dat ik er wel zin in had.

Hierna hadden we het weer over de studie, ze vroeg hoe het opschoot met mijn deel van het groepsverslag. Ik vertelde haar dat er nog niet echt veel vaart achter stond omdat ik geen begin kon maken. Hierop vroeg ze of ik misschien last had van een writersblock. Ik moest lachen en zei dat niet zo was, omdat ik wel vaker verhaaltjes schreef en die op internet plaatste. Ze vroeg zich af wat voor een verhaaltjes, en ik besloot haar door te linken naar de betreffende site. Aan de andere kant viel het even stil en ze vroeg of ik het serieus meende. Ik beaamde dat en vroeg haar of ze misschien een wilde lezen en zeggen wat ze er van vond.

Het was een poosje stil van haar kant terwijl ze “Ons eerste triootje” aan het lezen was. Toen ze klaar was zei ze “Wauw, het is net alsof je het in een adem verteld. Zoveel details, het lijkt wel alsof je het uit je geheugen opvist.” Toen ik haar zei dat ik het ook daadwerkelijk uit mijn geheugen op had gehaald antwoordde ze: “Ja, dat dacht ik al.” De toon was gezet, het favoriete onderwerp werd wederom aangesneden: seks! Ze hoorde me een beetje uit over het hoe en wat van die avond en ik vertelde er maar al te graag over. Inmiddels raakte ik van het gesprek behoorlijk opgewonden en de fantasie ging met me op een loopje. Op een gegeven moment besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en vroeg haar of zij wel eens gefantaseerd had over een triootje. Deze vraag beantwoordde ze bevestigend en ik vroeg verder. Ik vroeg haar of mijn vriendin en ik mensen waren met wie ze zich voor kon stellen dat ze een keer een trio zou doen. Het was even stil en ze vertelde dat het haar op zich wel leuk leek om eens mee te maken, maar ze wist nog niet zeker of ze zich wel zo open kon stellen bij mensen die ze niet zo goed kende. Het was een begin.

De dag erna begaf ik me rond half twaalf naar de stad en ging de kroeg binnen waar we afgesproken hadden. Eline was er nog niet maar enkele anderen wel. We haalden al een paar rondjes en na een tijdje zag ik haar binnen stappen. Ze kwam aanlopen en begroette ons. Van binnen was ik een beetje aan het twijfelen geslagen. Was ik gisteren misschien te ver gegaan, was ik misschien te vrijpostig geweest. Toen ze naast me kwam staan en we een tijdje aan de praat waren voelde ik me steeds meer op mijn gemak, ik had haar toch niet in verlegenheid gebracht. De tijd verstreek en de nodige consumpties werden genuttigd. Toen we op de dansvloer stonden legde ik af en toe mijn hand om haar middel of op haar kont om iets in haar oor te schreeuwen, de muziek stond nogal hard. Ze liet niet merken dat ze het vervelend vond dat ik haar op deze manier aanraakte en het moedigde me aan om verder te gaan. Ik had er mijn zinnen op gezet om deze lekkere meid te verleiden om met mijn vriendin en mij naar bed te gaan.

Toen om vier uur ’s nachts de lichten aangingen was ik een beetje verdwaasd door de alcohol en ook de mensen om mij heen zagen er niet al te fit meer uit. We liepen naar de garderobe om onze jas op te halen en we verlieten de kroeg. Buiten was het nogal fris en we pakten snel onze fietsen. De enige andere twee studiegenoten van ons die het zo lang hadden uitgehouden moesten de hele andere kant op en we namen afscheid. Ik zou Eline even naar huis toe brengen. Onderweg kletsten we over wat koetjes en kalfjes en uiteindelijk besloot ik toch maar een gokje te wagen. Ik vroeg haar of ze nog nagedacht had over ons gesprek van gisteren. Ze lachte een beetje verlegen en zei dat het aan mij was om haar te overtuigen om het wel te doen. We stonden inmiddels bij haar voor de deur en ik waagde het erop. Misschien was het de alcohol, of misschien pure lust, ik nam haar bij haar billen en trok haar naar me toe. Ik zette mijn lippen op de hare en ik gaf haar een tongzoen. Ze was een beetje geschrokken maar ze zoende wel terug. Ik verbrak de zoen al snel en vroeg haar of ze overtuigd was. Ik zag in haar ogen de honger naar meer en ze knikte. “Mooi, zullen we dan woensdag een afspraakje maken zodat je ons beter kunt leren kennen?” “Dat is goed” antwoordde ze en ze gaf me een snelle kus op de mond voordat ze haar fiets wegzette en haar huis binnen ging.

De twee dagen erna kon ik eigenlijk aan niets anders meer denken, ik leefde helemaal toe naar woensdagavond. Ik had dinsdagochtend Janneke al op de hoogte gebracht van hetgeen die avond gebeurd was, en ook zij was erg enthousiast. Na wat leek een eeuwigheid kwam de woensdag toch steeds dichterbij. Ik was al naar de slijter geweest om wat drank te halen om het ijs te breken, en ik had ook al wat snacks ingeslagen. Rond vier uur kwam Janneke thuis en ik merkte ook aan haar dat ze vol spanning de avond af aan het wachten was. Na gegeten te hebben gingen we de woonkamer wat sfeervoller maken. We maakten wat kaarsjes aan en de verwarming zette ik een paar graden hoger. Net toen ik besloot om de eerste drankjes te gaan halen ging de bel.

Eline stond voor de deur en begroette me enthousiast. Ze zag er prachtig uit, ze had ondanks het frisse weer een rokje aan met daaronder een zwarte panty. Ik liet haar binnen en gaf haar de drie welbekende zoenen op de wang. Na haar jas opgehangen te hebben ging ik haar voor naar de woonkamer, waar Janneke inmiddels ook al opgestaan was van de bank. Ook zij begroette Eline met drie amicale zoenen en zei haar plaats te nemen op de bank. Ik vertelde dat ik net van plan was om wat te drinken te halen en vroeg of ze ook wat wilde. “Doe maar hetzelfde als Janneke” antwoordde ze en ik ging naar de keuken om twee bessenjenevers en een bacardi-cola in te schenken.

Toen ik terug kwam in de kamer waren de dames al gezellig aan het keuvelen. Ik zette de drankjes voor hen neer en ging tegenover ze zitten. We raakten aan de praat over ditjes en datjes, wat we gingen doen met de kerstdagen, hoe de tentamens waren gegaan, dat soort dingen. Tijdens deze gesprekken ben ik nog verschillende keren de glazen opnieuw gaan vullen en naarmate het later werd raakten we allemaal wat meer ontspannen. Op een gegeven moment werd het onderwerp seks dan eindelijk aangesneden. Eline vroeg nog eens hoe het nu was geweest, dat eerste triootje. Ze had het verhaal dan wel gelezen, maar ze wilde nu weten hoe Janneke het had ervaren. Dus mijn vriendin begon te vertellen, in geuren en kleuren. Terwijl ze het verhaal vertelde werd ik steeds geiler en ik zag dat Eline haar tepels stijf door haar truitje staken. Ze zag dat ik naar haar keek en ze gaf me een knipoog terwijl ze haar benen iets spreidde. Ik kon nu een stukje haar rokje inkijken, maar verder dan haar naakte dijen kon ik niets zien. Ik voelde mijn lul nu helemaal stijf worden en ik verlangde naar meer.

Janneke had in de gaten wat er gebeurde en ze legde haar hand op het bovenbeen van Eline en begon haar te strelen. Eline keek haar aan en bracht langzaam haar hoofd naar Janneke toe. Ik keek toe hoe de twee verstrengeld raakten in een heftige tongzoen. Mijn vriendin trok haar hand van het been weg en begon de rug van Eline te strelen. Ook Eline begon wat actiever te worden en ik zag ook haar hand richting het middel van Janneke gaan. Zo gingen ze nog een tijdje door en uiteindelijk betastten ze ook elkaars borsten. Op dat moment werd de zoen onderbroken en keken ze elkaar geil aan. “Weet je zeker dat je dit wilt?” vroeg Janneke. Eline knikte en ik stond op van de stoel en liep naar ze toe. Ik nam de handen van Eline vast en trok haar overeind. Ze stond nu voor mijn neus en ik voelde haar borsten tegen mijn lichaam duwen. Ik legde mijn handen om haar middel en zoende haar op haar mond. Ik voelde dat Janneke mijn handen weer weg duwde om plaats te maken voor de hare, zodat ze onder het truitje van Eline kon voelen. Omdat we zo dicht tegen elkaar aan stonden kon ik voelen hoe Janneke haar vingers over de buik van Eline gleden richting haar borsten. Ze ging verder naar boven en omklemde de borsten van Eline. Ik stopte met zoenen en nam het truitje van Eline vast. Terwijl ik haar aankeek trok ik het naar boven over haar hoofd. Ze stond nu voor me in een rokje met een zwart kanten bh. Nu trok Janneke haar weer naar zich toe. Ze zoenden elkaar weer en nu trok Eline het truitje van mijn vriendin uit. Omdat Janneke gaan bh aan het gedaan onder het strakke truitje stond ze nu met ontbloot bovenlichaam voor het meisje dat ze niet eens zo goed kende. Eline boog een beetje voorover en omsloot een van de twee uitnodigende tepels met haar hete lippen. Janneke legde haar hoofd in haar nek en kreunde lichtjes.

Ik was hartstikke geil van de aanblik van deze twee prachtige meiden die elkaars lichaam verkenden en ik kon mezelf nu helemaal niet meer bedwingen. Ik haakte de bh van Eline los en streelde haar heerlijke zachte borsten. Mijn lul drukte door mijn broek heen tegen de kont van Eline en bij deze aanraking duwde ze haar kontje nog iets verder naar achteren tegen mij aan. Ik liet nu mijn handen haar lichaam uitgebreid verkennen. Ik streelde haar borsten, buik en haar lekkere billen, terwijl ik haar in haar nek zoende. Ze draaide haar hoofd naar me toe en we begonnen weer te zoenen. Het was nu Janneke haar beurt om de borsten van Eline onder handen te nemen, ik voelde Eline’s hete adem in mijn gezicht. Ik knoopte nu haar rokje los en maakte de rits open. Het rokje viel op de grond en ik zag nu dat ze jarretels aanhad, en een bijpassende string. Ik voelde nu aan haar blote billen, ik liet mijn handen over haar lekkere zachte, strakke vlees glijden. Via haar heupen streelde ik haar onderbuik en de binnenkant van haar dijen. Toen ik de stof die haar kutje van mijn hand scheidde aanraakte kreunde ze wat luider en ik voelde me aangemoedigd. Ik liet nu vinger voor vinger in haar stringetje glippen en ik voelde haar hete poesje. Bij Eline gingen alle remmen nu los en ze draaide haar kontje steeds harder in mijn kruis. Janneke nam het stringetje vast en trok het langzaam naar beneden. Nu stond Eline met alleen nog een paar kousen en haar jarretels aan in de woonkamer.

Mijn vriendin stond op van de bank en duwde Eline erin terug. Ze ging voor haar staan begon haar broek uit te trekken. Terwijl ze zich bukte kwamen haar blote billen tevoorschijn en Eline hapte toe. Ze legde haar handen erop en beet in het zachte vlees. Janneke gaf een gilletje en sprong een beetje op. Terwijl ze zich omdraaide had Eline haar string al vast en trok deze naar beneden. Ze leek wel niet meer te stoppen! Ook het netjes geschoren kutje van Janneke kwam nu in de open lucht. Wat een genot, twee naakte meiden in mijn kamer. Nu was ik aan de beurt om wat kledingstukken te verliezen. Janneke kwam achter me staan en liet haar handen onder mijn shirt gaan en ze begon mijn borst te strelen. Eline had met broeksriem al te pakken en was bezig deze los te maken. Ze knoopte mijn broek los en trok deze naar beneden. Mijn stijve lul, alleen nog in mijn boxershort sprong naar voren terwijl mijn vriendin mijn shirt over mijn hoofd trok. Ook mijn boxershort moest het al snel ontgelden door twee paar handen die erin gleden en het stuk stof naar beneden manoeuvreerden.

We waren nu met zijn drieën helemaal naakt en uiterst geil. Janneke stelde voor om naar de slaapkamer te gaan, dus we liepen achter haar aan de slaapkamer in. Ze ging op het bed liggen en gebood ons bij haar te komen liggen. We kropen naar haar toen en Eline kwam nu tussen ons in te liggen. Ik zoende Eline terwijl Janneke naar beneden kroop en de benen van Eline begon te kussen en te likken. Ik merkte aan de ademhaling van Eline dat ze op steeds gevoeliger plaatsen werd betast en gelikt. Opeens voelde ik haar schokken en toen ik opkeek zag ik dat Janneke haar tong over het hete kutje liet glijden. Eline keek ook op en sloot haar ogen. “Oh dit is zo geil, zo lekker!” zei ze. Ik kon haar geen ongelijk geven. Ik nam de hand van Eline vast en legde deze op mijn kruis. Ze nam mijn lul vast en begon zachtjes te kneden. Ik genoot ervan en ging een beetje verliggen zodat ze er makkelijker bij kwam. Terwijl mijn vriendin haar lag te beffen begon Eline me met langzame halen af te trekken. Na een tijdje wilde ze meer en sloot haar benen. Janneke ging nu op haar rug liggen en Eline draaide over haar heen. Ze begonnen elkaar weer te zoenen en ik had een prachtig uitzicht op twee paar borsten die tegen elkaar werden gedrukt. Eline zakte al kussend en strelend af naar het poesje van mijn vriendin en begon daar vol overgave te likken.

Ik stond op van het bed om achter Eline te hurken. Haar strakke kontje stak in de lucht en omdat haar benen iets uit elkaar stonden had ik prachtig zicht op haar lekkere schaamlipjes. Ik zoende haar billen en ik snoof de geur van het natte kutje op. Ik voelde wederom een vlaag van geilheid door mijn buik en stak mijn tong uit om van haar snoepje te proeven. Terwijl ik haar likte streelde ik met een vinger de binnenkant van haar dijen om haar nog meer op te winden. Met succes, want ik ze begon steeds feller op en neer te bewegen. Dit uitte zich blijkbaar ook in het enthousiasme waarmee ze Janneke likte want ik hoorde beide dames nu luid kreunen. Toen ik met mijn vinger eindelijk het kutje aanraakte was hij onmiddellijk helemaal nat van haar geile vocht. Ik stak hem langzaam naar binnen en streelde de binnenkant van haar poesje terwijl ik haar bleef likken. Op een gegeven moment werd het haar dan toch te veel en met veel gekreun en onbeheerste bewegingen kwam ze klaar. Ik bleef haar zachtjes likken totdat ik haar weer voelde ontspannen en toen ging ik weer rechtop staan. Ook Janneke was blijkbaar klaargekomen, ik zag een voldane glimlach op haar gezicht. “Zo meneertje, nu ben jij aan de beurt” hoorde ik, toen beide dames me het bed op trokken.

Ik lag nu tussen ze in en voelde abnormaal veel vingers over mijn lichaam glijden. Steeds dichter kwamen ze bij mijn lul die stijf rechtop stond. Ik voelde er een hand omheen glijden terwijl mijn ballen in een andere hand gehouden werden, een heerlijk warm gevoel ging door mijn kruis, en ik sloot mijn ogen. Na een tijdje afgetrokken te worden verdween de hand en kwam er een andere voor in de plaats. Ik hoorde wat geschuifel en ik voelde ineens een lik over het topje van mijn pik. Mijn spieren trokken samen, ik wilde meer maar kreeg het nog niet. Nog een likje, en nog een, ik dacht dat ik gek werd. Maar eindelijk voelde ik dan toch een paar warme lippen om mijn pik sluiten. Het voelde heel anders dan normaal en toen ik opkeek keek ik recht in de ogen van Eline, waarin de pure lust stond te lezen. Mijn vriendin lachte naar me en ik leunde weer achterover om te genieten van deze heerlijke pijpbeurt. Net als eerst met de handen maakte nu ook de ene mond voor de andere plaats en ik voelde de bekende tong over mijn lul glijden. Ik zou het zo niet heel lang uithouden en ook Janneke wist dit, dus het duurde niet lang voordat ze ermee ophield.

“Ik gun jou de eerste beurt,” zei mijn vriendin tegen Eline, die haar met een tongzoen hiervoor bedankte en ze kroop naar boven. Ze kwam nu schrijlings op me zitten en ik voelde haar hete kutje op mijn buik.Janneke nam mijn lul nog eens in haar mond om hem goed nat te maken. Eline gaf me een zoen en daalde langzaam af zodat haar kutje recht boven mijn pik hing. Janneke zette mijn lul recht voor de natte lipjes en zorgde ervoor dat hij soepel naar binnen gleed. Dit ging gepaard met het nodige gezucht en gekreun van zowel Eline als mezelf en langzaam begonnen we te neuken. Eline bepaalde het tempo terwijl ik mijn handen op haar billen legde en deze zachtjes kneedde. Af en toe voelde ik een hand van mijn vriendin over mijn ballen strelen, over mijn lul naar boven, zodat ze zachtjes het kutje van Eline streelde. Eline raakte steeds meer opgewonden en het tempo ging steeds verder omhoog. Na een tijdje tilde ik haar van me af en draaide haar op haar rug. Ik vroeg haar andersom te gaan liggen en ze deed wat ik haar vroeg. Janneke kroop nu in standje negenenzestig op Eline, met haar kontje naar mij toe, en ze begon meteen Eline te verwennen. Ik zag ook de tong van Eline nu over het poesje van mijn vriendin gaan en ik kroop dichterbij. Ik stak mijn pik nu achterlangs in de natte poes van mijn vriendin en begon haar heerlijk te neuken. Op zijn hondjes was het favoriete standje van Janneke en ze genoot dat ook met volle teugen. Zeker omdat ze tijdens het neuken ook nog gebeft werd, was het haar al snel te veel en ik voelde haar kutje na enige tijd strak trekken om mijn lul. Ze schokte en kreunde en kwam hevig klaar. Ik trok me uit haar terug en uitgeput liet ze zich naast ons op het bed vallen.

Nu draaide Eline zich weer om en kwam op haar rug voor me liggen, haar benen uitnodigend gespreid, zodat ik haar natte kutlipjes zag glimmen. Ik nam tussen haar benen plaats en zette mijn lul voor haar hete poes. Zonder moeite gleed ik naar binnen en ik neukte haar weer op een rustig tempo. Eline legde een been op mijn schouder zodat ik haar nu dieper kon nemen, en ik voelde mijn lul iedere keer helemaal naar binnen glijden. Janneke, die weer een beetje bijgekomen was vond dat Eline nog een keer tegoed had, en maakte haar vingers nat met speeksel. Ze begon nu over het kutje van Eline te strelen, en het effect hiervan was meteen van haar af te lezen. Ze begon steeds harder haar bekken omhoog te stoten en ook haar gekreun werd steeds luider. Toen ik haar kutspieren aan voelde spannen werd het ook mij te veel en ik neukte haar nu met snelle halen. Ik voelde het sperma vanuit mijn ballen omhoog golven en met een paar ferme stralen spoot ik het kutje van Eline vol. Ik voelde haar onder me weer ontspannen en ik liet me omlaag zakken om haar een zoen te geven.

Nadat we een beetje bijgekomen waren zagen we op de klok dat het al half twee ’s nachts was en we waren redelijk uitgeput. Nadat we ons een beetje opgefrist hadden en alle lichten uitgemaakt kropen we onder de deken. Ik viel in slaap met aan beide kanten een lekker naakt lichaam. Nu wist ik weer waarom ik dit zo mooi vond.
Twee vingers in mijn bek en beuken maar! Ik heb in mijn jonge jaren gestudeerd, daarna getrouwd...nou ja, je kent het wel. Niet genoten en altijd voor anderen klaar gestaan. Mensen op 50plusflirten.nl weten dat ik het type ben dat zichzelf wegcijfert, maar op mijn leeftijd beschik je jezelf in je lot...en hè, je ziet me hier genieten en dat is waar het volgens mij in het leven om draait!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal