super hete sex in de sportschool - 1

Hoi hoi mensen! Ik ben Micha, ik ben 21 jaar oud en schrijf dit verhaal op dit moment met mijn vriendin Natalia. Wij hebben met zijn tweeen iets heel bijzonders meegemaakt, wat zich allemaal afspeelde in de sportschool na het fitnessen.

Ik ga 1 keer in de week naar de fitness om mijn figuur een beetje strak te houden. Dit doe ik altijd samen met mijn vriendin Natalia, die nu naast mij zit. Laatst hebben we iets heel bijzonders en geils meegemaakt, wat niet veel van jullie ooit meegemaakt hebben denk ik.

Het was op een zaterdag voordat we uit zouden gaan, we besloten om nog even naar de sportschool te gaan en even lekker te gaan zweten. Ik ging eerst 10 minuten lekker fietsen en toen ik het een beetje warm kreeg en een beetje bezweet was richte ik me op de spiergroepen. Ik deed een paar oefeningen voor mijn benen en een paar oefeningen voor mijn armen. Op het laatst ging ik samen met Natalia de buikspieren nog even trainen en nadat we beiden helemaal op waren gingen we naar boven om ons te douchen. We pakten onze spullen uit ons kluisje en liepen de kleedkamer in waar we onze kleren uittrokken. Ik zag Natalia voor het eerst naakt. Ze had een super geil lichaam, met een lekker strak kontje. Normaal douchten we altijd thuis, vandaar dat ik haar voor het eerst naakt zag.

De douche was achterin de kleedkamer om de hoek. Het was een lange ruimte met 10 douches naast elkaar, zonder schotten ertussen, wat ik wel een beetje apart vond. Er was totaal geen privacy, het was maar goed dat we met zijn 2en waren. De douche had een aangename temperatuur en ik keek stiekem opzij hoe Natalia er onder de douche uitzag. Ze was nog mooier, nu met haar natte lichaam. Haar lichaam straalde en haar billen hadden een mooie bruine gloed. 'Ik vind je echt mooi Natalia!' Zei ik zachtjes opzei. 'Wat zei je?' Vroeg Natalia. 'Nee niets!' Antwoorde ik snel. Natalia had me wel gehoord maar wou het blijkbaar nog een keer horen. 'Vind je me echt mooi?' Vroeg ze een minuutje later aan me. 'Ja, serieus!'Zei ik terwijl ik mijn haren aan het wassen was met shampoo. Opeens voelde ik iets langs mijn kutje glijden. Ik opende mijn ogen iets en keek omlaag. Ik zag dat Natalia voor mij stond en met haar hand bij mijn kutje zat. Ik pakte haar bij haar hand en drukte haar vinger in mijn kutje. 'Aaaah!' Lik me!' Zei ik zachtjes. Ik sloot mijn ogen weer, omdat de shampoo anders in mijn ogen zou prikken. Ik merkte dat Natalia bukte, ze wreef haar handen vanaf mijn tieten langs mijn lies heen naar beneden. Ineens voelde ik haar me haar tong langs mijn schaamlippen glijden. Mijn lippen werden uit elkaar gespreid en haar tong gleed langs mijn lippen en over mijn klitje heen. 'Mmmm!' Het was een hemels gevoel.

'He Frits!' Hoorde ik ineens een man schreeuwen. Geschrokken opende ik mijn ogen en ik keek opzij. Ik zag een man naakt de douche ruimte in komen lopen. Ik keek hem aan en keek naar Natalia die nog op haar hurken voor mij stond en haar vinger nog in haar kutje had. 'Wat doe jij hier?' Vroeg Natalia luid aan de man. De man stond met open ogen naar ons te kijken en zei:'Volgens mij zitten jullie verkeerd meiden! Dit is de mannen kleedkamer!' Ik bedacht me niets en zei:'Dan is het vandaag een gemengde kleedkamer! Kom je gezellig bij ons?' Ik keek Natalia aan die mij aankeek alsof ik gek geworden was. Ik gaf haar een knipoog en liep naar de man toe. Ik zoende de jonge man op zijn mond en ik voelde zijn pik langs mijn been glijden. In mijn ooghoeken zag ik nog een jonge man binnen komen lopen!

Morgen het vervolg van dit geile verhaal!
Ach, we leven maar een keer! En in die tijd wil ik terug kijken op een leven vol genot en een portie goede seks is daar zeker een belangrijk onderdeel van! Mannen die zich aanmelden via Flirtmarkt.nl vertel ik graag hoe ik me het liefst keihard laat palen of bruut in mijn mondje word gepakt...oh, man, alleen al er over schrijven maakt me echt weer botertje geil...jij ook?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal