verjaardags gangbang

Mijn man brengt me ergens geblinddoekt binnen in een kamer of zo. Ik word aan de handen gebonden en vastgemaakt zodat ik niet anders kan dan nauwelijks staan en dus bijna hang aan mijn handen. Verschillende handen raken mij overal aan en tongen willen mij kussen. Een hand streelt zachtjes mijn tussen mijn benen en drukt al wrijvend af en toe wat harder zodat hij met n vinger een beetje tussen mijn lipjes komt. Ik wil mijn benen spreiden maar dan raak ik geen grond meer. Hoeveel mannen staan er eigenlijk rond mij...3, 4...het zijn zoveel handen... 8, 10 handen... zoveel handen en overal...misschien zelfs meer dan 10 handen...het lijken er wel 20.

Langzaam maar zeker word ik uitgekleed en blijven de handen mij strelen...eerst wordt mijn bloes omhoog getrokken en komen mijn borsten bloot, gretige handen en monden beginnen deze te bewerken. Steeds meer vocht voel ik tussen mijn lipjes komen en mijn kutje is heel nat.

Ik wordt verder ontkleed en heel langzaam zakt mijn broek omlaag. Handen strelen mijn benen en gaan over mijn broekje dat al doorweekt is van mijn sappen. Dan gaat mijn onderbroekje naar onder en de eerste vingers trachten daar in te dringen, de sappen beginnen al langs mijn benen omlaag te drijven en het houd maar niet op.

Overal die handen en monden ik word er enorm geil van. Tongen likken mijn kutsappen van mijn benen, vingers bewerken mijn klitje, andere mijn borsten, buik, rug, billen, nek en een tong dwingt zich in mijn mond. Een tong probeert mijn kutje te likken maar mijn benen staan bij elkaar omdat ik nauwelijks de grond kan raken en dus op mijn tenen sta, ik wil dit en hef dan toch een been omhoog, de tong bewerk mijn klitje en meer sappen komen vrij.

Dan worden mijn benen van de grond omhoog getild door verschillende handen en wijd uiteen gespreid, de eerste gretige tong schiet mijn kutje in en ik gil van genot. Gretig zuigt iemand mijn sappen uit mijn kutje en meer gretige monden likken en zuigen aan mijn klitje en kutje en ik word zwaar oraal bewerkt. Met hoeveel zijn ze nu eigenlijk? Na een stuk of 4, 5 man kom ik rillend klaar maar verlang naar meer.

Na deze orale bewerking en het blijvende aangeraakt worden door zoveel handen... overal... word ik terug aan grond gezet en overal gekust, mijn borsten bewerkt en ik voel alweer mijn sappen uit mijn kutje lopen over mijn benen en ik verlang nu wel erg naar een harde, stijve penis in mijn kutje.

Men maakt mij los van plafond en moet op mijn knien zitten en voel plots weer een tong in mijn vagina dringen en in mijn gebonden handen wordt een penis geduwd en naar mijn mond gedwongen Ik begin te pijpen als nog nooit tevoren en... deze pik proeft naar baileys. Na een tijdje worden mijn handen losgemaakt en in ieder een stijve natte pik gestopt en eentje in mijn mond. De ene na andere lekkere stijve natte pik glipt in mijn mondje binnen... met hoeveel zijn ze nu eigenlijk of zijn het steeds weer dezelfde penissen.

Nu wil ik echt wel pik in mijn drijfnatte kutje en als gevraagd schuift er onder mij een stevige vlezige keiharde penis in mijn kutje ik gil het uit van plezier. Ik ruk en zuig alsof er mijn leven vanaf hangt en ondertussen beweeg ik, en degene onder mij, op en neer. Miljaar wat lekker'ik kom rillend een hoogtepunt.

Nu moet ik op handen en knien zitten en moet een baileys pik van iemand in de mond stoppen die op bed zit. Altijd blijven ook handen mijn aanraken en word ik op mijn billen geklets en zachtjes gebeten, vingers dringen mijn kutje binnen zeker wel 5 of meer, dan weer een lekkere stevige pik. Weer een ander natte in mijn mond en een gladde vinger in mijn anus. Weer andere druipende pikken en nu proef ik ook mijzelf aan deze penissen...deze hebben mij ook al geneukt. Weer kom ik lang trekkend klaar en beef ik van genot maar heb zeker nog niet genoeg.

Al die sappen waaaaw, mijn benen zijn er nat van. Na veel vingerwerk word er geprobeerd een penis, hopelijk van dun formaat, in mijn anus te stoppen. Dit is nog nooit gelukt. De eikel dringt heel langzaam mijn gladde anus in, het doet pijn... maar op een raar prettige manier, hij dringt, langzaam maar steeds dieper in mijn anus binnen. Ik word weer tot pijpen en reuken verplicht en er word nu serieus in mijn anus gestoten.

Nu word ik op bed gegooid en moet met mijn anus op dezelfde penis gaan zitten. Voorover zittend begin ik te bewegen en krijg ook weer een lekkere baileys penis in mijn mond gestopt, de een na de ander. Dan word ik achterover gedwongen en er word ook nog een stevige natte pik in mijn kutje gestoken, een beetje moeilijk maar...mijn god ik word gek...in mijn mond, kont en kutje en terwijl ik in de juiste positie word vastgehouden en gestreeld, weer kom ik klaar.

Ik wordt weer omhoog getild en op mijn rug aan de rand van het bed gelegd, benen worden omhoog gebracht en wijd open gespreid, sappen druipen op het bed en weer word ik geneukt en moet ik pijpen en rukken.

Ik word nu helemaal omhoog getild en mijn prutje wordt over een harde pik gezet en ik word weer verder achterover gehouden... weer een pik in mijn mond en MIJAAR... een tweede pik in mijn kutje. Nog NOOIT gehad...doet dat zeer maar verdomme ook goed. Ik word steeds meer gedwongen, in steviger te pijpen en in nog meerdere standjes.

Ik denk dat eenieder een standje mag voorstellen of zo maar met hoeveel zijn ze nu? Na een hele tijd en vele, vele standjes word ik gedwongen op handen en knien op bed te kruipen. Met de knien op de rand, en handen in het midden van bed krijg ik weer een sappige pik in mijn mond en ook in mijn kutje...maar nu word mijn kutje heel hevig, hard en snel geneukt.

De blinddoek word van mijn gezicht gedaan en wil mij van de penis in de mond terugtrekken maar word gedwongen deze in mijn mond te houden. Ik zie links, van de man waarvan ik de penis in de mond heb, 2 mannen staan en rechts ook 2 en ik word geneukt... dus 6 mannen. Zie mijn man niet... die zal mij wel neuken dan h. Neen toch niet want hij verschijnt nu ook rechts van mij.

Plots voel ik diep in mij vagina de eerste warme sperma spuiten... veel'heel veel. De ene na de andere bestijgt mij nu op zijn hondjes...heel kort na elkaar en terwijl ik de warme sperma langs mijn benen voel lopen, spuiten ze mijn prutje maar voller. Weer kom ik klaar Miljaar doet dit goed, wat een avontuur Ook word ik gedwongen blijven te pijpen tot de laatste man mij bestijgt en dan gelijkertijd steek mijn man zijn natte penis als laatste nog in mijn mond ondertussen door handen nog gemasseerd geef ik mijn man de blow job van zijn leven.

Ik voel de langste en dikste penis zijn grote warme lading diep in mij lossen en gelijkertijd spuit mijn man heel mijn mond vol...heb ik nog nooit toegestaan maar nu...? Jammer genoeg stond ik ook op klaarkomen maar was er net niet maar durfde niets zeggen. Ik werd op mijn rug gelegd en de sperma, die langs mijn benen liep, wordt nu over mijn hele lijf gesmeerd en alle handen helpen hiermee. Ik ben helemaal uitgeput en lig stil na te genieten.

Nu draagt men mij naar de douche en word ik vakkundig gewassen, gevingerd en lief gestreeld. Ook de mannen wassen zich n enkele heeft weer een stijve pik door mij te vingeren. Zo moe als ik ook ben, bedenk ik mij niet en buk mij direct naar deze pik en neem hem in mijn mond, ruk en zuig eraan.

De andere mannen tillen mij nu horizontaal omhoog zodat de man met het stijve lid mij kan neuken. Hij komt rillend klaar in mij en zijn slappe pik valt uit mijn kutje. Verdorie... de andere penissen staan ook weer paraat en ik word terug in een hondenstandje gedwongen en kan weer beginnen met het zuigen van bijna stijve pikken en nogmaals door eenieder pik geneukt. Na diep in mijn vagina hun vochten nogmaals gedropt te hebben vallen de penissen, n voor n, slap uit mijn kutje 'maar voldaan'ook ik kwam bij de voorlaatste dropping weer rillend tot in hogere sferen. Ben niet meer bij de douche geraakt maar in bed en ben, terwijl men mij op bed nog wat sensuele nazorg gaf, gewoon in slaap gevallen.

Mijn man maakte mij na een tijdje wakker en zei ' iedereen is naar huis en ik geloof dat je nu wel goede beurt heb gehad h' en dit met een brede lieve glimlach.
Het is bijna te gek voor woorden dat mijn ex vriendje dit filmpje online heeft gezet, maar dat is gewoon van deze tijd en laat ook maar lekker! Op Flirtmarkt.nl vind ik tegenwoordig genoeg mensen die niet zo bekrompen zijn en graag met me flirten en ook mijn gezicht wel eens onder zouden willen spuiten. Is dat een ranzig idee? Geen idee...vertel jij me maar wat je anders met me zou willen doen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal