Ibiza '99

Lisette en Vanessa keken in de spiegel naar elkaar. Ze lachten verlegen.

Het was voor het eerst dat ze samen op vakantie waren, samen en toch alleen. Vooraf praatten ze honderduit over de jongens die ze zouden versieren, de clubs die ze zouden bezoeken en de vrijheid waar ze volledig van zouden genieten. Maar de eerste avond temperde dat enthousiasme. Ze hadden al besloten niet uit te gaan en gegeten hadden ze ook al in het vliegtuig. Ze moesten zich eerst wat settle'n. De twee meiden waren eigenlijk kapot. Teveel indrukken voor een eerste vakantie zonder hun ouders. Maar eenmaal in bed gebeurde er iets.

Ze voelden elkaars aanwezigheid. De warmte van een ander onder het dunne dekbed. Met de ruggen naar elkaar, lagen ze te wachten. Te wachten op iets wat ze zelf niet konden begrijpen. Pas tegen vieren in de ochtend sliepen ze in. Vrijwel tegelijk, zonder het van elkaar te weten. Slaap verdooft de normen en waarden; de twee prachtige meisjeslijven zochten en vonden elkaars bescherming en warmte. Langzaam werd het tweetal wakker, en ze vonden zich in de armen en tegen het lijf van iemand, een meisje nog wel. Beschaamd waren ze, verward, en stilzwijgend spraken ze af hier niet over te praten.

Lisette en Vanessa waren nog niet zo lang vriendinnen. Ze kenden elkaar oppervlakkig van school. Ze zaten maar bij een paar vakken bij elkaar in de klas. Toen Lisette op een dag zomaar voor de vuist weg in de aula riep dat ze aankomende zomer naar Ibiza wilde, sloot Vanessa zich daar meteen bij aan. De andere meiden wilden wel, maar haakten gaandeweg af omdat ze moesten werken, of omdat ze niet mochten van hun ouders.

Hoewel ze de tweede dag moeizaam waren begonnen, maakten het strand en de Mediterraneese zon veel goed. Ze hadden genoeg te doen, en sjans hadden ze ook. Al snel werd de spanning van die nacht naar de achtergrond verdreven.
Maar nu stonden voor de spiegel, om ze klaar te maken voor hun eerste avond uit in het wilde Ibiza.
Ze waren opgewonden en praatten honderduit over van alles en nog wat. Allebei hadden ze een handdoek ongebonden, net boven hun borsten, en droegen verder slechts een slipje. Het gekwebbel viel stil. De spanning was ineens weer te snijden.

'Ik heb vannacht bijna niet geslapen', zei Vanessa zachtjes tegen Lisette's spiegelbeeld. Lisette knikte lichtjes en keek besmuikt terug.
'Weet je dat ik me afvroeg hoe jij er naakt uit zou zien', ging Vanessa verder. Even was het stil. Toen, heel langzaam, liet Lisette de handdoek van haar lichaam af glijden. Beide meisjes hoorden de badstoffen doek op de vloer vallen. Lisette ademde zwaar. De mooie meid staarde strak de spiegel en liet zich bekijken door haar vriendin.

'Ooh mijn god', fluisterde deze, 'wat ben jij eigenlijk mooi!' Vanessa draaide zich een kwartslag op. Ze stond net niet met de voorkant van haar lichaam tegen de zijkant van Lisette. Deze sloot haar ogen en haalde diep adem; haar kittige borstjes bewogen op en neer, haar prachtige diepbruine tepelhoven pronkten fier op de sterk gezwollen tepels. Nu was Vanessa aan de beurt om zich van haar handdoek te ontdoen. Ook zij stond slechts gekleed in een zeer vrouwelijk slipje in de badkamer. Lisette keek voor het eerst van haar leven op die bepaalde manier naar een vrouwenlichaam. Ze huiverde. Vanessa strekte een bevende hand naar haar vriendin uit. Ze raakte haar hals aan. Beide meisjes huiverden weer. Lisette bood haar lippen aan. Vanessa kwam langzaam naar voren. Ze kusten elkaar.

Het was intiem, zacht, gepassioneerd, en heerlijk spannend.

'Ik wil kijken', fluisterde Vanessa tussen twee tongzoenen door. Lisette begreep het. Twee mooie vrouwen keken met n oog in de spiegel en zagen, het bovenlijf geheel naakt, elkaar innig tongzoenen. Vanessa drukte haar lichaam tegen dat van Lisette.
'Ik voel je op mijn been', zei Lisette zacht. Vanessa zuchtte en drukte zich nog steviger tegen haar aan. Lisette draaide zich helemaal naar haar vriendin en pakte haar stevig vast. Hun schaamstreken raakten elkaar.
Langzaam en intens bewoog Vanessa haar venusheuvel over die van Lisette. Lisette duwde haar bekken naar voren. Ze reageert! Ze reageert!, schoot de wee-makende gedachte door Vanessa heen. Vanessa voelde zich verplicht het initiatief te nemen. 'Kom', zei ze zacht, 'laten wij naar de slaapkamer gaan'.

Ze ging achter Liset staan, voor het bed. Voor de meisjes was het de eerste keer. Toch was er bij allebei geen twijfel over wat en hoe ze zouden gaan doen. Het was duidelijk: ze volgden slechts hun gevoel. Vanessa wreef met beide handen over Lisette's rug. De voorkant van haar onderlichaam raakte voorzichtig Lisette's heerlijke en zachte billen. Vanessa duwde zachtjes haar vriendin naar voren. Deze ondersteunde zich met haar handen op het bed.

Gebogen als zij stond, met haar knien tegen de bedrand, kon ze langs haar eigen lichaam Vanessa's activiteiten goed volgen. Ze zag dat haar vriendin haar ogen gesloten had. Ze voelde ook Vanessa's handen meer naar haar middel glijden. Lisette werd steviger en steviger beetgepakt. Ze voelde en zag Vanessa tegen haar billen oprijden, steeds steviger, steeds intensiever. Lisette klauwde in het bed. Ze vond dit zo opwindend, zo geil, dat ze haar onderlichaam helemaal ontspande om maar niets van het gevoel te hoeven missen.

'Ik voel dat je het helemaal loslaat', hijgde Vanessa opgewonden, 'Ooh mijn god, je geeft je helemaal!'

'Mhmmm', kreunde Lisette en dacht er achteraan: Ja, ik geef me! Neem me, berijdt me. Ik word genomen door een vrouw!
Haar knien begonnen van opwinding te knikken. Ze schaamde zich ervoor en zakte op het bed. Vanessa bewoog met haar mee. Ze pakte haar vriendin van achteren stevig vast en rustte nu geheel op haar geknielde lichaam. Het plotselinge gewicht deed Lisette opzij vallen. De vrouwen vreen verder, lepeltje-lepeltje. Vanessa kon het niet laten neukende bewegingen te blijven maken. Steeds feller en steeds korter op elkaar schokte ze tegen Lisette's billen op.

'Ga je komen?', vroeg Lisette op een manier zoals ze dat ook aan een man zou vragen. 'Oja', zwijmelde Vanessa van geilheid over deze vraag, 'ik ga komen, ik ga, mhmmm, ik ga op je komen...'
Vanessa zette haar handen op de parmantige tietjes van haar vriendin en bereikte haar hoogtepunt. Lisette gaf haar lichaam door haar onderrug te hollen. Zo kwamen haar billen en bovenlichaam nog dichter tegen Vanessa aan. Het bijna spastische gehijg en intense gekreun maakte haar gek.

'Ik ben een pot...'

Vanessa schokte heftig na. Het was een emotioneel moment voor de meisjes. Lieflijk draaide Lisette zich om en kroelde met haar nahijgende minnares.
'Het was heerlijk, het was zo fantastisch, zo open, zo open', zei Vanessa keer op keer. Ze kon bijna niet geloven dat het was gebeurd. Plots realiseerde zij zich dat Lisette nog erg opgewonden moest zijn. Ze kwam half overeind zitten en rolde Lisette op haar rug. Voorzichtig schoof ze diens benen uit elkaar.
'Wat ga je doen?!', vroeg deze met een van opwinding beverige stem. Vanessa gaf geen antwoord in woorden. Voordat haar vriendin het in de gaten had, gleed haar tongetje over de zachte binnenkant van haar dijbenen.
'Ooh, je likt me!', hijgde Lisette opgewonden uit. 'Ooh heerlijk... Mmhmm, is dit je eerste keer?'
'Ja, de eerste keer dat ik lik. Ik doe het precies zoals ik het altijd graag heb'.
Lisette trok haar knien op en bracht haar bekken iets naar boven. Vanessa kon er zo nog beter bij. Ze voelde haar tongetje tergend langzaam om en rond haar schaamlippen spelen. Zo nu en dan schoot het puntje van Vanessa's tong in haar inmiddels geheel openstaande en vochtige kutje. 'Ooh ja, doe het maar erin... Mhmm, zo ja... Zalig...'

Lisette wist niet hoe ze het had. Ze had moeite haar eigen onderlichaam in deze positie te houden. Ineens intensiveerde het gevoel rond haar schaamstreek. Vanessa raakte het ook met haar handen aan!
'Ooh jee, ooh jee, ooh jee...', kermde Lisette. De genotsbal in haar onderlichaam zwol op; ze ging klaarkomen. Weer klauwde ze in het beddengoed, nu plat op haar rug.
Haar bekken schokte ongecontroleerd, met moeite wist ze het naar Vanessa toegedraaid te houden.

'Het komt, het kooo...'

Haar lichaam huiverde en trilde, iedere vezel in haar spieren stond strakgespannen. Vanessa hoefde niets meer te doen. Ze klemde zich alleen maar aan haar orgasmerende vriendin vast en hielp haar zo door het misselijkmakende genot heen.

Rillend kwam Lisette tot rust. 'Dat was heerlijk', zei ze na een tijdje met een twinkeling in haar ogen. Vanessa knikte en antwoordde: 'Als ik had geweten dat het zo fantastisch met jou zou zijn, dan had ik allang eerder wat ondernomen'. Lisette was het met haar eens.
'Maar dat betekent niet dat ik nu lesbisch ben hoor', zei ze verongelijkt.
'Nee natuurlijk niet!', zei Vanessa, 'het is gewoon lekker. Wij hoeven daar ons helemaal niet voor te schamen of zo'. 'Nee, dat doe ik ook niet', haastte Lisette zich te zeggen. 'Wil je het nog met jongens doen?', vroeg ze.
'Ja natuurlijk!', antwoordde Vanessa, 'daar zijn we hier toch voor?! Zullen wij ons alsnog in het feestgedruis storten?'
Lisette weifelde. 'Ik weet niet hoor. Wil jij je nu nog laten versieren door een vreemde gozer?'
'Ach, het hoeft niet. We zien wel. Nou wat denk je ervan, zullen we nog gaan?'
Lisette dacht even na. 'Wel, als je het stelt, dan ga ik wel mee'.

Een half uur later was de Lisette het middelpunt van de mannelijke belangstelling in de nachtclub. Ze voelde zich in haar hum en danste de sterren van de hemel. Stoere, dronken en leuke jongens en mannen verdrongen zich om tegenover haar te kunnen staan. Vanessa zag haar genieten en lachte. Het werd gezelliger en gezelliger.
Lisette kreeg dorst, en Vanessa nam haar mee naar de bar. Vrijwel meteen kwam een Spaanse jongen bij hen zitten. Het was de dj die eerder die avond had gedraaid, Diablo.

De meisjes waren niet erg onder de indruk van zijn status als gangmaker, dat zag de jongen ook wel. Maar dat maakte ze ook zo interessant.
In mooi Engels met een prettig accent stelde hij voor om naar een rustiger gelegenheid te gaan. Lisette keek afwijzend naar Vanessa; eigenlijk wilde ze nog niet weg. Maar Vanessa zag de mooie jongen met z'n gebronsd en goedgevormd lijf wel zitten.
Vanessa keek Lisette terug aan, sloeg het bodempje van haar drankje naar binnen en schreeuwde boven de housemuziek uit:

'WHY NOT?!!!'

Buiten leek het nog drukker dan binnen, en het werd al een beetje licht. Lisette kon bijna niet geloven dat het al zo laat was.
'Ik weet wat', zei de dj, 'we gaan naar mijn appartement. De minibar is nog lang niet leeg, en we hebben het zwembad voor ons alleen. Al mijn collega's zijn of nog hard aan het werk, of zijn fucking with less beautiful women like you'.
'Waarom niet!', herhaalde Vanessa nog maar weer eens. Ze was best wel hitsig geworden. Onopgemerkt door de jongen, draaide ze zich naar Lisette, gaf haar kus onder haar oor.

'Ga mee, je hoeft niks te doen. Ik wil alleen dat je meegaat'.
Lisette's maag draaide ineens weer om van spanning. Natuurlijk zou ze meegaan, natuurlijk.

Van de rit er naartoe herinnerde Lisette zich alleen dat het een dodenrit was. Diablo reed, maar zijn handen zaten meer in Vanessa's schoot. Toch bleek de jongen iedere keer de wagen op de weg te kunnen houden. Hij bleek zelfs de enige tegenligger van ver te hebben zien aankomen. Hier ging een bepaalde routine van uit, en die ervaring vond Vanessa wel interessant.
Hoe meer ze erover dacht, hoe opgewondender ze ervan werd. Hoeveel meiden waren haar hier op de bijrijdersplaats, op deze manier, voorgegaan? En hoe reageerden die erop? Afwerend, of bescheiden? Ja, ongetwijfeld de meesten. Hoeveel zouden het er zijn geweest die erger waren dan deze Don Juan...? Die hem in doortastendheid probeerden te overtreffen, hier, zo...

Vanessa werd gevangen in een draaikolk van opwinding. Ze rilde, en snoof onwillekeurig. Haar tanden begonnen te knarsen, en met een geile genotskramp die door heel haar lichaam trok, begon ze zich aan te bieden.

Hier, wil je mijn kut? Hier, pak me bij mijn kut. Ik bepaal wel wanneer het te erg wordt.

Lisette bekeek vanaf de achterbank hoe het een ander zich voltrok. Ze had iets te veel Tia Maria gedronken. Ze wist dat ze normaal gesproken zulk gedrag uitdrukkelijk zou afkeuren. Zoiets doe je gewoon niet. Maar dit was het meisje waar ze nog geen 24 uur geleden de liefde mee had bedreven. Met haar was ze op vakantie. Ergens waar niemand hen kende. En nu? Nu gebeurde er dit.

Met piepende banden reden ze het appartementencomplex op. De dj reed door naar een verderop gelegen parkeerhaventje. De auto schokte tot stilstand. De jongen vloog uit de wagen, en holde naar de andere kant. Vanessa wachtte hem al met open benen op. Hij trok haar eruit, legde haar op de motorkap en stak in n beweging zijn vingers in haar natte kut. Vanessa's slipje lag op haar linkervoet. Lisette rilde van opwinding.
Vanessa duwde haar onderlichaam naar voren en liet haar rug door de jongen ondersteunen. De gretigheid was er een beetje af, maar hij deed nu beter z'n best om het ook echt lekker voor Vanessa te maken. Met lange bewegingen haalde hij zijn vingers door haar warme kutje, en regelmatig draaide hij wat sneller over haar clitoris.
Midden in een genotsgolf strekte Vanessa haar armen naar de dj uit en pakte hem bij de schouders. Lisette zag dat Vanessa haar benen af en toe oprichtte, ongetwijfeld op het ritme van het genot dat haar overspoelde.

'It's coming.'

De dj verhevigde onmiddellijk zijn bewegingen, en probeerde haar nu ook te kussen. Lisette begreep dat ze snel moest handelen om er ook wat van mee te krijgen.
Ze ging over Vanessa's been staan, pakte hem, en trok deze stevig tegen haar venusstreek.
Vanessa keek op, en zag wat ze voelde; Liset, die op haar been zat te geilen. Dit was te veel voor het geile meisje. De laatste golf nam het lichaam helemaal van haar over. Ze klauwde expres in de jongen zijn schouders, maar wist dat het tevergeefs zou zijn. Ze werd meegevoerd, weg van hier, met een hoge boog tot in het centrum van het gevoel dat daaronder brandde.
Lisette voelde de been tegen haar kutje verstijven. Zij zou nog niet komen, maar het maakte haar wel verschrikkelijk geil. Sneller en sneller begon ze hem te berijden, en ze keek of de dj zag dat ze haar slipje opzij schoof om het nog beter te kunnen voelen. Maar of hij het echt zag, dat kon haar niet zoveel schelen.
Schokkend kwam Vanessa weer tot haar positieven. De dj keek bewonderend van de een naar de ander. Hij lachte ongelovig. 'Madre Maria, this is completly new!', zei hij. Zijn glimlach nam langzaam af. Wat nu?
Vanessa zag zijn besluiteloosheid, en besloot het voortouw te nemen. Ze had nog steeds belangstelling voor hem, vooral nu ze de bobbel in zijn broek zag die blijkbaar continu stijf kon blijven.

'Kom, we gaan naar binnen. Ik wil eerst iets verfrissend, ik verga van de dorst.'

Diablo schonk wat fris in. Vanessa had de serredeuren gevonden die naar de binnenplaats en het zwembad leidden. Ze wenkte Lisette mee naar buiten te gaan. Een schraal ochtenzonnetje kwam tevoorschijn, maar echt koud was het niet.
'Heerlijk', zei Vanessa, dit is pas het echte leven. De dj kwam met de drankjes aan. Het was een soort Sangria, maar dan zonder alcohol. Zei hij.
Lisette nam een slok, maar proefde er overduidelijk iets sterks in. Ze liet het maar zo. Ze vond het eigenlijk wel geil dat de jongen, de stoere dj, daar over loog. Blijkbaar denkt hij dat hij ons niet zonder drank aankan, dacht ze.
Ze dacht er nog eens over na, en de sterke drang diep in haar kwam weer opzetten. Dat zo'n jongen zich zo kon laten kennen, om Vanessa, om haar!, dat maakte haar wel geil. Ze keek de jongen over de rand van zijn glas aan. Het was inderdaad een ongelooflijke looser. Nu ze het inzicht had, leek het er gewoon van af te stralen. Maar wat een lekkere vent was het ook...
Liset liep op hem af. Vanessa volgde haar met groeiende belangstelling. Diablo keek niet-begrijpend en schaapachtig lachend van de een naar de ander.
'Qu? Qu-Qu?', zei Liset spottend toen ze vlak voor hem stond, en ze trok zijn overhemd in n ruk uit.
Vanessa joelde en kwam meteen aanlopen om haar vriendinnetje te helpen. Liset's wangen gloeiden van opwinding. Met een broeierige en vastberaden blik begon ze aan de broek.

Even later gleed Diablo's grote dikke pik in haar warm, vochtige kutje. Ze had wel eens eerder sex met een jongen gehad, maar dit was een poepie anders. Ze wist niet dat ze de warmte van de jongen tot diep in haar kon voelen. En ook zijn aderen leek ze met haar vaginawand te kunnen voelen, zijn vorm die iets schuin in haar stond. Wat voelde ze zich gevuld, wat zalig.
Hijgend vanachter haar adem gaf ze een klein teken met haar hand, waarop Vanessa met haar schaamstreek tegen de jongen duwde. Het had er wel wat van weg alsof ze hem de sporen gaf. En de jonge dj gehoorzaamde. Natuurlijk gehoorzaamde hij, eindelijk mocht hij haar pompen. En hij keek naar zijn van kutvocht glinsterende stam, die in en uit deze heerlijke 'punja' schoof.

De ochtend was inmiddels vergevorderd. Op die dag, ergens te Ibiza in een appartementencomplex, begonnen twee meisjes en n jongen aan een lange hete sexdag. Een dag waarbij de meisjes voor het eerst in hun leven de touwtjes in handen hadden.
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op Secretflirtservice.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal