in de kamers van de nouveau riche

Rutger zat op rozen. Als tweedehands autohandelaar was hij ťťn van de eerste geweest die een "milieuvriendelijke autosloperij" was begonnen. In het begin ging het nogal moeilijk, maar diverse zwarte handeltjes hadden hem er toen doorheen gesleept. Nu, met de vele milieuverordeningen, betaalden zijn investeringen zich dubbel en dwars terug. Ja, voor Rutger stroomde het rozewater letterlijk met bakken tegelijk naar binnen. In de liefde ging het echter niet zo goed. Hij had in zijn leven twee vriendinnen gehad. Rutger had wel van hen gehouden, daar niet van. Maar zoals dat zo vaak gaat in het liefdesleven, had hij met de dames weinig gemeen. Het enige waar hij over kon praten waren auto's en de sloperij. Bovendien zat hij de meeste tijd van de week op het terrein en niet in het warme, vrouwelijke holletje. Laat staan in een warm, vochtig neukkanaaltje. De autosloper had dus het geloof in de liefde verloren. Vandaar dat hij eenmaal in de week de stad in trok om ervoor te betalen.

Het was een mooie lentevrijdag. Rutger's jongens mochten vroeg weg, want ze hadden die week als beesten gewerkt. Rutger trouwens ook; al zijn financiŽle zaakjes waren geregeld en op deze dag zou de bank zijn statiegeld-subsidies incasseren. De week zat erop en het was een goede geweest. Rutger pakte een stoeltje en ging lang onderuitgezakt in het zonnetje zitten. Het duurde niet lang of de sloperij-houder knikkebolde voor zijn zelf opgebouwde garage-complex.

Ruw werd Rutger uit zijn roes gestoord. Een wagen kwam het terrein op rijden. De man rekte zich uit en keek geÔrriteerd naar de oude roestbak die onhandig naast zijn wagen werd gemanoeuvreerd. Zijn ogen lichtten op toen hij zag dat er een alleraardigst uit het autootje stapte. Ze schikte haar kleren en bekeek zichzelf nog even in de zijspiegel. Toen -enigszins verlegen omdat ze zag dat hij naar haar keekliep ze op hem af. "Hallo, Bent u de heer N.", vroeg ze met uitgestoken hand. "In eigen persoon, noem me maar Rutger. En u bent...?" "Shirley" zei het meisje en het tweetal schudde elkaar de hand. "Shirley, wat kan ik voor je doen", zei Rutger. De vrouw zag dat de sloper haar met zijn ogen uitkleedde. "Wel, ik ben correspondente voor een mannenblad en ik ben bezig met een succesreeks over mannen die het in deze moeilijke tijd hebben gemaakt". Zijn ogen lichtten op en hij zei: "Bedoelt u dat ik het gemaakt zou hebben?" "Tja, bij de Kamer van Koophandel zeggen ze van wel. Zou ik u een paar vragen mogen stellen?" Rutger voelde zich gevleid. Hij had daar nooit bij stilgestaan. "Ja natuurlijk", antwoordde hij direct. "Mooi", zei Shirley en ze liep meteen het terrein op om foto's te maken. Stomverbaasd keek de man haar na.

Even later stond ze weer bij hem en vroeg: "Denkt u dat uw vrouw er bezwaar tegen zal hebben om van uw huis wat foto's te maken? Ik probeer beelden te scheppen van de succesvolle zakenman van vandaag de dag, ziet u". "Tja", stamelde Rutger. Nu was het zijn beurt om ietwat beschaamd te zijn. "Ik heb geen vrouw, dus eh..." "Oh". Dat had Shirley niet verwacht. Ze wist even niet wat te doen. Dit paste niet zo goed in haar concept. Maar al snel zag ze de highlights voor deze reportage: sex, hoe en wanneer doet hij het en met wie? "Nou, dat is geen probleem", haastte ze zich te zeggen, "zullen we dan maar gaan?" De man stond perplex. Toch vond hij het wel interessant, zo'n kittig vrouwtje. "Ja, dat is goed", antwoordde Rutger en hij ging naar binnen om het een en ander af te sluiten. Toen dat was gebeurd, zei hij: "Rijdt u maar achter mij aan".

De man ging haar voor in zijn huis. Meteen maakte zij wat foto's van de mooie entree. "Ik heb liever niet dat u dat doet", begon Rutger voorzichtig, "niet van alle spulletjes hier heb ik een bonnetje". De woonkamer was helemaal fantastisch. Shirley keek haar ogen uit. "Voor een alleenstaande man heeft hij een aparte en uitgelezen smaak", dacht ze enigszins bewonderend. "Wilt u een rondleiding of stelt u liever meteen wat vragen", vroeg de Rutger aan de journaliste. "Wel, als het u niet uitmaakt, wil ik het graag combineren. De juiste vragen in de juiste kamers van het huis", zei Shirley en ze lachte wat onhandig. Rutger keek haar verbaasd aan, wilde wat zeggen, maar besloot toen zijn mond te houden. Met een arm gebaar leidde hij haar naar ťťn van de kamers naast de living.

"Dit is eigenlijk een gastenkamer. Maar de echte slaapkamer boven, is me wat te groot. Vandaar dat ik hier slaap", verontschuldigde Rutger zich. "U slaapt hier dus altijd alleen", vroeg Shirley terwijl ze een foto maakte. "Ja, althans, bijna altijd". "Hoezo, heeft u een vriendin dan?" Shirley was gestopt met fotograferen en keek hem aan. "Nou, zo wil ik het niet noemen. Af en toe blijft er wel eens iemand slapen", stamelde Rutger. "Oh", zei Shirley vlak en ze noteerde iets. "Mag ik haar naam weten, voor achtergrond-informatie?" "Eh, ahum, meestal weet ik die niet", mompelde de rijke auto-sloper. Shirley liep op hem af. "U bedoelt dat u betaalt om af en toe iemand naast u te laten slapen?" Rutger durfde de correspondente niet aan te kijken toen hij instemmend knikte. Shirley cirkelde taxerend om hem heen. "Dat zijn dus hoeren", sneerde ze met een harde stem. Toen, bedachtzamer en zachter: "Ik begrijp het niet. U bent een leuke vent. Lang niet te oud, rijk, zeer rijk en toch kunt u niemand krijgen?" Rutger haalde zijn schouders op en zei bijna onhoorbaar: "Pech, gewoon pech". Shirley plofte neer op het bed. "Als alle hoerelopers zoals u zijn, dan zouden er heel wat meer hoeren op deze aardkloot rondparaderen", zei ze meer tegen zichzelf dan tegen hem. "Wat zei je", vroeg Rutger die niet helemaal zeker wist of hij het goed had gehoord. "Niets, laat maar", antwoordde Shirley en ze keek hem vanaf het bed aan. Zijn gulp verborg een te grote bobbel. Shirley kreeg het er warm van. De spanning welde in haar op. "Zou u", begon ze aarzelend, "het ook voor geld met mij willen doen?" De bobbel groeide zienderogen en hij stamelde: "Eh, goeie vraag, tja, natuurlijk, maar eh..." Dat was voor de jonge journaliste genoeg; ze hielp hem uit zijn lijden. Ze ging op haar knieŽn voor hem zitten en ritste zijn broek open. Een goed gevulde en mooi gevormde penis sprong tevoorschijn. Zonder te aarzelen nam ze de stengel in haar mond. Met haar tong volgde ze iedere glooiing van zijn eikel. Rutger zuchtte en keek naar beneden. Hij zag dat Shirley haar ogen gesloten had en intens van zijn pik genoot. Hij kreunde. Shirley stopte en richtte zich op haar knieŽn. "Hoeveel ben ik je waard", zei ze met een trilling in haar stem. "Alles, je bent mij alles waard op dit ogenblik", zwijmelde de man. Het was duidelijk dat het lang geleden was dat hij een vrouw had gehad. "Okť", ging haar bevende stem verder, "dan mag je me nemen tegen het gangbare tarief". Shirley zag de man knikken. Een spannende hitte golfde er door haar heen. Ze kwam de man interviewen, maar ze eindigde als een amateurhoer tussen zijn lakens.

Om het voor zichzelf en voor hem nog geloofwaardiger te maken, kleedde ze zich langzaam uit. Rutger bekeek haar showtje met grote ogen. De spanning benam Shirley bijna de adem. De man hijgde terwijl ook hij zich uitkleedde. Shirley bedacht hoe ze eruitzag. Bijna helemaal naakt, op haar knieŽn en telkens naar de man opkijkend. Ze voelde zich een stuk vuil; slechts gewild vanwege haar mooie lichaam. Maar juist daardoor ervoer ze ook een enorme macht. En dat vond ze heerlijk. Uit puur enthousiasme pakte ze zijn pik weer beet en begon aan een intense hoerepijpbeurt. Rutger had ondertussen in de gaten dat de amateurslet zich helemaal gaf. Hij ging naast haar liggen en commandeerde: "Ik wil je vlees proeven. Ga boven mij hangen". Shirley deed wat haar werd gevraagd; "De klant is koning", dacht ze geilig. Ze zag dat Rutger met vreemde, opgewonden ogen naar haar borsten keek die onhandig naar beneden bungelden. Ze voelde zich heerlijk bekeken, ze voelde zich heerlijk smerig. Shirley zette zich voor de eerste keer in een standje 69. Toch positioneerde zij haar kontje als een volleerde hoer boven het gezicht van de man. Weer rilde ze toen ze zich bedacht dat de man nu recht in haar natte spleetje kon kijken. "Allemachtig", hoorde ze de man kreunen, "het lekt er gewoon uit!" "Lik het dan maar weg", steunde ze, "lik het helemaal schoon. Het is van jou". Bij de eerste aanraking van zijn tong, gaf Shirley een gilletje van genot. Het gebeurde, het gebeurde echt! Zij werd als hoer gebeft door haar klant. De jonge correspondente dreef weg op de golven van haar eigen genot.

"Je smaakt fantastisch", kreunde Rutger tussen twee likjes door, "maar wanneer begin je nou eens aan mij!" Shirley moest lachen. Nu begreep ze wat steeds tegen haar wang tikte: "zijn opgewonden standje natuurlijk. Beter opletten hoertje", dacht ze geilig. De pik had wat voorvocht geproduceerd en smaakte daardoor nog beter. Maar lang kon ze er niet van genieten, want Rutger duwde haar van hem af. "Meisje, ik hou het niet meer uit. Ik moet in je, ik moet er gewoonweg in". Shirley begreep nu waarom mannen er altijd in willen. Het was pure begeerte, ze willen de vrouwen, letterlijk, bezitten. Een nieuwe golf van opwinding nam bezit van haar. De vrouw wilde op haar rug gaan liggen, maar Rutger hield haar tegen. "Nee, nee", zei hij hijgend en gehaast, "op mij en met je heerlijke kontje naar me toe". Shirley wist niet wat ze hoorde. Ze begreep dat mannen alleen bij hoeren alles kunnen krijgen wat ze willen; de man hoeft namelijk geen rekening met hen te houden. Zwaar hijgend besteeg de vrouw hem. Ze voelde tussen haar benen naar zijn pik en leidde de stengel naar haar neukgat. Zachtjes liet zij zich zakken. De penetratie benam haar de adem. Langzaam, maar zeker nam Rutger de bewegingen over. Steeds dieper en steeds krachtiger stootte hij zijn lichaam naar boven. Shirley ademde niet meer, kon niet meer ademen. Ze werd genomen, geneukt voor geld.

Als een heipaal ramde Rutger zijn leven in haar onderlichaam. Haar vrouwelijk vlees lilde op het ritme van zijn bewegingen. Shirley was op een punt gekomen dat gedachten en genot teveel voor haar werden. Ze moest klaarkomen, maar ze wist dat ze dat niet van Rutger mocht verlangen. Daarom deed ze het zelf. Het was niet moeilijk de clitoris te vinden. Fier stak het overgevoelige kopje van haar piemellientje tussen het gezwollen schaamvlees. Behendig en met vel routine masseerde Shirley zichzelf, af en toe naar boven gestoten door de neukende man. Van puur genot kneep ze zo hard als ze kon in het gevoeligste plekje van haar lichaam. Het bloed werd eruit geperst, maar stroomde twee keer zo hard terug als ze zich ontspande. Dit herhaalde ze nog twee keer en toen nam haar lichaam de genotsgolven zelf over. Iedere keer wat meer genot, iedere keer een stukje dichter bij de genotsdood. En toen kwam ze klaar. Zonder dat ze er zelf macht over had, spanden haar onderlichaamspieren zich tot het uiterste. Haar schaamstreek leek ťťn poel van genot en het bloed bonkte aan de binnenkant van haar slapen. Met een bevrijdende zucht dreef het hoogtepunt uit haar weg, een willoos lichaam achterlatend. Shirley kreunde gelaten, de man kon doen wat hij wilde.

Rutger draaide zo goed en kwaad als dat ging de journaliste met haar gezicht naar hem toe. Maar ze was te slap en viel van hem af. GeÔrriteerd rolde hij Shirley op haar rug en hield ruw haar benen van elkaar. Hij pakte zijn inmiddels knoertharde pik en schoof die in haar vochtige spleet. De man drukte zich zo dicht mogelijk tegen haar aan. Alhoewel zijn eikel haar baarmoederhals raakte, reageerde Shirley niet. Dit maakte hem nog wilder dan dat hij al was. Rutger verloor zichzelf en begon woest in haar onderlichaam te beuken. Hij duwde, schokte en stootte zo diep en zo hard mogelijk tussen haar benen, maar Shirley bleef slap als een lappenpop. Zin razernij ebde weg. Beelden schoten hem te binnen wat hij allemaal met deze willoze hoer zou kunnen doen. Helaas voor hem zou hij deze fantasieŽn nooit ten uitvoer kunnen brengen, want hij kwam erop klaar. Met beide handen greep Rutger haar billen en drukte deze zo dicht mogelijk tegen zijn lichaam. Dierlijk schokkend loosde hij zijn eerste golf sperma. Shirley deed haar ogen open en keek recht in het totaal verkrampte gezicht van haar klant. Direct kwam ze bij haar positieven en sloeg haar benen om de man. Rutger worstelde zich uit haar omstrengeling en bracht zijn leuter tot vlak voor haar gezicht. "Nu moet je slikken, hoer", kreunde hij. De tweede lading zaad spoot hij precies tussen haar lippen. Met gesloten ogen nam Shirley de spuiter in haar mond en zoog hem helemaal uit. Een flinke klodder van het sperma glibberde zo haar slokdarm in en Shirley verslikte zich. Opgehoest slijm vermengd met sperma verscheen tussen haar lippen. Ook het zaad in haar vagina werd door de druk van het hoesten naar buitengeperst en maakte een grote natte plek op het bed.

Nog buiten adem keek Shirley voldaan naar haar klant. Rutger was plat achterover op het bed gevallen en staarde met grote ogen naar het plafond. Even zeiden ze niet tegen elkaar, toen begon hij te spreken: "Dit is nu het leed van de Nouveau Riche", zei hij gedachteloos. "Het gemis aan liefde; werk en geld gaan immers voor. Schrijf dat maar in je stuk". Zonder te kijken, reikte hij naar het nachtkastje en haalde een bundeltje geld tevoorschijn. Volledig willekeurig haalde hij er een stapeltje af en hield dat voor zich uit. "Hier", zei hij, "zoals we hebben afgesproken". Shirley duwde de rijke hand weg. "Bewaar dat maar voor volgende week. Dan zal ik ongetwijfeld een nieuw onderwerp hebben dat met jou te maken heeft". Rutger bekeek de journaliste. Als het zou verlopen zoals hij hoopte, dan zou hij volgende week vrij nemen. "Shirley zou best een mooi artikel kunnen schrijven over Barbados, zwart geld genoeg daar". Beiden vielen met een glimlach op hun gezicht in slaap.
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op Mijnhetecontacten.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal