meisje in huis...

De vorige eigenaar van Melvin's pand was een oud dametje. Tijdens de onderhandelingsfase haalde de jonge, maar keiharde beurshandelaar het vel over haar neus. Maar de oude vrouw koesterde geen wrok. Ze hield zo veel van haar pand, dat ze na de koop zelfs voor jongeheren wilde gaan schoonmaken. Als ze er af en toe daar maar mocht zijn. En dat kwam Melvin en Leo, zijn huisgenoot en collega, goed uit. Ze waren de kwaadsten niet, ze mocht zelfs in het souterrain blijven wonen. Maar helaas was nou net dit plekje in het huis niet zo gezond voor de oude dame. Twee jaar nadat ze haar pand had verkocht, stierf de in verval geraakte dame aan een borstvliesontsteking. Dus de heren zaten nu met een probleem: wie zou er nou het huishouden moeten doen?

Op een mooie dag, midden in de zomer, slenterde Melvin over het beursplein. Het was een zeer rustige week; in de zomerperiode werd er niet veel gehandeld. Met minachting keek de jongen naar de zwervers op het plein. Eigenlijk merkte hij ze nu pas op, nu hij even geen haast had. De man kon er maar weinig begrip voor opbrengen. Op de trap naar de oude hoofdingang lag er eentje onder een doos. Melvin keek geamuseerd naar het gerommel in het bewegende karton. Plots verscheen er een vrouwenhoofd achter een flap. De man keek nog eens goed. Ja warempel, het was nog een jonge vrouw ook. Nieuwsgierig liep hij op het meisje af. "Hoi, hoe heet jij", vroeg hij zo vriendelijk mogelijk aan de zwerfster. Schichtig en argwanend keek de vrouw hem aan. Melvin hurkte door zijn knien. Hoewel het hem uiterste moeite kostte, trachtte hij haar vertrouwen te winnen. De beurshandelaar had namelijk een plannetje. Onophoudelijk vuurde hij lief-gestelde vragen op haar af. Hij haalde zelfs koffie en een croissant voor het arme kind. En een inderdaad, na een half uurtje begon ze los te komen.

"Ik Maria", zei het meisje plots met volle mond. "Ik uit Uruguay". Haar Nederlands was gebrekkig. Maar uiteindelijk kwam Melvin te weten dat het haar blijkbaar allemaal niet mee had gezeten. Sinds een week of twee woonde ze op straat. "Luister Maria", begon de jongeman poeslief, "ik doe je een propostion, een voorstel". Het meisje keek hem verwonderd aan. "Ik woon met een vriend hier ergens in de buurt. En wij hebben een huishoudelijke hulp nodig. Zou jij dat kunnen?" Het duurde even voordat het Zuidamerikaanse meisje begreep wat haar weldoener bedoelde. Maar toen eenmaal het pesetaatje viel, glinsterden haar ogen van verrukking. En zo kwam het dat Maria Constancia Schliemann bij de heren introk.

Melvin had zijn huisgenoot telefonisch al ingelicht over de nieuwe souterrain-bewoonster. Ze spraken af die avond tegelijk thuis te komen. Toevallig ontmoetten ze elkaar bij de voordeur. "Is het wat", vroeg Leo nieuwsgierig aan zijn huisbaas en vriend. "Om je eerlijk te zeggen, ik zou het niet weten. Toen ik haar vond, was ze zo smerig dat ik er niets aantrekkelijks aan vond", antwoordde Melvin. "Nou, laten we dan maar hopen dat ze in bad is gegaan. Anders kan ze wat mij betreft meteen vertrekken". Melvin lachte en deed de deur open. Direct werden ze getroffen door de meest exotische etensluchten. De jongemannen keken elkaar veelbetekenend aan. De tafel was gedekt voor twee personen. Verwonderd namen de jongens plaats. Ze spiekte om de hoek. Toen kwam Maria binnen met een dampende schaal in haar hand, nerveus trillend. Melvin en Leo wisten niet wat ze zagen. Het was een beeldschoon meisje. Leo herkende wat kleren van n van oude vriendinnen die Melvin blijkbaar aan haar had gegeven. Maar het zat haar prima, verleidelijk zelfs.

Ze zeiden niet veel, maar aten des te meer met smaak. Af en toe keek Leo slinks naar zijn vriend, die op zijn beurt ontkennende gebaren maakte. Nadat Maria het laatste gerecht had opgediend, zei Melvin: "Ik moet nog even werken. Je gaat niet lopen rotzooien h! We hebben aan Maria een hele goeie". Leo haalde ongenteresseerd zijn schouders op en bleef ogenschijnlijk aan tafel. Maar toen Melvin eenmaal zijn studiekamer in was gedoken, ging Leo op zoek. Hij vond haar in het souterrain. Verschrikt keek ze de man aan.

"Maria, ik wilde je nog bedanken voor het heerlijke eten", zei de man terwijl hij haar indringend aankeek. Maria schudde niet-begrijpend haar hoofd, angstig. Terwijl hij naast haar op het bed ging zitten, herhaalde hij zijn dankbetuiging in eenvoudiger Nederlands. Maria was stijf van de zenuwen. Leo streelde haar haar. "H, waarom ben je nou zo bang? Dat hoeft helemaal niet hoor. We zijn geen boemannen. Je kan echt heerlijk koken. We zijn maar al te blij dat je bij ons bent". Alhoewel ze de helft er niet van begreep, kwam Maria langzaam tot rust. Leo stopte met praten, maar intensiveerde zijn strelingen. De Uruguayaanse werd weer onrustig, maar bleef zitten. "H, wat is er nou? Je woont hier hoor. Dan gebeuren dit soort dingen", zei de man zachtjes. Hij keek haar diep in de ogen en zag dat ze brak. Berusting en lijdzaamheid waren van haar af te lezen. Hij wist dat ze het niet prettig vond wat er met haar gebeurde. Maar ze onderging het, in ruil voor bescherming, eten en onderdak. Dat wond Leo op. Voorzichtig knoopte hij haar blouse open. Maria verroerde geen spier. Ze hoorde hem sneller ademen. En inderdaad, ze liet het over zich heen komen. Dit was nog altijd beter dan de verschrikkelijke weken die ze had meegemaakt. Maar dat hoefde niemand te weten. Niemand kon haar meer raken, zeker nu niet meer.

Nadat Leo haar bovenlijf had ontbloot, haakte hij haar bh'tje los. Zachtjes liet hij het kant van haar borsten glijden. Ze hoorde hem zuchtten toen hij haar prachtige rondingen zag. Hij beroerde met een trillende hand haar tepels. Leo slaakte een kreetje, want ze werden hard onder zijn aanrakingen. Maar Maria gaf nog steeds geen krimp. Lichamelijk gebeurde er van alles met haar. Maar ze was het er niet mee eens, kon er niet mee eens zijn. Leo ging op zijn knien voor haar zitten. Adorerend betastte hij haar goddelijke lichaam. Maria keek op hem neer. Een gevoel van macht overviel haar. Deze man, en misschien ook die andere, verloor zichzelf bij het zicht en het gevoel van haar lichaam. Alhoewel ze het niet echt wilde, veranderde haar gemoedstoestand. Gretig, maar zichzelf toch inhoudend, knoopte Leo haar spijkerbroek los. Maria leunde wat naar achteren op haar armen en bracht haar bekken naar boven. "Ze geeft toe", schoot het door de man heen. Hij ademde nog sneller.

Maria kon het niet helpen, ze begon ervan te genieten. Daar was ze nu, in een wildvreemd land en bij wildvreemde mensen. Ze hadden haar in huis genomen. Het enige wat ze hoefde te doen, was schoonmaken, koken en neuken. Iedere dag opnieuw, ze zwolg in die gedachte. Langzaam voelde ze hoe de broek van haar kontje werd getrokken. Ze rilde en werkte met haar lichaam mee. Alhoewel ze het niet liet merken, steeg haar opwinding. Zeker toen ze het aanzwellend gehijg hoorde van Leo. Leo viel nu bijna letterlijk op zijn knien van begeerte. Wild duwde hij zijn hoofd in Maria's warme vlees. Ze kreunde toen zijn tong haar intiemste delen masseerde. Plots ging de deur open. "Maria, is het niet beter daaahhh..." Het was Melvin die binnenkwam; hij viel meteen stil. Maria was veel te overrompeld om te schrikken. Leo lachte. "Ha, maatje!. Kom binnen, Maria en ik hebben het naar ons zin. Allebei..." Dat laatste zei hij met nadruk. Melvin staarde hem aan en begon zachtjes te lachen. Verlekkerd keek hij vervolgens naar Maria, eventjes maar. Want binnen een oogwenk had de beurshandelaar zijn kleren uit. Hij schreeuwde en sprong op het bed. Zijn lul zwiepte wild heen en weer.

"In je mond Maria. Neem me in je mond", gebood hij het sletterige huismeisje. De Uruguayaanse ging zijdelings liggen en nam de harde tokkel tussen haar warme lippen. Leo greep direct zijn kans en streelde zijn, met voorvocht besmeurde, penis door haar schaamvlees. "Hij gaat je nou neuken h", hijgde Melvin in haar oor. Tot zijn verbazing, of eigenlijk toch ook weer niet, wist Maria wat hij bedoelde. Ze lispelde zacht: "Iek keloof et van si". Hij hoorde een trilling in haar stem die in n overging in een diep gezucht. Leo schoof zich in haar. "Hij zit nu in je. Hij pompt je, naait je. Gewoon van achteren, schuiven". Melvin wist waarom hij dat zei. Maria was nog geen dag bij hen. Hij wist dat Leo en hij misbruik van haar maakten. Hij voelde dat zij het ook wist. En ze werd er opgewonden van. Ze liet het gebeuren, ze liet zich naaien. Met haar ogen dicht, zo van achteren!

Maria voelde de penis haar binnendringen, opvullen, en ze vond het heerlijk. Ze voelde zich slecht, een hoer, gebruikt. Maar ze wist dat ze hierna niet zou worden afgedankt. Nee, ze zou over dit huis heersen. Vanaf deze eerste dag, tot het moment dat zijzelf wegging. En het aas voor deze jongens, de wortel die de ezel maar voort liet lopen, dat was zij. Haar lichaam, haar geilheid, zou haar aan deze jongen binden. Duizenden gedachten een eerlijke emoties golfden door haar lichaam; op het ritme van de schuivende penis in haar neukkanaal. Maria kreunde en trok haar billen uit elkaar om de staaf nog dieper in haar onderlichaam te laten. "Neuk me, gebruik me", zwijmelde ze in haar moedertaal. En ondertussen hapte en zoog ze in Melvin's heerlijke jonge klootstaaf. Voorzichtig om de penis niet uit haar gleuf te laten glijden, draaide de Zuidamerikaanse zich op haar knien. Leo volgde zijn instincten. De enorm opgewonden jongen bleef als in een beestachtige trance gewoon doorpompen. Maria voelde zijn nagels diep in het zachte vlees van haar billen dringen. Zijn gesteun werd ongecontroleerder. Zoveel ervaring had Maria wel dat ze wist dat Leo's hoogtepunt op springen stond. Maar dat wilde de dame uit Latijns Amerika nog niet. Ze ervoer dit als een testcase. Was deze jongens werkelijk de baas in de sex?

Snel en zonden omwegen trok ze zich van Leo's kloppende pik af. Ze draaide zich om en liet zich over Melvin's staaf zakken. Slinks keek ze naar Leo. Maar die was slechts beteuterd en ontwaakte langzaam uit zijn bijna-orgastische roes. Melvin's pik was aanzienlijk kleiner. Ze was door Leo compleet uitgehold van binnen. Zeker met het vele voorvocht dat ze geproduceerd had, vermoedde ze dat de huisbaas er niet veel van zou voelen. En weer reageerde de Spaanssprekende slet geroutineerd. Van onderlangs verwisselde ze Melvin's stampertje van pompkanaal. Het lulletje was hard en glibberig van het vrouwelijke geil. Met voldoening en onder een deels gefaked gezucht leidde ze hem in haar faeces-uitlaat. "Ook daar is ze wijd", gilde Melvin opgewonden tegen zijn huisgenoot. "Leo, Leo! Maria is ook wijd in haar aars! We hebben hier te maken met een echte hoer!" Maar Leo reageerde niet. Hij zat met grote ogen te kijken hoe het meisje zich pal voor hem begon te masturberen. Maria begreep niet veel van de opgewonden kreetjes die de mannen slaakten. Toch wond het haar op, want ze wist dat het door haar kwam. Ze hoefde maar even door haar vlees te roeren. Haar clitoris was zo gezwollen dat het als een poortwachter voor de kutopening lag gespannen. Wild schokkend kwam Maria als eerste van het drietal klaar. Hard perste ze haar billen op Melvin's lijf. Zijn krampachtig gesteun moedigde de vrouw alleen maar aan het harder te doen. Beelden van een apathisch toekijkende Leo doemden af en toe voor haar op. Voor Maria's lichaam was dat aanleiding genoeg er nog een schepje bovenop te doen. Het absolute toppunt van het orgasme leidde ze in met drie, vier, felle zuchtjes. En toen bleef ze stil. Als verstard zat ze, met een penis in haar reet, op Melvin's lichaam.

"Ongelooflijk", stamelde Leo. Hij zag de vrouw weer tot haar positieven komen. Het meisje draaide zich om en gebaarde Leo in haar gezichtsveld te blijven. Teder likte ze aan zijn tot de nok toe gevoelde bloedlul. "Now both", sprak ze in gebrekkig Engels. Het vrouwtje richtte haar kontje iets op. Ze pakte wederom Melvin's penisje en frotte die in haar werkelijk zeiknatte vagina. Vervolgens duwde Maria haar kontje omhoog en week met haar vingers de zachte meisjesbiefstukken vaneen. "Do it", gebaarde ze tegen Leo. Dit liet de man zich geen tweede keer zeggen. Hij wist dat het beste gaatje hem nu werd aangeboden en zette zijn eikel snel op haar kwartje. Voor de derde keer die avond duwde de huisgenoot met heel zijn lichaam zijn leuter in het schijnbaar kwetsbare onderlijfje. Vrijwel meteen voelde hij het orgasme terugkomen. Een tergende kriebel zwol in het binnenste van zijn kloten totdat de grenzen waren bereikt. Slechts via het spermakanaal kon het zich ontlastten. Leo ging klaarkomen. Hij pakte het strakke vrouwenvlees stevig beet. Een tweede keer zou ze hem niet meer ontsnappen. Met een woeste kreet ontlaadde de huisgenoot zijn zaad in Maria's aarsje. Het warme sperma welde tussen de randen naar buiten.

Schokkend en spastisch week Leo naar achteren. Dikke zaaddraden liepen uit en van zijn pik. Maria rilde en draaide zich om. Begerig nam ze inmiddels zijn halfslappe pik tussen haar lippen en zoog het mannelijk vocht naar binnen. Melvin had zich ondertussen opgericht en zat op zijn knien achter zijn nieuwe huishoudster. Snel, alsof het zijn laatste keer betrof, propte hij zijn pikkie in haar vagina. Even overwoog hij het nauwere anaalkanaal te nemen, maar het sperma van zijn beste vriend leek hem niet zo aanlokkelijk. Bovendien zou dat gat op dit ogenblik net zo uitgewoond aanvoelen als haar snee. Terwijl Maria de laatste zaadresten uit Leo's buis zoog, werd ze fel en snel van achteren door Melvin genomen. Laconiek keek ze hem over haar schouder aan. Maar haar spottende houding merkte Melvin niet op. Hij zag slechts het sperma op haar mondhoeken zitten. Vrijwel meteen maakte ook zijn zaadklodders zich uit de eiwitfabrieken los. Maria voelde de jongeman kort maar hevig rillen. Toen golfde het sperma haar geslachtsbinnenwerk in. De hoeveelheid en de warmte ervan verbaasde het geroutineerde meisje. Ze kreeg bewondering voor het kleine pikkie. Ze opende zo goed als ze kon haar bekken en liet het in haar stromen. Ze genoot. Weer een knaap die zich in haar lichaam verloor.

Ook Melvin liet zich vermoeid uit haar glijden. Maria ging op de rand van het bed zitten en taxeerde de vochtige schade die in haar kut was aangericht. De jongens zaten nu naast elkaar, vermoeid en afgepeigerd. Tot beider verbazing zagen ze hoe Maria drie vingers door haar kut haalde en slijmerige dotten op haar clitoris smeerde. Ze vingerde zich weer. Vrijwel op dezelfde manier kwam ze weer klaar. Al het vocht pulseerde uit haar beide lichaamsgaten op het bed. Ze verstijfde op het ultieme genot. Bevredigd keek ze de heren aan.

"Sera, mangana", vroeg ze terwijl ze op het bed wees. Melvin keek Leo niet-begrijpend aan. "Ik geloof dat ik het begrijp", zei deze aarzelend. Hij maakte met zijn vingers neukende bewegingen en zei vragend: "Mangana? Secundo mangana? Secundo secundo mangana? Secundo, secundo, secundo mangana?" Maria begon te lachen en knikte instemmend. "Wat is er, wat bedoelt ze nou", wilde Melvin ongeduldig weten. "Ik geloof", zei Leo aarzelend, "dat ze iedere avond met ons wil neuken". Even vielen de jongens stil. Melvin was de eerste die reageerde, zeer enthousiast: "Si! Si!" Maria glimlachte. Dit meisje was in n dag verhuisd van een doos naar een grachtenpand, hr grachtenpand.
Twee vingers in mijn bek en beuken maar! Ik heb in mijn jonge jaren gestudeerd, daarna getrouwd...nou ja, je kent het wel. Niet genoten en altijd voor anderen klaar gestaan. Mensen op 40plusflirts.nl weten dat ik het type ben dat zichzelf wegcijfert, maar op mijn leeftijd beschik je jezelf in je lot...en h, je ziet me hier genieten en dat is waar het volgens mij in het leven om draait!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal