schone engelse actrice

Het was warm, erg warm. Warmer dan 25 graden vind ik eigenlijk te warm, zelfs met een fris biertje is het vaak benauwd. Maar gezien de zon vond ik het wel de moeite waard om een terrasje te pakken, en ik had mijn biertje nog niet besteld en ik zat in de stralende zon te wachten tot de ober het me zou brengen, of ik zag haar.
Het was een bloedmooi meisje en ik wist meteen wie het was. Actrice, beroemd, en ongelooflijk knap: Amy Wenstone. Het terras was niet afgeladen vol en niet helemaal leeg, dus ze had aan genoeg tafeltjes kunnen gaan zitten, maar ze kwam doelbewust op mij af. Ondanks het weer kreeg ik de tinteling in mijn buik die alleen maar uit geilheid kan voorkomen, nog voordat je een erectie krijgt. Gelukkig duren die tintelingen niet te lang, anders had ik meteen een harde plasser gehad.
‘Hi,’ zei ze tegen me. ‘Do you mind if I join you?’
‘Please, go ahead.’ Ik kon het niet helpen, maar haar Engels bezorgde me een soort geestelijke erectie. Het voelde alsof ik ieder moment m’n broek kon bevuilen, maar ik had nog steeds geen last van ruimtegebrek.
Toen de ober terugkwam met mijn biertje, vroeg ik of zij ook iets wilde en ze bestelde een witte wijn. Het deed me denken aan een klasgenote van me, die ook steevast witte wijn dronk. En die ook erg knap was.
We babbelden wat en de ober bracht ons nogmaals dezelfde bestelling. Toen gebeurde het.
‘Would you want to come along to my place?’ vroeg ze.
‘But I don’t know you at all!’ zei ik, en ik had er meteen spijt van. Gelukkig lachte ze – en hoe! Wat een goddelijk kind – en ze zei dat dat geen probleem was.
‘We could get to know each other in my backyard.’ Het was alsof ze het expres deed, alsof ze gewoon een geile bui probeerde op te wekken. ‘Have another drink, have a little chat and so.’
Wat kon het mij ook schelen, ik stemde in. Ik rekende af voor ons tweeën en Amy beloofde me het terug te betalen. Hoe ik het deed, weet ik niet, maar ik had nog steeds geen stijve. Maar dat kon niet lang meer duren.

Er was niemand bij haar thuis. Haar ouders waren aan het werk en haar zus logeerde bij een vriendinnetje. We hadden het huis voor ons alleen, en de achtertuin ook.
Daar sloeg het noodlot toe. Ze had tuinstoelen met kussens bekleed en mij nog een biertje bezorgd, ik had mijn schoenen uitgeschopt en zij had dat voorbeeld gevolgd. Zonder gêne trok ze haar blouse uit en ging in haar bh in de zon zitten. Als ik het had gedurfd, had ik haar buik kunnen aanraken. Of haar onderbuik, haar gezicht, haar borsten. Mijn vingers jeukten om haar bh te betasten, maar ik deed het niet.
Onze stoelen stonden zo dicht bij elkaar dat onze vingers elkaar bijna aanraakten, en ik hielp het toeval een handje door iets te gaan verzitten, waardoor mijn vingers langs die van haar streken. Ze had met haar ogen dicht liggen genieten van de zon, ondertussen vertellend over haarzelf, en keek me nu aan met een hemelse glimlach. Ik kon niet anders dan terugkijken en onwillekeurig bewoog ik met mijn vingers en raakte haar hand weer aan. Voor ik het wist gleed haar hand in de mijne en we hielden elkaar vast. Ze draaide haar hoofd weer naar de zon toe en ik dwong mezelf om hetzelfde te doen.
‘You know, I used to have a boyfriend.’ Ik wist niet waarom ze het vertelde, maar ik zweeg en liet haar verder praten. ‘Just a couple of days ago we broke up, all he wanted to do is have sex and that’s just not my cup of tea.’
‘You’ve had sex?’ flapte ik eruit, en ik kon mezelf wel tegen m’n kop slaan. Maar nog voordat ik mijn excuses voor mijn tactloosheid kon uiten, ontkende ze het.
‘No, and definitely not with him. All he could do was talk about my boobs and he was really pretty and all, but I’d never want to make out with him.’
Het viel me op dat ze voor een beroemd iemand helemaal niet schroomde straattaal te gebruiken, en ik moest glimlachen om wat ze zei.
‘Doesn’t mean I don’t want to have sex, though,’ vervolgde ze, en ik kreeg het benauwd. Ik richtte wanhopig al mijn concentratie op de schuur, die absoluut niet geil was, maar ik voelde mijn piemel dikker worden en het feit dat ze nog steeds mijn hand vasthield, kon dat geenszins voorkomen. Ik hoopte maar dat ze niet naar m’n broek zou kijken, want ik was er zeker van dat ik binnen de kortste keren een duidelijk onderscheidbare erectie zou hebben.
Ik liet alle voorzichtigheid varen en vroeg haar aan welke eisen een jongen zou moeten voldoen om met haar naar bed te mogen. Amy antwoordde dat ze dat niet zeker wist, maar dat het van het karakter van de jongen afhing of ze iets met hem zou willen doen of niet. Ze vertelde me wel dat een jongen die alleen maar over seks kon praten weinig kans van scoren had bij haar, maar ze ging er niet dieper op in. In plaats daarvan vroeg ze of ze een slokje van mijn bier kon hebben, omdat ze voor haarzelf niets had gepakt.
Half roekeloos en half doelbewust lichtte ik mijn glas op en bracht dat aan haar mond, maar ik goot iets te hard. Twee dunne straaltjes bier liepen langs haar kin naar beneden. Door het bier dat ik al ophad werd ik steeds losser en ik veegde met mijn vinger een van de straaltjes van haar gezicht en likte die vinger vervolgens af terwijl ik haar recht in haar ogen aankeek. Met mijn andere hand had ik nog het glas vast en ik nam zelf ook een slokje, voordat ik het neerzette. Toen was het andere straaltje aan de beurt en ze liet het allemaal gebeuren. Als ik niet beter wist, zou ik hebben gezworen dat ze zelf ook steeds geiler werd.

‘Would you mind lubricating my back?’ vroeg ze, en ze wees op de zonnebrandolie. Ik dacht dat het woord ‘lubricate’ niet toevallig gekozen was, maar uitte mijn verdenkingen niet en schroefde de dop van de fles. Met grote zorgvuldigheid smeerde ik haar rug in, en toen dat klaar was greep ik mijn kans en begon haar schouders te masseren. Ze stribbelde geen moment tegen, maar ging juist extra comfortabel liggen en liet het over zich heen komen. Het mag gezegd worden: ik ben goed in masseren. Ze genoot zichtbaar van de bewegingen van mijn handen en zei zelfs dat ik haar bh maar los moest maken als dat handiger was. Ik liet die opmerking even in de lucht hangen en wachtte een paar seconden voordat ik er gehoor aan gaf, om de spanning nog iets te verhogen. Met een geoefende handbeweging hing haar bh ineens slapjes over haar rug, en ik veegde de uiteinden van de sluiting aan de kant om vervolgens vrij spel te hebben op haar zachte huid. Ze kreunde zacht toen ik haar harder bewerkte – mijn god, ze kreunde zelfs in het Engels! -, zuchtte op de momenten dat ik haar met een vederlichte aanraking beroerde.

Op een gegeven moment draaide ze zich om en zei dat het mijn beurt was om te genieten. Ze hielp me uit mijn T-shirt en gooide dat achteloos over mijn stoel heen, die inmiddels geen ander doel meer had. Het kussen dempte de last van mijn groeiende penis en vooral toen ze zonder meer op mijn kont ging zitten om er wat beter bij te kunnen en mij vervolgens met een geoefende hand begon te masseren, voelde ik het voorvocht mijn onderbroek instromen.
‘Hmm, now you turn around,’ zei ze, en zonder van de stoel af te stappen boog ze iets voorover en ging op haar knieën zitten, zodat ik me om kon draaien. Ik voelde mijn gezicht rood worden, mijn hart bonkte stevig. Ze zou recht bovenop mijn lul gaan zitten en ik kon er niets aan doen. Ik draaide me om en voelde hoe ze prompt haar kruis op het mijne liet zakken, maar aan haar gezicht was niets af te lezen. Met grote toewijding smeerde ze mijn borstkas in en besteedde ook aandacht aan mijn nek, gezicht en armen. Net toen ik dacht dat ze door het een of andere onmogelijke geluk mijn loeiharde pik niet hard opgemerkt, begon ze met haar heupen rondjes te draaien. Het waren hele kleine rondjes, maar ik voelde hoe ze mij beroerde en wist dat de klodder voorvocht in mijn onderbroek onwaarschijnlijke proporties begon aan te nemen.
‘It’s hot, isn’t it?’ vroeg ze nonchalant. Ze pakte het glas bier, dat in de schaduw had gestaan en nog steeds vrij koel was, en nam een slok, maar slikte niet door. In plaats daarvan boog ze zich naar mijn gezicht toe en drukte haar lippen tegen de mijne. Met haar handen hield ze mijn armen tegen de stoel en haar gezicht straalde een gevoel van macht uit. Ik voelde hoe haar tong zich tussen mijn lippen werkte, en toen ik mijn mond op een kiertje had gedaan, liet ze het bier naar binnen lopen. Het was warm en vermengd met haar speeksel, maar goddelijker dan welke drank dan ook. Ik slikte door en stak voorzichtig mijn tong uit naar die van haar, maar ze trok zich al terug en keek mij met een schittering in haar ogen aan.
Ze liet mijn rechterarm los en haalde in één beweging mijn riem los, trok die weg en gooide hem in het gras. Haar bh hing inmiddels slapjes over haar borsten, maar ik dwong mezelf niets te doen. Ik keek alleen maar toe. Ze maakte langzaam het bovenste knoopje van haar broek los, toen die van mij. We zaten nog steeds buiten in de zon, maar het werd gelukkig al wat koeler.
Plotseling stond ze op en trok aan de onderkant van mijn pijpen langzaam mijn broek een centimeter of 20 naar beneden, zodat mijn boxer en de contouren van mijn opwinding werden blootgesteld aan de buitenlucht. Met een blik waar pure geilheid uit straalde keek ze naar de natte plek aan het uiteinde van mijn leuter en gleed ze met haar hand vanaf mijn kuit langs de binnenkant van mijn benen omhoog, maar stopte net iets onder mijn boxer, om vervolgens verder te gaan met het uittrekken van mijn broek.
Ik had alleen nog maar mijn boxer aan. Mijn sokken had ik al uitgedaan toen ik mijn schoenen had uitgetrokken. Maar nu was het haar beurt. Ik stond op en duwde haar zonder een woord op de tuinstoel. Met mijn handen drukte ik haar schouders naar achteren en ze was machteloos toen ik haar zoende, eerst heel zachtjes, maar vervolgens streelden onze tongen vol passie langs elkaar en ik had het gevoel dat ik dat dagenlang vol kon houden.
Plotseling trok ik me terug en liet mijn handen langs haar armen naar beneden glijden, terwijl ik schaamteloos naar haar bh keek. Met vaste hand maakte ik langzaam het tweede, derde, vierde knoopje van haar broek los en vouwde die open, zodat ik een deel van haar ondergoed kon zien. Ik was er nog niet uit of het een string of iets anders betrof, maar ik was er zeker van dat ik er achter zou komen, en ook nog eens wat zich eronder bevond. Mijn twee handen gleden over haar buik omhoog naar haar borsten, hielden iets eronder op en gleden weer naar beneden, om vervolgens haar broek uit te trekken. Ik moest mezelf ervan weerhouden direct naar haar kruis te kijken, en richtte mijn volledige aandacht op het weggooien van haar broek.
Toen ik haar gladde benen in de ondergaande zon goed bekeek en zag hoe goedgevormd die waren, werd mijn lul zo mogelijk nog stijver. Ik kon nu zien dat ze een string aan had waar haar schaamlippen een wonderbaarlijk mooie camel toe in vormden. Ik bedacht me dat het bijna zonde zou zijn om die string uit te trekken, zo goddelijk was het aanbeeld.
Amy richtte zich op en boog zich iets naar mij toe, waarbij haar loshangende bh voor een schitterende inkijk zorgde. Ik scheurde mijn blik los van haar borsten en keek naar haar gezicht. Ze leek ieder moment mooier te worden en ik kuste haar met volle overgave. Met mijn handen streek ik over haar rug omhoog en toen ik bij de bh-bandjes kwam, die mij het uitzicht op haar borsten nog belemmerden, liet ik die van haar schouders glijden en met een zwiep gooide ze haar bh door de tuin. Inmiddels lagen onze kledingstukken her en der verspreidt over het gras, maar er was nog genoeg ruimte voor twee mensen om te liggen. Ik pakte haar hand en hielp haar overeind, waarbij ik mijn ogen geruime tijd liet genieten van de aanblik van haar volmaakte borsten. Haar tepels waren niet te groot en niet te klein en nodigden gewoonweg uit om eraan te sabbelen. Ik stelde het uit, maar liet wel een vinger langs de onderkant van haar rechter genotsheuvel glijden. Weer kreunde ze zachtjes, en weer werd mijn boxer doorweekter.
Inmiddels had ze haar handen over mijn rug in mijn boxer laten glijden en ze begon zachtjes mijn zitvlees te kneden. We schuifelden gestaag richting een plekje gras en ik liet haar voorzichtig op de grond glijden. Ze lag comfortabel op haar rug en ik zoende haar nog een keer. Ik kuste haar op haar wang, langs haar nek ging ik naar beneden en kwam uit tussen haar borsten. Zonder verder uitstel gleed ik met mijn lippen over haar tepel heen en likte voorzichtig. Ik weet niet waar ze naar smaakte, maar het was heerlijk.
Ondertussen trok ze een van haar handen terug uit mijn boxer en voelde ermee aan mijn zak. De aanraking was goddelijk en stuurde een schok van opwinding en genot door me heen. Voorzichtig kneep ze, kneedde ze mijn ballen. Ik dacht dat ik bij een enkele aanraking van mijn pik meteen klaar zou komen, maar mijn vrees werd niet bewaarheid toen ze ook haar andere hand van mijn reet trok en zachtjes over mijn eikel streelde.
Ik wilde haar ook voelen. Mijn linkerhand sloot ik over haar warme schaamlippen en ik voelde haar opgezwollen clitoris door het lapje stof van haar string heen. Ik gleed naar beneden en daar was het kletsnat van het geil. Met mijn vingers beroerde ik haar schaamlippen, maakte rondjes rond haar clitoris, maar raakte die niet aan.
Zij pakte toen met twee handen mijn boxer beet en trok die kapot. Ik zat met mijn blote pik op een beroemde actrice in haar achtertuin. De zon kleurde bloedrood. Eigenhandig deed Amy haar string uit en ik dook met mijn hoofd tussen haar benen. Ook hier mocht ze geproefd worden, en ik likte tussen haar schaamlippen door het vocht op dat maar uit haar warme kut bleef stromen. Mijn handen hadden haar billen gevonden en die wilde ik voorlopig niet meer loslaten. Met mijn tong streek ik over haar linker schaamlip omhoog, boven haar clitoris langs naar haar rechter schaamlip, iets naar beneden en toen stak ik hem een klein stukje bij haar naar binnen. Ik kneep in haar kont en streek tegelijkertijd met mijn vlakke tong eindelijk vol over haar clitoris, en met een wilde kreun deelde ze me mee niet te stoppen. Er was geen houden aan en ze begon te schokken met haar hele lichaam. Ze drukte haar kut krachtig tegen mijn mond en ik maakte steeds wildere bewegingen met mijn tong. Op een gegeven moment hield ze het niet meer en liet een dierlijk gekrijs horen. Krampachtig schokkend kwam ze klaar en het vocht gutste uit tussen haar schaamlippen door.
Met een ruk kwam ze overeind en duwde mij op het gras. Zonder omhaal dook ze tussen mijn benen en nam mijn extreme zwelling in haar mond. Ze zoog, ze likte, ze knabbelde op mijn eikel en kneep ondertussen zachtjes in mijn zak. Ik voelde hoe mijn pik zich klaar maakte een enorme hoeveelheid sperma uit te stoten en ik wilde haar waarschuwen, maar het enige wat over mijn lippen kwam was een diep gebulder. Met volle kracht spoot ik golf na golf in haar mond, er leek geen einde te komen aan mijn orgasme.
Ik kon niet bevatten hoe ze alles wegwerkte, maar toen ik met een zucht ontspande en haar aankeek, deed ze haar mond open om te laten zien dat ze alles had doorgeslikt. Hoewel ik wist dat het niet kon, werd mijn pik nog stijver dan daarvoor en ik voelde hoe mijn prostaat zich klaarmaakte voor een tweede kwak. Amy kroop langzaam, als een roofdier, over mij heen en ging op mijn heupen zitten, met mijn pik tegen haar onderbuik aan, en begon wulpse bewegingen te maken. De kirde van plezier en zei dat ze nog lang niet klaar was. Ik voelde hoe een druppel geil uit haar vagina op mijn zak viel en ik wilde niets anders dan samen met haar nog een keer keihard klaarkomen.
Alsof ze mijn gedachten las, wat in dit geval niet moeilijk was, ging ze iets omhoog, pakte mijn lul en plantte die tussen haar schaamlippen. Langzaam, met haar ogen dicht, ging ze zitten en ik voelde hoe ik dieper en dieper in haar gleed. Ze was warm, vochtig, een genot voor niet alleen mijn eikel, maar voor mijn hele pik. Ik kwam steeds dieper en ze kreunde weer toen ze uiteindelijk zat en mijn hele pik in haar leek te zijn opgezogen.
Ze genoot een tijdlang van dat moment en deed toen haar ogen open. In haar blik stond een wilde geilheid en ze begon op en neer te bewegen. Ze begon langzaam, maar ging steeds sneller en haar op en neer schommelende borsten maakten mij gek. Ik greep hardhandig haar heupen vast en verhoogde het tempo. Met mijn eigen heupen beukte ik mijn lul steeds harder in haar en op exact hetzelfde moment schreeuwden we het uit van het klaarkomen. Met alle macht pompte ik haar vol en haar kut leek er niet genoeg van te krijgen. Uiteindelijk ging ik uitgeput weer liggen en was ook zij klaargekomen.
‘Damn, I think you entirely filled me up,’ fluisterde ze botergeil, terwijl ik nog steeds diep in haar zat. Ik voelde hoe mijn eigen sperma langs mijn zak naar beneden liep en ik wilde voorgoed in die houding blijven zitten. Weer raadde ze mijn gedachten.
‘We could do this again some other time. But first we’ll have a shower.’

Samen liepen we naar boven, en ze hield een hand tegen haar schaamlippen om te voorkomen dat ze alles besmeurde. Op de trap zag ik voor het eerst haar blote kont en die aanblik is me lang bijgebleven.
We douchten samen, zeepten elkaar in en zoenden. Ze spoelde zorgvuldig haar kruis schoon met de douchekop en toen we elkaar hadden afgedroogd, gaf ze me een van haar onderbroeken mee omdat ze mijn boxer kapot had getrokken. Die boxer wilde ze zelf houden.
Buiten genoten we van het laatste restje zon. Uiteindelijk was ik gedwongen mezelf aan te kleden en terug te gaan naar het hotel waar ik overnachtte. Ik had er alles voor overgehad om zelf in Londen te wonen.
Alaaf! Alaaf! Ja...daar sta je dan met je paarse pruik en smoelwerk op MySecretDate.nl! Natuurlijk was ik dronken toen dit filmpje was gemaakt, maar ik weet van mezelf wel dat ik niet dronken hoef te zijn om een beetje gek uit de hoek te komen...ik ben gewoon een liefhebber, is dat zo erg? Wil je meer over me lezen of me eens een geil berichtje sturen, dan moet het vast niet moeilijk zijn me te vinden...houdoe!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal