sex met een cursiste

Laatst werd ik wakker en ik wist nog precies waarover ik gedroomd had. Ik was hevig aan het zweten in de sportschool toen al de meiden in de sportschool zich begonnen uit te kleden. Met mijn bezweette lichaam ging ik langs al de meiden en ik neukte ze 1 voor 1! Het was fantastisch, maar toen werd ik jammer genoeg wakker.

Dit was niet de eerste keer dat ik over zoiets droomde en ook daarna heb ik nog vaak over groepsseks gedroomd! Het was super geil en ik hoopte dat het me ooit nog een keer in het echt zou gebeuren.

Ik heb echt super fijne en hete sex met mijn vriendin, maar toch hunker ik naar meer en het liefst met een hele groep meiden! Ik ben wel realistisch, dus ik had natuurlijk nooit verwacht dat mij zoiets zou overkomen!

Hieronder vertel ik mijn geile ervaring, zoals ik dit mee gemaakt heb.

Ik ben werkzaam bij de AA (Anonieme alcohollisten) waar ik vele mensen begeleid met hun alcohol verslaving. 'Hoe is het mensen! Ik ben Han en begeleid jullie de aankomende weken met het programma! Zouden de nieuwe mensen zich kunnen voorstellen en iets over zichzelf kunnen vertellen! Begint u maar!' Ik wijs de persoon aan de linker zijde aan, welke een verhaal over zichzelf verteld en verteld hoe ze in aanmerking is gekomen met ons en hoe ze verslaafd is geraakte aan de alcohol!

Het is een beetje een standaard verhaal, zoals de meeste van de verhalen, de meeste van de mensen hebben problemen met zichzelf of in de relatie of met familie en zijn zo aan de alcohol geraakt!

1 van de verhalen was totaal anders als de andere en dat verhaal staat hieronder:

'Hallo, ik ben Mieke! Ik ben nu 23 en ben nu 5 jaar verslaafd aan alcohol. Ik ben in aanraking gekomen met alcohol door veel met vrienden uit te gaan en mij altijd vol te laten lopen, zodat ik losser was en me fijner voelde. Toen mijn ouders uit elkaar gingen en ik uit huis werd gezet door mijn vader had ik niemand en niets meer. Vanaf die tijd ben ik dagelijks alcohol gaan drinken en dit verschoof langzaam van s'avonds naar s'ochtends, totdat ik de hele dag dronken op straat rondliep. In het begin had ik er zelf weinig problemen en last van totdat ik een aantal keer vanuit de kroeg met mannen mee naar huis ging en sex met ze gehad had, waar ik achteraf altijd veel spijt van had.

Laatst ging ik met een jongen mee naar huis toe die mij een slaapplek bood, maar achteraf gezien zocht hij een meisje die hij samen met zijn vrienden kon neuken! En dat bleek ik te zijn! Ik werd bruut geneukt door de jongens, 1 voor 1 staken ze hun pik in mij en ik liet me maar neuken, omdat ik zo dronken en zo zat was als een aap. De volgende dag toen ik wakker werd zag ik hoeveel jongens er over mij heen waren geweest, en het bleken er 24 te zijn geweest. Ik vond het echt vreselijk en ik zag in dat het zo niet verder kon en dat ik dit ook niet meer wil, daarom heb ik me hier aangemeld, om zo te proberen om van de alcohol af te kunnen blijven!' 'Hartstikke bedankt, Mieke! Ik vond je verhaal zeer aangrijpend en ik vind het knap en goed van je dat je het hier zo in een groep durft te vertellen! Het is ook belangrijk dat jullie open en eerlijk richting elkaar blijven!' Vertelde ik de groep.

'Wat jammer van dat meisje! Kijk dat lichaam eens, dat mooie geile figuur en zo'n mooi kopje!' Dacht ik bij mezelf.

Die eerste dag volgde er een uitleg van alle lessen en ik gaf iedereen een papier waar alle data opstonden.

De eerste lessen waren zwaar en er werd ingegaan op de persoonlijke problemen van iedereen, wat best moeilijk was voor veel cursisten.

Op het eind van de 3e cursusdag kwam Mieke bij mij en vroeg of ze een keer persoonlijk met me kon praten. 'Dat kan nu wel hoor! Kom maar we gaan even achter zitten!' Ik liep met Mieke naar mijn kantoor achter en ik verzocht haar te gaan zitten. 'Oke! Ik luister!' 'Ik moet iets opbiechten en dat is dat ik me gisteravond heb laten gaan en me helemaal heb laten vollopen! Ik voelde me zo waardeloos en had geen plek om te slapen en toen ben ik een kroeg binnengelopen waar ik me helemaal heb laten vollopen! Ik voel me zo schuldig en dom, dat ik het niet kon vertellen in de groep zonet, ik hoop dat je hier begrip voor kan opbrengen Han!' 'Zo Mieke...dat is niet zo mooi! En wat ga je vanavond doen, als je geen slaapplek kan vinden'

'Eummm...ik weet het echt niet, ik ben bang voor mezelf en mijn drang naar alcohol!' 'Weet je! Ik ga je helpen, omdat je zo eerlijk bent naar mij toe! Je mag vanavond bij mij overnachten, maar beloof dat je dit stil houd en niet verder verteld aan mensen uit de groep, want wat ik nu doe is heel onprofessioneel!'

'Ik zou het echt fijn vinden, als ik vannacht bij jou kan overnachten, dan ga ik morgen op zoek naar een woning!' 'Daar kan ik je wel een beetje mee helpen, ik heb nog wel een aantal contacten bij de woningbouw corporaties!' 'Dat zou echt fijn zijn! Dankjewel!' 'Bedank me later maar eens, als het goed met je gaat!'

Ik ruim alles op, zet de stoelen netjes neer en sluit de boel af, nadat ik de lampen uitgedaan heb. Samen met Mieke rijd ik naar huis toe en begin aan het warme eten voor vanavond. Ik maak een lekkere ovenschotel klaar voor Mieke en mij en plaats deze in de oven. Hij moet 40 minuten in de oven staan. Ondertussen schenk ik wat te drinken in voor mezelf en vraag Mieke ook wat ze wil drinken. Ik vergis me bijna en wil haar een glas wijn aanbieden, wat natuurlijk ten strengste verboden is! 'Een glaasje cola?' Vraag ik haar en dat vind ze perfect. Ze is volgens mij al blij dat ze wat te drinken heeft en lekker warm binnen zit. Ik ga naast Mieke op de bank zitten en ze begint een beetje met me te praten en we hebben het over haar leven en een beetje over dat van mij en hoe ik de dingen aanpak.

Ik geniet van haar uiterlijk en haar schitterende ogen. Wanneer ik haar aankijk en advies geef glundert ze helemaal en ze lijkt wel verliefd. Ik begin naar een tijdje ook iets aparts te voelen en het voelt goed!

Wanneer ik de oven bel hoor, haal ik de ovenschaal uit de oven en dek snel de tafel en vraag Mieke om aan tafel te gaan zitten. Samen met Mieke geniet ik van de super lekkere ovenschaal die ik lekker heb klaargemaakt al zeg ik het zelf!
Alaaf! Alaaf! Ja...daar sta je dan met je paarse pruik en smoelwerk op MySecretDate.nl! Natuurlijk was ik dronken toen dit filmpje was gemaakt, maar ik weet van mezelf wel dat ik niet dronken hoef te zijn om een beetje gek uit de hoek te komen...ik ben gewoon een liefhebber, is dat zo erg? Wil je meer over me lezen of me eens een geil berichtje sturen, dan moet het vast niet moeilijk zijn me te vinden...houdoe!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal