neuken voor een kopje koffie

Ze had haar hoedje opgezet om zo de neerkomende regen tegen te houden. Het had echter geen enkel nut, want het regende zo hard en intens dat de rand van haar hoed al gauw omboog en de rest van haar hoed doordrenkt was geraakt door de harde regen. Dahlia liep in een anders zo drukke winkelstraat en zocht snel een schuilplaats om de rest van haar kleren enigszins droog te houden. Ze zag een drogisterij die niet al te druk was en daar vluchtte ze naar binnen. Ze had toch nog wat dingetjes van de drogist nodig, dus dat kwam goed uit. Ze duwde de deur open en haalde opgelucht adem nu ze vanuit een droge omgeving de regen kon aanschouwen. Een aangenamere manier om van de regen te genieten kon ze zich eventjes niet bedenken. Totdat ze zich omdraaide en een prachtige man tegen het lijf liep. Letterlijk. Ze draaide zich om en wilde een mandje pakken om de boodschappen te halen die ze nodig had, toen ze opkeek en botste tegen de meest sexy man die ze in heel haar leven gezien had. In een oogopslag zag ze dat hij de man van haar vleselijke dromen was. Prachtige diepblauwe ogen, kort zwart haar, niet te kort zodat je je vingers er heerlijk doorheen kon halen tijdens de seks, brede schouders, lange benen en een kontje waar je nagels heerlijk in konden boren. Ze keek hem strak aan en besefte zich ineens hoe belachelijk ze er wel niet uit moest zien met dat verregende hoedje op haar hoofd. Of althans, wat er nog van over was.

'Oh, sorry, ik had u niet gezien. Ik zat nog een beetje met mijn hoofd in de regen' De man glimlachte zijn parelwitte tanden bloot en er vormden mooie lijntjes naast zijn ogen, die in hun fijnheid zijn gevoel voor humor aantoonden. 'Geeft niets hoor, ik kan mij ergere dingen voorstellen om tegenaan te botsen.' Zo! Hij stond gewoon meteen met haar te flirten! Dahlia voelde het schaamrood gloeien op haar wangen en ook haar oren werden warm. 'Ik ben Jos. En wie ben jij, mooie verschijning?' Stamelend stelde Dahlia zichzelf voor.'Aangenaam Dahlia. Wat een prachtige naam. Past perfect bij je prachtige verschijning. Wat zou jij van mij denken als ik je een kopje koffie aan zou bieden?' Dahlia glimlachte met een beetje meer zelfverzekerdheid. 'Ik zou dan denken dat je of erg hoffelijk bent, of dat je met mij naar bed wilt.'

'Wat dacht je van allebei de opties?' Hij stak zijn hand uit en Dahlia legde vol ongeloof en enthousiasme haar hand in de zijne en volgde hem de stromende regen in, die hij simpel wist af te houden door middel van een grote paraplu. Samen liepen ze de winkelstraat door en kwamen ze uit bij een tentje waar Dahlia erg vaak kwam. Ze keken naar binnen en zagen dat de zaak helemaal vol zat. 'Jammer.' Jos keek Dahlia strak aan en streek met zijn sterke vingers over haar wang, een verdwaalde druppel wegvegend. 'We kunnen ook bij mij thuis een kopje drinken?' Hij bleef Dahlia strak aankijken. Ze smolt van binnen en voelde letterlijk haar kutje nat worden. 'Okay, ik ga met je mee.' Ze liepen door terwijl de regen zorgvuldig aanhield. Ze kwamen na een kwartiertje stevig doorwandelen aan bij een prachtig huis, midden in het park. Jos draaide de sleutel rond in het slot, waarna hij de massieve deur open duwde, waarbij een lichte kraak hoorbaar was. Ook al leek het door dat geluid op dat het een oud huis zou zijn, van binnen was alles helder en modern. Jos hield duidelijk van een moderne inrichting. Aan de muren hingen verschillende kunstwerken van allerlei kunstenaars, vol van kleur en subtiele technieken.Langzaam duwde Jos de deur achter zich dicht en deed hij de rest van de verlichting in het huis aan. Dahlia liep achter hem aan en zo kwamen ze uit in een gigantische keuken, waar menig chef-kok jaloers op zou worden. Jos zette een pot koffie en gebood Dahlia om aan het kookeiland plaats te nemen op de krukken die er omheen waren geplaatst.

'Dus, Dahlia, hou je van een sterk bakje koffie?' Dahlia knikte een beetje bedeesd. 'Goed zo, want ik wilde de koffie lekker lang laten staan om eerst eventjes iets anders te doen.' Zijn grote handen pakten haar lieve gezichtje vast terwijl Jos zijn vingers over haar kaaklijn streelden. Zijn gezicht kwam dichtbij het hare en zijn volle lippen omsloten haar mond in al haar volledigheid. Ze opende haar mond een klein beetje, maar genoeg om zijn tong te kunnen ontvangen. Dahlia wisselde haar speeksel met dat van Jos uit en ze werd helemaal warm van binnen. Zijn handen gleden via haar hals naar beneden en kwamen zo bij haar volle borsten uit. Zachtjes kneedde hij het malse vlees. Zijn vingers draaiden om haar tepels heen en maakten ze op deze manier met iedere subtiele streling harder en harder. Hij stond op en kleedde zichzelf helemaal uit en Dahlia genoot van zijn intens gespierde lijf, maar vooral van zijn bikkelharde lul die recht overeind stond, klaar om haar inmiddels verhitte lichaam te penetreren. Ook Dahlia was nu ontbloot. Jos tilde haar op en zette haar op het kookeiland.

Hij duwde haar benen wijd en ging geknield tussen haar benen zitten. Zijn lange vingers trokken haar schaamlippen een beetje uit elkaar zodat haar klitje makkelijk bereikbaar was voor zijn natte tong. Zachtjes likte hij langs haar klitje en zoog hij plagend aan haar binnenste schaamlippen. Dahlia kreunde zachtjes terwijl ze haar ogen sloot, genietend van de intensiteit die Jos heette. Jos kroop over haar buik naar boven en kuste haar lichaam op weg naar haar mond. Hij zoog aan haar mooie tepels en likte zachtjes erom heen, waardoor een trilling door haar hele lijf ging.

Hij kuste haar vurig op haar mond. De smaak van haar kut lag nu op haar lippen en werd gemengd door haar speeksel. Dahlia slikte de zoute smaak door en genoot er intens van. Jos drukte zijn lul nu tussen haar schaamlippen en liet zijn lul tergend langzaam tussen haar lippen verdwijnen. Zijn dikke pik vulde haar helemaal op en Dahlia slaakte een diepe zucht. Ze voelde hoe hij rustig in en uit haar natte kutje schoof, terwijl hij haar klitje stimuleerde met zijn vingers. Dahlia kon gewoon rustig achteruit hangen en werkelijk genieten. Ze pakte haar borsten vast en begon aan haar eigen tepels te zuigen. Haar handen masseerden haar borsten en ze voelde die dikke lul harder in haar lijf rammen. Jos hield haar heupen stevig vast en neukte Dahlia in hoog tempo. Nu tilde hij haar op om haar tegen de koelkast aan te drukken. Haar ranke lijfje schudde net als de koelkast. Dahlia sloeg haar benen om Jos zijn middel heen en trok hem dichterbij, zodat hij extra diep in haar lijfje kon komen. Ze voelde zijn lul tegen haar baarmoeder aantikken. Harder en harder neukte hij haar, tot ze een heerlijk orgasme kreeg.

Nu voelde Jos ook zijn zaad omhoog komen. Nog even neukte hij Dahlia hard en genoot hij van het gevoel aan zijn kloppende pik, diep in die strakke, natte kut. Hij zette Dahlia neer en deze begon wellustig aan de heerlijke knots van Jos te zuigen. Ze zoog en trok hard aan zijn pik tot een flinke lading zaad in haar keelgat spoot. Ze slikte het allemaal gulzig door en zoog totdat de allerlaatste druppel uit die heerlijke lul van Jos gezogen was. Zijn pik werd langzaamaan slap en na elkaar nog even lekker te strelen en te zoenen, liep Jos naakt op het koffiezetapparaat af.

'Wil je zwart?' vroeg hij met een grote glimlach op zijn mond. Lachend knikte Dahlia en samen namen ze hun stomende kop koffie mee de huiskamer in, waar ze onder het genot van een harde pornofilm het heerlijk opdronken. Daarna vreeŽn ze nog de hele nacht.
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op SexKlik.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal