daan neukt zijn nieuwe buurvrouw! - 1

Het was erg warm weer buiten en Daan was heerlijk een drankje aan zijn zwembad aan het drinken. Hij was een rijke man geworden door zijn bedrijf voor een belachelijk hoog bedrag te verkopen. Hij had zich helemaal krom gelachen toen hij het verkocht had, kocht meteen toen zijn geld binnen was een asociaal groot huis met een zwembad en veel te veel kamers en genoot nu van het leven. Hij kende zijn buren niet echt. Hij had gehoord dat er ergens in de buurt een mooie vrijgezelle meid woonde. Hij had haar graag een keer ontmoet. Ze scheen bijzonder geil te zijn had hij op straat ergens opgevangen van twee van zijn andere rijke buren. Maar ja, in de praktijk vielen dat soort dingen vaak enorm tegen. Hij zou er maar over fantaseren en dat zou het enige zijn wat hij doen kon. Hij wilde net weer zijn ogen sluiten om te genieten van de heerlijke zon, toen de coniferen achter in de tuin ineens begonnen te schudden. Hij keek op en schoof zijn zonnebril op zijn hoofd. Hij zag eem waanzinnige mooie blondine door de coniferen heenstappen en wist meteen wie dit was. Het was de geile buurtbewoonster, dat kon gewoon niet anders. Ze had een heel kort, strak rokje aan en een topje wat echt alleen maar haar ferme tieten bedekte. Ze had een prachtige strakke buik, met in haar navel een piercing. Daan zijn pik werd meteen hard en normaal wist hij het te bedekken, maar de handdoek lag te ver weg en hij had een zwembroek aan, waarin je alles erg goed kon zien zitten. De vrouw stond nu vlakbij hem en keek naar zijn zwembroek. 'Zo, jij bent blij mij te zien, en we hebben elkaar nog nooit eerder ontmoet. Maar dit is een leuke ontmoeting.' Ze ging naast hem staan en streelde over zijn voorhoofd. 'Warm he? We kunnen wel wat verkoeling gebruiken, vindt je ook niet?'Ze trok zonder enige aarzeling haar topje uit en deed haar rokje ook uit. Ze droeg alleen maar een prachtig klein zwembroekje wat haar billen niet binnen kom houden. Ze dook topless het zwembad heen en kwam een paar meter verder weer boven water. Ze deed met haar handen haar natte, blonde haren naar achteren en zwom weer terug naar de kant. Ze kwam omhoog en haar geweldig geile lijf kwam uit het water zetten. Eerst haar heerlijke tieten, waarvan de tepels lekker hard waren geworden. Daarna haar strakke, natte buikje en toen haar heupen en benen. Zie heupen waren heerlijk smal van vorm, maar er zat een prachtige curve op, die doorliep over haar hele zij. Ze stond nu op de kant van het zwembad en liep met schuddende heupen naar Daan toe. Daan zijn pik leek nog veel harder te worden. Zo hard dat hij haast zeer deed. De vrouw stond nu naast hem en legde haar handen allebei op zijn harde lul.

'Mijn naam is Lisa. Ik woon hier vlakbij. Twee huizen verderop. Als je mij nog beter wilt leren kennen, moet je maar even meekomen.'Ze wilde weglopen, toen Daan haar hand vastpakte en haar lekkere billen op zijn schoot trok. Die heerlijke volle kont drukte nu op zijn keiharde lul en plagerig wreef Lisa heen en weer. Daan voelde zijn voorhuid heen en weer schuiven. Ze trok hem min of meer af met haar billen! Daan stond op en tilde Lisa in een vlotte beweging mee. Hij sprong met haar in zijn armen het zwembad in en trok toen hij weer boven kwam zijn zwembroek uit en gooide die met een grote slinger aan de kant. Lisa deed hetzelfde met de hare. Het idee alleen al dat die lekkere kont nu bloot in zijn zwembad ronddreef, maakte Daan nog geiler dan dat hij al was. Hij tilde Lisa op en deze sloeg haar benen om zijn heupen heen. Ze had een plan gehad om Daan te verleiden en dat was dus duidelijk gelukt. Toen ze hoorde dat Daan vrijgezel was en pas erg rijk was geworden, moest ze hem gewoon ontmoetten.

Dit was het eerste deel van mijn geile sexverhaal. Maandag kan je verder lezen want dan stuur ik deel 2 in.
Ik was vroeger niet bepaald de knapste van de klas, een brilletje en met mijn indo achtergrond voelde ik me altijd anders dan anders. Nu ik wat ouder ben en al zeg ik het zelf behoorlijk goed ben opgedroogd merk ik dat ik via SexKlik.nl meer mensen vind die nog altijd een beetje onzeker zijn en ik vind het leuk dat je daar anoniem je verhaal kan doen. Hè, als ik het aandurf wat houd jou dan tegen?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal