daan neukt zijn nieuwe buurvrouw! - 2

Nu dreef ze met hem in zijn enorme zwembad, met haar benen om zijn middel en zijn pik wrijvend tussen haar benen. HIJ tilde haar op in het water en schoof zijn pik nu in haar kutje. Haar adem stokte voor een paar seconden en daarna zuchtte ze van opluchting. Heerlijk die pik zo in haar kutje. Door het water werd het gevoel als schuren ervaren, maar dat was absoluut niet erg. In tegendeel, Ze genoot ervan. Ze voelde onderwater dat zijn bellen tegen haar lijf aansloegen. Ze kneep haar benen samen, waardoor Daan eventjes moest snakken naar adem. Nu trok ze hem met haar benen dichterbij. Lisa dwong Daan om naar de kant te lopen en haar daar tegenaan te drukken, door haar lichaam wat naar achteren te leunen. Daan liep naar de kant maar drukte haar er niet tegenaan, maar tilde haar op en zette haar wijdbeens op de rand van het zwembad, waar hij haar kutje heerlijk begon te likken. Zijn tong likte langs haar natte klitje en Daan duwde een vinger in haar kutje, gevolgd door een tweede. Hij bewoog ze in een roerende beweging in en uit haar lekkere kutje en bleef met zijn snelle tong langs haar mooi gezwollen klitje likken. Lisa haar lijf begon steeds onrustiger op de rand van het zwembad te bewegen. Ze tilde haar benen nog wat hoger en kwam toen kreunend klaar op zijn tong en vingers. Daan werd verrast, want ze spoot haar geil direct in zijn openstaande mond. De smaak die uit haar kutje kwam was overweldigend lekker en bracht Daan in een nog hogere staat van geilheid.

Hij kroop nu ook op de rand van het zwembad en Lisa ging op haar kniŽen zitten en legde haar bovenlijf naar voren op de vloer neer, waardoor haar kont en kutje lekker omhoog staken. Daan kroop achter haar en drukte zijn dikke lul weer in haar kutje en begon haar lekker te neuken met zijn handen op haar heupen. Haar billen schudden wild heen en weer terwijl die dikke leuter in haar kutje poerde. Hij wilde het liefst in haar spuiten want ze voelde zo allemachtig lekker. Maar eerst ging hij op de grond liggen en besteeg Lisa zijn heerlijke lul. Met haar rug naar Daan toe bereed ze zijn pik en Daan genoot van het uitzicht. Die machtig mooie billen die op en neer gingen en een beetje plat werden gedrukt als ze op zijn lijf neerdaalden brachten hem dichter bij zijn hoogtepunt. Lisa leek dit aan te voelen komen en steeg af, nam zijn lul in haar gulzige mondje en zoog hem af terwijl ze hem strak en wild aankeek. Ze zag aan Daan zijn gezicht dat hij bijna ging spuiten. Wild trok ze zijn pik af en opende ze haar mond, haar tong naar buiten gestoken. Het warme zaad spoot met een ferme, woeste kreet uit Daan zijn pik en kwam op Lisa haar tong en gezicht terecht. Lisa bleef trekken tot zijn pik helemaal leeg was en niet meer naschokte. Ze likte nog wat aan zijn langzaam slapper wordende lul totdat er geen leven meer in leek te zitten. Ze dook hierna ineens met een ferme sprong in het zwembad en Daan volgde haar. Helemaal schoongespoeld klommen ze weer uit het zwembad en trokken ze hun zwembroekjes weer aan. 'Wil je misschien even binnenkomen Lisa? Lekker een glaasje drinken met mij?' Lisa bedankte hem vriendelijk. 'Sorry, andere keer misschien, ik moet nu echt gaan. Ik spreek je snel weer en dan bel ik gewoon aan, afgesproken?' Daan schoot in de lach en keek toe hoe Lisa zich weer aankleedde. Hij genoot van de omgekeerde striptease en keek jammerlijk toe hoe ze weer tussen de coniferen door verdween.

Hij had een heerlijke tijd gehad en het was nog heter geworden dan het al was buiten, maar dan op een veel aangenamere manier. Dat wilde hij natuurlijk wel vaker doen met dit heerlijke geile sletje, wat twee huizen verderop woonde. Relaxt ging hij weer liggen en terwijl hij zijn ogen sloot, bedacht hij alvast de volgende plek waar hij geile Lisa, de mooiste buurvrouw die hij ooit had, ging neuken.
Ach, we leven maar een keer! En in die tijd wil ik terug kijken op een leven vol genot en een portie goede seks is daar zeker een belangrijk onderdeel van! Mannen die zich aanmelden via SexKlik.nl vertel ik graag hoe ik me het liefst keihard laat palen of bruut in mijn mondje word gepakt...oh, man, alleen al er over schrijven maakt me echt weer botertje geil...jij ook?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal