wakker worden!!!

Het zal ongeveer 5.30u in de morgen zijn dat ik wakker werd. Johan slaapt met het laken tot net boven zijn schaamstreek. Omdat we alleen onder een laken slapen is een erectie duidelijk te zien. Slapen doen we ook altijd naakt, is zo gekomen en we vinden het heerlijk. Maar goed. Ik voel dat ik moet plassen en loop naar de badkamer waar we een 2e toilet hebben. Ik ga zitten, doe mijn benen iets wijd en laat mijn plas lopen. Met een papiertje veeg ik mijn poesje weer droog. Voelt lekker en haal mijn vingers er nog even doorheen. Teruggekomen in de slaapkamer zie ik dat het laken lager is gezakt en zie de volle ochtenderectie van Johan nu op zijn buik liggen. Zijn eikel komt bijna tot aan zijn navel. Ik ga naast hem liggen en leg mijn hoofd weer op mijn kussen en sluit mijn ogen weer om te gaan slapen. In gedachte zie ik echter nog steeds zijn harde penis liggen, even later doe ik mijn ogen weer open en kijk naar hoe Johan slaapt. Mijn ogen gaan over zijn getrainde lichaam richting zijn penis. Als hij zich iets beweegt gaat zijn penis wat heen en weer. Ik krijg een idee... zal ik? Of zal ik niet? Ik voel de opwinding op mijn wangen als ik mijn arm uitstrek en zacht met een vingertop over de volle lengte van zijn erectie streel. Beetje draaiend over zijn eikel over het plasgaatje en zo weer naar beneden tot onder zijn zak. Mmm wat is ie weer lekker denk ik. Ik voel mijn kutje nat worden en de schaamlippen zwellen. Ik pak hem nu helemaal vast en beging hem zachtjes af te trekken, en ga daar even mee door. Aan de ademhaling te horen, slaapt Johan nog rustig door wat mij aanzet tot de volgende actie. Ik buig me naar hem toe en geef nu een kusje op zijn eikel en steek het puntje van mijn tong in het gaatje. Langzaam laat ik mijn tong over zijn lul gaan en laat een nat spoor achter. Teruggekomen bij de eikel, open ik mijn mond en neem zijn eikel tussen mijn lippen. Dan begin ik mijn tong in en uit mijn mond te bewegen terwijl ik mijn mond verder over die lul laat glijden. Net of mijn tong hem iedere keer verder naar binnen trekt. Dan voel ik zijn eikel tegen mijn keel stoten en begin bijna wat te hoesten. Maar wat is ie weer hard zeg. 's Morgens is het toch altijd anders, dan lijkt ie harder als normaal. Ik laat mijn tong om zijn lul gaan en trek mijn hoofd wat terug. Met mijn duim en wijsvinger om de basis van zijn lul en de rest van mijn hand over zijn zak, trek ik zijn lul nu iets op. Daardoor heb ik wat meer ruimte en begin zijn lul met mijn mond af te trekken. Er komt voorvocht uit zijn eikel wat ik gretig oplik. De ademhaling wordt inmiddels iets onrustiger en heb het idee dat ie wakker is geworden, maar als ik kijk zijn z'n ogen nog gesloten. Volgens mij wil hij even lekker genieten zo... Van mij mag hij. Ik begin wat harder te pijpen en te likken aan zijn geile neukstaaf en masseer lekker zijn zak.

Ik bevoel mezelf ook wat. Mijn borsten staan vol met mijn tepels hard op hun hoven. Ik draai wat aan mijn tepels en glijd met mijn hand naar beneden, naar mijn kale warme kutje. Daar aangekomen voel ik dat ik kletsnat ben en mijn vingers glijden zo mijn kutje in nadat ik eerst mijn klitje heb gestreeld. Ik weet nu zeker dat Johan wakker is en ga verder met hem verwennen. Johan ligt nog altijd op zijn rug als ik op hem ga zitten. Ik zit met mijn rug naar hem toe, op mijn hurken, met mijn natte geile kutje boven zijn grote harde neukstaaf. Ik pak hem beet, trek hem rechtop en voel dan nog eens hoe dik en hard hij 's ochtends is... heerlijk. Ik zak door mijn hurken en voel zijn warme eikel tussen mijn schaamlipjes glijden... dat is teveel... Ik laat me nu in 1 beweging zakken en zak tot aan zijn zak over die lul. Door het gevoel wat ik ervaar slaak ik een gil van genot, jemig wat is dit lekker geil... Dan ga ik weer omhoog tot zijn lul net uit mijn kutje is en laat me dan weer helemaal zakken. Op mijn hurken zitten, steun ik nu voorover op zijn benen met mijn handen en zie ik hoe zijn lul diep in mijn kutje steekt. Dan er weer uit en er weer in, zo neuk ik op die lekkere lul. Johan kan zich nu echt niet meer slapende houden en pakt me in mijn middel en helpt me zo met mijn neukbewegingen. Ik kijk achterom en geef hem een knipoog als we oogcontact hebben. Als ik even stop en achterover leun met mijn armen naast zijn lichaam voel ik gelijk dat Johan mijn borsten achterlangs pakt en ze hard begint te masseren. GEWELDIG!!! Dan hou ik stil boven zijn lul en houd Johan mijn heupen vast. Johan stoot nu omhoog en ramt zijn lul diep in mijn kut, met zijn eikel tegen mijn baarmoedermond. Weer kreun en gil ik het uit van genot. Zo neuken we weer even door. 's Morgens kan Johan het altijd lekker lang volhouden voor hij klaarkomt. Zelf streel ik nu mijn klitje en voel mijn kutje terwijl Johan tussen mijn vingers door mij volramt met zijn lul. Af en toe knijp ik met mijn vingers om zijn lul als hij weer toestoot en hoor ik hem grommen. Het duurt niet lang of ik voel dat ik een orgasme ga krijgen. En ineens is het daar, ik gil dat ie me nog harder moet neuken. Johan ramt en stoot zo hard als hij kan zijn lul diep in mijn kut als ik gillend klaarkom, het blijft maar doorgaan en Johan blijft ook maar doorstoten met die dikke paal van hem...

Dan als het orgasme is weggeŽbd ga ik van hem af en ga op mijn knieŽn voor hem zitten, mijn kontje uitnodigend naar hem toe. Hij kijkt me aan en begrijpt dat ie me nu doggystyle moet neuken. Hij komt achter me zitten en richt zijn lul weer op mijn kutje en ik ontvang hem weer graag. Het stoten gaat weer volop door en ik voel zijn balzak tegen mijn hand stoten terwijl ik weer mijn klitje streel. Drie keer stoot hij nog diep in me tot ik hem hoor grommen. Hij pakt mijn heupen en gaat harder door met stoten. Terwijl ik met mijn kutspieren knijp en hem zo aftrek komt er een diepe grom uit zijn keel. Dan ineens stopt ie, en als hij zijn lange dikke harde lul diep in mijn kutje steekt, en voel ik waarom. Hij spuit een dikke straal sperma diep in mijn kutje... en nog een straal... en nog een... even denk ik dat ie gelijk in mijn kutje plast, zoveel lijkt het, maar het blijkt toch alleen sperma te zijn. Ik voel nu een straaltje sperma langs mijn dijen uit mijn kutje lopen, het is echt veel... en daar houd ik van... Door de warmte van zijn geil en het feit dat zijn lul in me steelt, komt ik weer klaar, de 2e keer... ooo wat heerlijk is dit... Johan laat zijn lul uit me glijden en een stroom sperma komt mee. Ik ga snel liggen en hou mijn hand op mijn kutje, maar het blijft doorstromen. Johan heeft inmiddels een handdoek gehaald en zijn lul afgeveegd. Nu veegt hij mijn kutje wat schoon, zodat ik niet de overloop vol laat druppelen, als ik naar de badkamer loop. Als ik naar de badkamer loop voel ik mijn benen knikken door de opwinding en de spanning van net.

Als ik terugkom in de slaapkamer veinst Johan weer dat ie slaapt. Ik ga lekker tegen hem aanliggen en zeg: 'Goedemorgen schatje, lekker geslapen?'

Ik bevoel mezelf ook wat. Mijn borsten staan vol met mijn tepels hard op hun hoven. Ik draai wat aan mijn tepels en glijd met mijn hand naar beneden, naar mijn kale warme kutje. Daar aangekomen voel ik dat ik kletsnat ben en mijn vingers glijden zo mijn kutje in nadat ik eerst mijn klitje heb gestreeld.
Mijn glorie jaren liggen nog lang niet achter me! Ik ben dan niet meer de jongste met mijn 50+, maar zoals je ziet laat ik me nog graag verwennen! Kerels van mijn leeftijd weten juist hoe het moet, die jonge honden waar iedereen het altijd over heeft hoeven van mij echt niet! Gelukkig vind ik op Rijpeflirt.nl de juiste mannen waar ik als rijpe vrouw naar op zoek ben!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal