dubbel date

Hoi ik ben Dave. Ik ben 22 jaar en ben single en woon bij mijn vader Joop die 49 is. Ook mijn pa is single. Sinds hij zo'n 8 jaar geleden van mijn moeder is gescheiden heeft hij eigenlijk nooit een vriendin gehad. Uiterlijk lijk ik ontzettend op mijn pa en ik kan het ook heel goed met hem vinden. Sinds kort zitten mijn pa en ik in het datecircuit. We hebben al een paar leuke dates gehad en sommige zijn al in seks geëindigd. Maar er was er geen een waar een relatie uit gekomen is dus gingen we verder met onze zoektocht.

Op een dag kreeg ik een leuke reactie van een meisje die me schreef:

Hoi met Daphne, ik ben 23 jaar en op zoek naar een leuke jongen om leuke dingen mee te doen. Ik heb jouw profiel gezien en jij lijkt me wel een leuke jongen. We wonen in dezelfde stad dus dat is ook een voordeel. Ik zag dat ook jouw vader een date zoekt. Toevallig woon ik bij mijn moeder en zij heeft ook geen man. Zij heet Colinda en is 48 jaar en zoekt ook een date. Dus hebben jullie misschien interesse in een leuke dubbeldate?

Ik vertelde dit verhaal aan mijn pa. Daphne had ook een leuke foto meegestuurd van haar en haar moeder. Ze zagen er allebei niet verkeerd uit. Ik stuurde een reactie terug en vroeg wat hun MSN-adressen waren. Niet gek veel later kreeg ik een mail terug met het MSN-adres en wanneer ze online waren. 's Avonds waren we online en ik en Daphne begonnen een leuk gesprek. Het klikte goed op MSN, we moesten veel lachen en zo. We besloten op date te gaan en ook mijn vader en Daphnes moeder besloten mee te gaan. Wel allebei als paar natuurlijk, ik ging op date met iemand terwijl mijn pa ook een date had en die afspraak was toevallig met de moeder van mijn date. We spraken af om 3 dagen later op vrijdagavond wat te gaan drinken op een terrasje in de stad. Ik had er behoorlijk veel zin in en kon niet wachten tot het vrijdag was.

Eindelijk waren de drie dagen voorbij. Ik had speciaal een vrije dag genomen. 's Middags kwam ook mijn pa thuis van zijn werk. We bereidden ons voor op de date. Na ons omgekleed te hebben gingen we naar onze afspraak. Terwijl we onderweg waren werd ik opgebeld door Daphne die vertelde dat ze al op het terrasje zaten. Ze zaten vooraan aan de rechterkant te wachten op ons en Daphne was te herkennen aan een rood t-shirt dat ze aan had. Ik antwoordde dat we er binnen 5 minuten zouden zijn. Nadat we onze fietsen hadden weggezet liepen we het plein op en zag ik ze al zitten. Ik belde Daphne op, zag haar opnemen en zei dat ze naar rechts moest kijken. Toen ze keek stak ik mijn hand op en zwaaide. Oké leuk, hoorde ik en ik liep op hen af.

Ik begroette eerst Daphne met drie zoenen en gaf toen ook haar moeder drie zoenen. Daphne was een mooie volle Hollandse meid die er fantastisch uitzag. Ook moeder Colinda mocht er zijn. Daphne leek als 2 druppels water op haar moeder en was eigenlijk een jongere versie van haar. Ze was echt het type waar ik op kon vallen. Het klikte heel er goed tussen ons. We kwamen er achter dat Daphne en haar moeder al 5 jaar samen woonden omdat de vader van Daphne was vreemdgegaan en verliefd was geworden op die andere vrouw. Sinds een jaar of 2 waren Daphne en Colinda samen aan het daten.

De avond vloog voorbij en aan het eind van de avond vroegen de dames of we nog zin hadden in een drankje bij hen thuis. Dat was goed dus liepen ik en mijn pa naar onze fietsen. Ook Daphne en Colinda waren met de fiets dus fietsten we gezamenlijk naar hun huis. We waren duidelijk allemaal wat aangeschoten maar pakten er nog eens een lekker drankje bij. De gesprekken verliepen heel gezellig. Ik zat naast Daphne op de bank en mijn pa zat op de andere bank naast Colinda. Daphne zakte langzaam steeds verder tegen mij aan. Haar hoofd lag nu op mijn benen, bijna tegen mijn kruis aan. Mijn pik begon hierdoor lekker hard te worden. Weer ging het gesprek verder en het werd steeds later. Toen vroeg Colinda of we misschien zin hadden om te blijven slapen aangezien het al zo laat was geworden. Geen enkel probleem zeiden ik en mijn vader bijna tegelijkertijd. Jullie kunnen allebei op de logeerkamer liggen zei Colinda. Nee zei ik, ik ga wel op de bank slapen dan kan mijn pa alleen in de logeerkamer. Oké zei Colinda, dan ga ik even de logeerkamer in orde maken. Ik help je wel even zei mijn vader en ze liepen samen naar boven.

Ik was nu eindelijk met Daphne alleen. Gezellig dat jullie blijven slapen zei Daphne, maar als je wilt kun je ook bij mij in bed slapen hoor. Ik heb toch een ruim tweepersoonsbed, daar is ruimte genoeg voor ons twee. Ik zei meteen dat dat goed was want natuurlijk wilde ik dat. Na nog eventjes wat gepraat te hebben zei Daphne dat ze best wel moe was. Ze stelde voor om ook maar naar boven te gaan om te slapen. Daphne liep voor mij naar boven. Hierdoor kon ik onder haar rokje kijken en had ik uitzicht op haar mooie volle billen in haar rode string. Ik liep dan ook met een keiharde pik naar boven. Daphne wilde even tegen haar ma zeggen dat we gingen slapen, maar toen we bijna bij de logeerkamer waren hoorden we zacht gekreun uit de kamer komen. De deur stond op een kiertje en ja hoor, daar lag mijn pa Daphnes moeder te neuken.

Ik en Daphne bleven stokstijf door het kiertje staan kijken. We zagen dat mijn pa nu gepijpt werd door Colinda. Daphne fluisterde in mijn oor: zo die hebben er wel zin in zeg, zullen we nog even blijven kijken? Ik vond het goed en zag nu pas goed ook Colinda naakt. Ik moet zeggen dat ze er voor een vrouw van haar leeftijd fantastisch uitzag. Op dat moment zag ik dat mijn pa op het punt stond zijn pik bij Colinda naar binnen te brengen. Ik werd alleen maar geiler en voelde mijn eikel nat worden. Ik zag dat mijn pa nu Colinda begon te neuken. Opeens hoorde ik ook kleine kreuntjes naast mij. Ik keek om en zag dat Daphne ondertussen zichzelf aan het vingeren was. Ik boog me naar haar toe en vroeg of ze soms hulp nodig had. Daphne draaide zich naar mij toe en begon me gelijk te kussen. Ze zoende geweldig. Na een lange tongzoen daar op de gang fluisterde Daphne: kom laten we naar mijn kamer gaan. Oké zei ik en volgde haar.

Op haar kamer aangekomen lieten we ons op het bed neervallen en gingen we heerlijk verder met elkaar te tongen. Mijn hand ging onder haar rokje door en trok haar string uit. Voor de ogen van Daphne rook ik nog even aan haar stringetje. Daarna ging ik weer terug met mijn hand en begon haar lekker te vingeren. Terwijl we lekker doorzoenden voelde ik haar kutje natter worden. Ik bleef haar heerlijk doorvingeren. Uit de kamer naast ons hoorden we steeds hardere kreunen komen. Ik stopte met het vingeren en begon haar uit te kleden. Even later zag ik een heel mooi kaalgeschoren kutje voor me. Ik dook nu tussen haar benen in en begon haar lekker te beffen. Ik likte haar hele kutje en sloeg geen plekje van dit lekkere kutje over. Daphne genoot hiervan met volle teugen en binnen de kortste keren kwam ze dan ook klaar.

Toen was het mijn beurt om verwend te worden. Na nog wat gezoend te hebben gingen ook mijn kleren uit. Toen ook mijn onderbroek uit was zei Daphne: zo dat is een flinke jongen. Ze pakte mijn lul vast en begon me af te trekken. Met haar andere hand greep ze mijn ballen en verwende die ook nogeens. Na een tijdje stopte ze met trekken en begon ze me te pijpen. Terwijl ze me pijpte bleef ze me strak aankijken, dat is zo verschrikkelijk geil. Na nog een tijdje zo te zijn doorgegaan met pijpen spoot ik Daphnes keeltje helemaal vol. Daphne slikte al mijn zaad door. Daarna zoenden we lekker verder en proefde ik nog wat van mijn sperma in haar mondje. In de kamer naast ons was het ondertussen rustig geworden.

Ik speelde ondertussen een beetje met Daphne haar tieten en binnen no time waren we natuurlijk weer geil. Komop schat zei Daphne, neuk me maar eens lekker goed. Natuurlijk volgde ik dit advies van Daphne meteen op en stopte mijn lul in haar heerlijke kut. Ik begon Daphne eens lekker te neuken. Ik werd natuurlijk geiler en geiler en ook Daphne begon steeds harder te kreunen. Zij kreunde van genoegen en zei: o ja schatje, neuk me als een echte slet. Haar geweldige borsten bewogen bij elke stoot en bungelden voor mijn neus. Toen riep ze opeens: neuk me doggy.

We wisselden van positie en ik begon Daphne nu lekker doggy te neuken. Ik pakte haar beet bij haar heupen en stopte mijn paal weer haar kutje in. Toen begon ik haar weer lekker achterlangs te neuken. Binnen de kortste keren begon ik het tempo weer te versnellen. Na haar een tijdje zo geneukt te hebben voelde ik mijn zaad opborrelen. Ja kom maar schat, kom maar, kreunde Daphne die merkte dat ik bijna ging komen. Even later kwam ik klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Ik bleef maar spuiten. Daphne begon zich nu tegen mijn pik aan te rijden en kwam ook binnen no time klaar. Ze kreunde en gilde het uit van plezier. Uitgeput vielen we tegen elkaar aan in slaap. Sindsdien is Daphne mijn vriendin en hebben mijn pa en Colinda ook samen een relatie.
Ben ik nou zo klein, of is dat gewoon een enorme dikke zwarte paal die je in en uit mijn strakke kutje zie schuiven? Klik door naar SexKlik.nl en ik kan je helemaal gek maken met de geilste praatjes! Maar, let wel goed op...je krijgt mijn broekje echt niet zomaar nat, je moet wel een beetje je best voor me doen voordat ik me net zo ordinair laat pakken als in dit filmpje!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal