de vrouw van de zolderkamer

Ik ben een man die er eigenlijk niet zo toe doet. Ik wil het hier graag hebben over een vrouw die ik een tijdje heb gevolgd. Als een stalker inderdaad. Nou, ze kende me wel hoor, maar ze wist niet dat ik al een half jaar gek op haar was. Daarom vertel ik het nu. Ons verhaal. Misschien dat ze het ooit nog wel eens terugleest.

Voor: Clarissa.

Toen ze hierboven kwam wonen, was ze een wrak. Ik wist dat ze er was ik was immers ook de huisbaas maar ze sloot zich maanden op in het zolderkamertje. Toen ze eindelijk naar beneden kwam, was ze wekenlang niet aanspreekbaar. Ik heb een bar, de drie etages erboven verhuur ik onder.

En Clarissa ging naar de bar. Alleen maar naar zichzelf in de spiegel kijken kon ze, en drinken. Niet al te veel, maar behoorlijk pittig. Maar op een avond, die naderhand de laatste bleek te zijn, kwam ze beneden en ik zag meteen dat ze anders was.
Dronken was ze niet, maar wel zo melig als de pest. Ze kneep me de hele tijd in mijn kont en zei: 'Zo, dat heb ik nou altijd doen!'
Ik wist niet wat ik meemaakte! Zo had ik haar de afgelopen maanden niet gekend. Ik hield mijn adem in, lachte wat verbaasd, maar wist verder niets te zeggen.
Het was niet zo druk, maar alle aandacht was op Clarissa gericht. Ze was de heldin van de avond. Tussen alle werkzaamheden door hield ik haar goed in de gaten, en ik werd ook verliefd op deze kant van haar.
Het duurde best wel lang voordat iedereen weg was. Clarissa plakte en klitte aan wie dat maar wilde. Het was een losgeslagen sloerie, en ik was helemaal gek van haar. Nu eens temeer...
Tegen tweeën was het dan zover. Ze liep Marco, één van mijn trouwste klanten, naar de deur en stuurde hem na een ontzettend intieme en geile tongkus de winterkou in. Ik kreeg er een jaloerse steek van in mijn onderlijf. En een stijve pik. We waren alleen.

Clarissa deed de deur op slot. Stom van verbazing zag ik haar vervolgens de gordijnen dichtschuiven en het licht dimmen. Alleen de lampen boven de bar brandden. Met een brede glimlach op haar gezicht kwam ze op me afgelopen en zei: 'Zo, en nu wij'.
Ik probeerde wat te stamelen, maar wist helemaal niets uit te brengen. Lenig sprong ze op de bar.
'Wat ga je doen?', vroeg ik verbaasd.
'Ik ga iets doen wat ik allang had moeten doen', zei de vrouw die op dat moment alles voor mij betekende. Mijn hart klopte in mijn keel.
'Een tijd lang dacht ik helemaal niet aan sex, kwam zelfs de deur niet uit. Toen kwam ik hier beneden. En ik voel je belangstelling. Voor mij, voor de vrouw die ik ben'.

Met gapende verbazing keek ik haar aan. Schuinomhoog. Ze ging verder, een verbeten trek om haar mond. Ze ademde zwaarder. Godverdomme, ze was geil! Mijn Clarissa was geil!!!

'Je weet helemaal niet aan wie je je kop verloren hebt. Of je hart, net wat je wilt. Je weet helemaal niets van me. He-le-maal-niets. Denk je eens in "maotje" zoals je zo lekker Ruud van Big Brother na kunt doen. Ik begon mijzelf weer te vingeren, na maanden van totale sexloosheid. En de eerste geile gedachte die in mij opkomt, heeft te maken met jou. De weken erna groeit de opwinding erover, en het begint een steeds grotere rol te spelen. Een soort pleister, met jouw onschuld als pleister op de etterende wond die ik heb. Die ik ben'.

Nog steeds keek ik tegen haar op. Ze sprak tergend langzaam, zwaar hijgend en met haar lijf zachtjes maar wulps bewegend. Ooh mijn God, en ik keek alleen maar.

'Nu ga ik het doen. dat wat ik al maanden ligt te fantaseren. Met jou, en met niemand anders dan jou. Ik gebruik je René, en je zal het laten gebeuren...'

Mijn ogen puilden uit hun kassen. Clarissa schoof de onderkant van haar slipje opzij. Ze was geschoren. Met twee vingers hield ze haar lipjes ondeugend van elkaar en ik keek recht in haar al vochtige vagina.

'Kijk maar eens goed, Reneetje. Bekijk me maar eens. Dit kutje heeft al die tijd op je zolderkamer vertoeft. Dit mooie sappige poesje, dat ik betastte om jou'.

Langzaam en ritmisch bewoog ze met haar heerlijk lijf en begon zichzelf te betasten. Ik drukte me tegen de wand aan en staarde haar aan als ware ze de dood zelf. Ik kon geen kant op, was verloren. Een minachtend lachje verscheen op haar gezicht. Vanachter haar rug haalde ze ineens een enorme vibo tevoorschijn.
'Dit is waarmee ik mijzelf de afgelopen maanden een fijne tijd heb bezorgd. Terwijl ik aan jou dacht. Aan jouw opwinding'.
Mijn benen begonnen te trillen. Ze deed de kunstpenis aan. Het gezoem vulde de met dikke opwinding gevulde ruimte. Haar ademhaling begon gejaagder te klinken terwijl ze zichzelf langs de binnenkant van haar benen streelde. Haar ogen priemden in de mijne.

Toen keek ze naar mijn kruis waar een flinke bobbel zich aftekende. 'Maar', probeerde ik nog, 'ik heb je toch nooit ergens toe gedwongen...' Ik hijgde.
'Dat is het 'em nou juist', steunde Clarissa, nu opener, gejaagder. 'Je deed helemaal niets, maar je ogen spraken boekdelen, zoals de ogen van alle gasten hier. Ik voel zulke ogen. Ze snijden door mijn lichaam. Ze, ooh..., ze woelen door mijn onderbuik en likken aan mijn geile vlees'.
'Jezus', steunde ik, 'het windt je op is het niet?'
Clarissa knikte en schoof de onderkant van haar slipje opzij. Ze was natter geworden. Ze zette de dildo trillend tegen de binnenkant van haar been en schoof ermee langzaam naar boven. Het zachte vlees werd daardoor opgeduwd, een golf die in de richting van zijn eindbestemming rolde.
Clarissa kantelde haar bekken wat naar voren zodat ze het zelf ook beter kon zien. Allebei keken we gefixeerd naar het voortschuivende rubber. De top van de kunstpenis raakte de grote schaamlippen. Hij zweefde als het ware nu naar de opening, glijdend over het kutvocht. Clarissa steunde toen ze zichzelf penetreerde met het rubber. Omdat zij op de bar stond, kon ik van onderenaf vreselijk goed zien. Steeds dieper gleed de kunstpik naar binnen, ik had het niet meer. Met een vlakke hand verstopte ze het uiteinde van de kunstrammer voor mijn gretige ogen.
'Ooh, nu zit 'ie er helemaal in', kreunde mijn verhuurster. Ze ging zitten, nog steeds op de bar. Ze hing wat naar achteren, zodat haar spleet die nog steeds verborgen lag onder haar hand, naar mij was gericht. Met duim en wijsvinger trok ze de kunstlul langzaam uit haar schede. Het monster glinsterde van het vocht terwijl hij beetje voor beetje weer tevoorschijn kwam.
Clarissa rook eraan, ze had haar ogen gesloten. Ze bewoog de staaf heen en weer onder haar neus. Het was alsof ik de lucht bij haar naar binnengezogen zag worden. Ze rilde. Voorzichtig likte ze aan haar eigen sap, ze genoot zichtbaar en intens.
'Is, is, is het lekker?', stamelde ik onbeholpen. Clarissa keek me aan tussen de spleetjes van haar ogen en knikte. Ze bracht de dildo voor haar lippen en pijpte hem. Dit hield ik niet meer uit. Ik stormde naar voren en begroef mijn gezicht in haar vochtige schoot.

'Ooh ja!! Pak me...'

Gretig lebberde mijn tong over haar zoete honing. Clarissa drukte zachtjes af en toe haar schaamstreek tegen mijn gezicht. Onder mijn tong kon ik haar clitoris voelen groeien. Veel te langzaam naar mijn zin wist ik mijn kleren uit te trekken en een ogenblik later trilde mijn lul tegen de koude baronderdelen aan.

'Ja, goed zo. Ooh ja, daar. Oeoeoeo', hoorde ik mijn onderhuurster kreunen. Met een hand greep ze mijn haren.
'Ga je komen, ga je komen?', vroeg ik opgewonden. Maar Clarissa hoefde niet te antwoorden, kon dat ook niet. Haar greep verstarde op mijn bos haar. Maar het deed geen pijn, daar was ik te geil voor. Lekkere pijn. Zij mocht het. Ik stond op klappen.
Met een langgerekt gekreun kwam Clarissa klaar. Haar lange haar wiegde met haar bewegingen mee.
Terwijl Clarissa nog ongecontroleerd schokte, dreef ik mijn pik in haar onderlichaam. Ze was vreselijk nat en het leek wel alsof ze me opslurpte. Krachtig pakte ik haar middel beet en een fractie van een seconde later raakten onze onderbuiken elkaar. Ze kreunde en even bleven we in deze verstrengeling zitten, toen begon ik te schuiven.
'Voel je me, voel je me?', hijgde ik zachtjes in haar oor. De jonge vrouw knikte en ze spreidde haar benen om me er nog beter bij te laten kunnen. Hierop begon ik sneller te bewegen.

'Ooh ja, neem me', kermde Clarissa zacht, 'Pak me'. Ze moedigt me aan!, realiseerde ik me. De bekende kriebel schoot door mijn teelballen. Ik brieste en snoof, ik hoorde het zelf en schrok er een beetje van. Maar ik was al veel te ver heen. Als automatisch kwam ik op mijn tenen te staan, en de druk bouwde zich in mijn lijf op. Meer, meer, en meer. Zo'n orgasme had ik in tijden niet gehad. Ik, ik, ik...
Met een rauwe kreet spoot ik mijn zaad in haar. Van heel ver weg hoorde ik haar op het toppunt van mijn orgasme triomfantelijk lachen. Godver... ik sterf, en daar kwam de definitieve golf...

Nasidderend zakte ik terug op mijn voeten. Mijn lul gleed gemakkelijk uit de drijfnatte kut. Tussen mijn rillingen door ving ik een glimp op van de natte wijdopenstaande kut. Jezus, ze had me gevangen...

'Wat doe je nu?', vroeg het meisje quasi-beteuterd terwijl ze naar mijn, met kuten zaadvocht besmeurde pik keek. 'Je gaat veel te snel!'

'Sorry, ik kon het niet meer ophouden', zei ik klein. Clarissa lachte, ten minste ik weet bijna zeker dat ze dat deed. En begon zich toen weer te betasten. Ze draaide zich om, en ik kon van achteren nog maar nauwelijks zien wat zij zichzelf met haar vingertjes aandeed. Ooh mijn God! Mijn pik begon zich weer te verheffen. Mijn lijf was bevredigd, maar dit was sterker, veel sterker. En ik ging weer.

'Ga ook eens hier staan', zei ze tegen me. Ik klom op de bar. Lenig boog ze met gestrekte benen voorover. Haar tegen elkaar gedrukte schaamlippen keken me verleidelijk aan. Ze pakte mijn arm en leidde die om haar middel. Met haar andere hand pakte ze mijn pik en leidde die vanachter tastend langzaam tot vlak voor haar kutje.
Nu was het mijn beurt om duim en wijsvinger te gebruiken, en ik hield het natte vlees van elkaar. Voorzichtig schoof ik mijn stengel er van achteren in. Maar ik voelde vrijwel niets! Haar kut was zo nat, en in deze positie blijkbaar zo uitgerekt, dat ik slechts haar warmte voelde.

'Dit is genoeg', zei ik streng en gaf haar een klapje op haar billen. Clarissa kirde wat en vroeg: 'Wat ga je er aan doen?'
Als antwoord haalde ik mijn vingers door haar kut en smeerde haar kontgaatje ermee in.
'Ojee, oojee', steunde het meisje een paar keer achter elkaar, 'voorzichtig aan, dit wordt de eerste keer'. Ik werd hierdoor alleen maar meer opgewonden. Gehaast zette ik mijn eikel op haar sterretje en duwde. Ze kreunde het uit van pijn, maar ik was niet meer te stoppen. Gelukkig voor haar, veranderde na drie, vier halen, haar gekreun van toon.
'Moet ik stoppen?', vroeg ik hypocriet.
'Nee-nee!', antwoordde ze gehaast. Voordat ze iets anders kon zeggen, begon ik aan een fikse pomppartij die allebei onze adem benam. Ik neukte haar in haar reet, als een beest. Alhoewel ik dat niet uitsprak, voelde ik dat Clarissa zich dat ook realiseerde. En al snel maakte het zaad zich uit mijn ballen los. Net voordat ik zou worden bevrijd van deze ondraaglijke druk, merkte ik dat Clarissa niet alleen door mijn gebeuk bewoog. in een flits realiseerde ik me dat het meisje zichzelf aan het bewerken was met de dildo. Toen kwam ik met een gevoelsexplosie die ik niet van mijzelf kende. In haar anus, aan het topje van mijn super-gevoelige en kotsende lul, merkte ik dat Clarissa zich als een razende in haar kut aan het pompen was.
Sidderend namen mijn bewegingen af. Mijn snel reducerende penis gleed uit haar uitgerekte kont. Mijn witte sap zat overal. Steunend ging ik zitten. Clarissa sprong op de vloer. Voordat ik er erg in had, nam ze mijn druipende doper in haar mond. Terwijl ze het resterende zaad eruit zoog en eraf likte, bewoog haar hand onder haar lichaam. Nog half verdoofd realiseerde ik me, dat ze zichzelf met de dildo naar een tweede hoogtepunt pompte. Of derde.
Deze was voor haar minder heftig, maar niet minder intensief. Op haar toppunt smeerde ze mijn lul over heel haar gezicht. Ze besmeurde zichzelf.

Uitgeteld liet ik me op een barkruk vallen. Ik zag Clarissa opstaan en zich uitrekken. Op de één of andere manier begreep ik dat het goed voor haar was. Ik rook haar geur. Ik doe mijn ogen dicht, en ruik het nog. En ik voel hetzelfde als die laatste avond; mijn triestheid.
Haar tegenhouden kon ik niet, wilde ik niet, zou ook niet gepast zijn.

Ze kwam vlak voor me staan en keek me met een triomfantelijke blik aan. Vlak voor mij streelde ze zichzelf nog door haar kutje, en gromde met haar ogen half dicht.

'Je bent een lekkertje, wist je dat?', zei ze. Maar aan de toon te horen verwachtte ze er geen antwoord op. Wilde dat ook niet, dacht ik.
Even plantte ze haar onderlijf op mijn futloze bovenbeen en schuurde er nog één keer geilig overheen. Ze kreunde als poesje, klagend en diep, diep intens.

Mijn Clarissa.

Toen verdween ze door de binnendeur. Een half uur later hoorde ik veel gestommel en ze vertrok. Door de buitendeur. Zonder wat te zeggen. Mijn zolderkamer staat weer leeg.
Kets, kets! Kijk die lekkere dikke billen eens dansen op de maat van de stoten! Tja, als je ouder word blijven de pondjes nu eenmaal wat langer hangen. Maar zeg nou eerlijk, dat ziet er toch super geil uit? Ik zit vaak op Mijnflirtcontact.nl waar rijpe (ik vind oud een oneerbiedig woord...) mannen en vrouwen aan hun trekken kunnen komen en hun ervaringen graag met elkaar delen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal