de party - 2

Toch wel redelijk uitgeblust lag Hein bij te komen van twee orgasmeís in de eerste helft van die belangrijke voetbalwedstrijd, hij zag dat de thuisclub met 1-0 voor stond maar eigenlijk kon het hem niet echt boeien... de deur ging open en Marie stond in de deuropening met de buurvrouw in een werkelijk heel geil setje lingerie... ze hadden elkaar vast en hun tongen speelden een geil spel met elkaar. Hein was meteen weer wakker en zijn jongeheer begon weer te kriebelen, hij vroeg of ze wel gemist konden worden bij de party, maak je geen zorgen sprak Marie het gaat prima beneden en we vonden het tijd voor het hoofdgerecht, Marie en Jessy gingen op de grond verder met hun spel... Hein dook er tussen en zijn pik werd door de dames is stevig onder handen genomen, steeds likte ze om beurten het geil van zijn pik, Hein befte om beurten de dames... nu wist hij dat Marie wel van beffen hield maar van Jessy wist hij niet veel... hij streelde haar anus... wippend probeerde zij zijn vingers in haar kontje te krijgen... Hij hoor de scheidrechter voor de rust fluiten, die kon hij wel vergeten... Zijn pik stond op knallen, hij wist niet meer welke mond en tong zijn pik likte en pijpte. Zijn tong neukte Marie eerst op haar klitje maar ook diep in haar warme en natte kut, zijn natte vingers zaten diep in de anus van Jessy, hij voelde dat ze begon te komen en zijn vrije hand streelde haar klitje... ze begon te schokken maar ook Marie was op haar hoogtepunt, en met zijn drieŽn kwamen ze klaar... al likkend waren de dames bezig om het geil van zijn pik op te likken... ondeugend keken ze hem aan, ja Hein je moet mooi zijn voor het toetje... uiteraard wilde hij weten wat de bedoeling was... En weg waren ze weer... hij schonk maar een biertje in en keek dromerig naar de t.v. Bij het begin van de tweede helft hoorde hij zachtjes kloppen op de deur... en de deur ging open, zijn schoonmoeder kwam de kamer binnen, zoals altijd zag ze er weer perfect uit... Zo viespeuk sprak ze, videoís kijken over schoonmoeders... Hein schrok, zat in zijn stoel naakt en met een halve stijve... Maar hoe wist ze dat nu weer... lachend keek ze hem aan, kijk is achter je oen, daar hangt een webcam... En de dames beneden zien precies wat een geil ventje je bent... en de lingerie en de vibrators vinden gretig aftrek... Hein was even uit het veld geslagen... Maar spraak hij stamelend ben JIJ het toetje... ja vriend sprak ze en begon haar kleren uit te trekken, ik ben je toetje... en aangezien je de dames verwend hebt wil ik ook mijn deel hebben... en de dames beneden kijken weer mee... Hein stond op en greep zijn schoonmoeder, hij dacht als het moet dan moet het maar... hij gooide haar over de knie... ze schrok want in plaats van billenkoek streelde hij haar ronde billen en zocht haar klitje... en pakte gelijk haar mooie borsten uit...ze wist niet wat haar overkwam maar gaf zich niet zomaar gewonnen...

Sonja rolde van de schoot van Hein, en hij bleef even verbluft op zijn knieŽn zitten. Ze liep om hem heen en kleedde zich verder uit, inmiddels was de wedstrijd bijna afgelopen, maar daar keek niemand meer naar. Hein kreeg een keiharde erectie van de aanblik van het strakke kutje van zijn schoonmoeder... Hij ging voor haar staan en nam haar borsten in zijn handen... Ik ga je lekker tussen je tieten neuken en mijn zaad op je gezicht spuiten... de wetenschap dat de dames beneden getuige waren van zijn daden maakte hem geiler en geiler. Hij ging op haar buik zitten en iedere keer als ie naar voren stootte likte ze zijn pik eventjes... hij streelde haar klitje... en voelde in ene dat ze een vibrator in haar handen had... hij pakte hem af en bewerkte haar vagina met de tarzan tot ze gillend klaarkwam...diep ging de vibrator in haar geile schoot... ze had zijn pik in haar mond genomen en pijpte hem, hij gromde wat en spoot het sperma die in haar keel... Jongens wat een wijf zeg... hij kreeg zin in een recht op en neertje, en kroop tussen haar benen en eerst een lik over haar klitje... Ze wilde wegdraaien ik heb genoeg sprak ze aarzelend, hij hoorde niks meer hij wilde haar nemen, wild ging zijn harde pik diep in haar, ze gilde even, hij hoopte maar dat zijn vrouw het zag... want hij was met haar ook nog niet klaar... Ze sloeg dierlijk haar benen om hem heen en al kreunend en stampend nam hij wat ie wilde... sonja genoot met volle teugen van die geile schoonzoon die haar gaf wat ze al jaren had gemist in haar relatie... Ze wilde hem goed voelen en streelde zijn anus door deze streling schoof hij steeds dieper in haar... oh jee ze voelde haar orgasme al komen terwijl Hein onvermoeibaar leek, ze sloeg wild op zijn rug en schreeuwde dat hij niet mocht stoppen, tijdens het klaarkomen voelde ze de tweede golf al weer aankomen, dit had ze nog nooit meegemaakt, wat een hengst was die Hein... Hein kromde zijn rug en stootte zijn pik in haar kut... Even schoof hij langs haar anus... Een vreemd maar fijn gevoel maakte zich van haar meester,,, even die hij het weer... Hij keek haar aan kuste haar intens en draaide haar op haar buik... hij wist dat ze beneden helemaal gek zouden worden, Sonja ging op de knieŽn en duwde haar anus richting zijn natte pik. Even plaagde hij haar, en stak zijn pik zachtjes in haar anus... Hij ondervond weinig weerstand, zijn hand pakte haar klitje en de andere een stijve tepel. Ze fluisterde spuit mij lekker vol... met rustige stootjes waren ze een minuut of tien bezig om hun wellust te bekoelen. Sonja lag half over de stoel en voelde de ene na de andere sperma golf door haar kontje heen gaan, ze kneep en kwam gillend klaar... Hein was werkelijk in topvorm... Hij gaf een geile knipoog in de webcam, en liet Sonja zijn uitgebluste pik aflikken... geil keek ze steeds naar hem.
Sex in de buitenlucht maakt me het wildst van allemaal! Ik ben een type wat gek is op de natuur en het voelt alsof je terug gaat naar je roots. Op SexKlik.nl zijn meer mensen die misschien een beetje zweverig lijken, maar we luisteren gewoon naar onze oer gevoelens en daar hoort sex nou eenmaal bij. Wat is jouw buiten fantasie? Wil je het met me delen en stuur je me een leuk berichtje?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal