het begon met een massage

Via een vriend werd ik verwezen naar een chatpagina. Ik verveelde me dus bracht daar redelijk wat tijd door. Er hing over het algemeen een redelijk erotisch getinte sfeer, niet per se door heel de tijd over sex te praten, maar gewoon door de plagerige toon. Het was altijd wel gezellig dus ik kwam er redelijk vaak. Ik had niet echt bepaalde voornemens; het was gewoon voor de lol, nergens naar op zoek. Ik raakte wat vaker aan de praat met een vrouw van 32 (zelf was ik toen 22). Op een gegeven moment kwam het zover dat we ook msn adressen uitwisselden en zelfs af en toe via de microfoon elkaar spraken. Ik weet niet precies meer hoe, maar het gesprek ging over rappen. Ik zei dat ik wel eens een rap had geschreven (gewoon voor de lol, ik kan zelf echt voor geen meter rappen), waarop ze me vroeg of ik een stukje wilde rappen. Ik dacht, ja daaag, ik ga mezelf niet zomaar voor paal zetten, dus ik zei voor de grap dat ik zulke dingen alleen doe voor een massage. Tot mijn verbazing ging ze daar direct mee akkoord. Dus ik rapte een stukje, we moesten er allebei om lachen en ik gaf aan dat ik nu natuurlijk wel een massage verwacht. We spraken af dat we dit een paar weken later zouden doen, want dan had ik het huis voor mezelf alleen. In de tussentijd spraken we elkaar natuurlijk vaker, en onze wederzijdse plagerijen liepen een beetje uit de hand. We maakten grappen over massages en misschien dan ook maar even een wilde vrijpartij. We lachten wel, maar door al die grapjes werd het idee eigenlijk wel steeds serieuzer. We zeiden beiden niets, maar dachten het allebei wel!

Het was zover dat ze naar mij toe kwam. Ik ging haar ophalen op het station. Een slanke lange vrouw, met lang donker haar stond op me te wachten in een felle zomerse jurk tot aan de knieën. Ik had ooit een onduidelijke foto gezien, maar in het echt was ze toch echt onweerstaanbaar (ze was het toch wel?). Ik liep op haar af en zei, “Yvonne?”. Ze knikte en we gaven elkaar 3 zoenen. Thuis aangekomen hebben we onder het genot van een drankje toch zeker een uur op de bank zitten praten over allerlei (niet boeiende) zaken. Onopgemerkt kwamen we steeds iets dichter bij elkaar te zitten, totdat ze haar hand op mijn bovenbeen legde en deze langzaam naar boven liet gaan. Vervolgens verdween haar hand onder mijn shirt en streelde mijn buik, waardoor er een heerlijke rilling door mijn lichaam schoot. Ze ontknoopte mijn broek langzaam en pakte vervolgens mijn inmiddels half stijve pik door mijn onderbroek vast. “Genoeg geluld”, zei ze, en ze begon mijn pik te strelen tot deze helemaal stijf was. Vervolgens trok ze mijn broek verder naar beneden en deed hetzelfde met mijn boxershorts. Ze ging op mijn schoot zitten met haar gezicht naar me toe, schoof haar slipje een beetje opzij en gleed in één keer over mijn harde pik. Ze was kletsnat, waarschijnlijk al geil vanaf het moment dat ze van huis weg ging! Ze ging langzaam op en neer en we gaven elkaar een hartstochtelijke zoen. Het was alsof de geilheid al enige weken opgespaard was gebleven, want vervolgens begon ze me als een wild beest te berijden. Ik klemde mijn armen om haar lichaam met mijn handen in haar stevige billen knijpend en haar hals zoenend. We heigden inmiddels beide enorm, waardoor we alsmaar geiler werden. Ik wist dat ik dit zo niet lang vol zou houden, maar stoppen was geen optie. Haar natte kut bleef mijn stijve pik bewerken totdat haar kut zich samenspande en een orgasme zich een weg naar buiten baande. Hierdoor kon ik mezelf ook niet langer beheersen en kwam ook ik klaar. Pas toen bedacht ik me dat iedereen die ook maar een vluchtige blik naar binnen wierp ons had kunnen zien zitten, maar die gedachte ontschoot me al vrij snel toen ze met een gemene glimlach zei “Denk maar niet dat je nu al van me af bent”.

Na een korte pauze besloot ik haar een rondleiding te geven door het huis, althans... we stopten bij de slaapkamer. We begonnen weer te zoenen en al zoenend kleedden we elkaar uit. Ik duwde haar achterover op het bed en kroop langzaam naar boven. Ze voelde al aankomen wat er ging gebeuren en ze spreidde gewillig haar benen. Ik gaf een zacht likje aan haar clit en ze sidderde direct weer van genot. Vervolgens cirkelde ik met mijn tong een paar keer om haar clit. Haar ademhaling begon weer heftiger te worden. Toen zei ze dat we ook best tegelijk konden genieten en dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ze ging met haar natte kutje boven me hangen en ik begon deze gelijk met een vinger te bewerken. Ze boog naar voren en likte langs mijn ballen omhoog naar het puntje van mijn lul. Op mijn eikel cirkelde ze een paar keer rond en vervolgens nam ze mijn pik in één keer heel diep in haar mond. Wat heerlijk zeg! Vervolgens concentreerde ik me op haar natte poes en begon haar heftig te likken en stak twee vingers in haar kut. Hoe harder ik heen en weer bewoog, hoe dieper en sneller ze mij pijpte. Haar tong wisselde mijn eikel en mijn ballen af en bij iedere stoot verdween bijna mijn volledige lengte in haar mond. Ik vond het wel weer eens tijd om mijn pik in haar kut te zien verdwijnen, dus ik duwde haar weg en zette haar op haar knieën op de rand van het bed. Ik ging achter haar staan en streelde met mijn pik langs haar anus langzaam naar beneden om hem vervolgens in één stoot diep in haar kut te steken. Ze slaakte een klein gilletje omdat ze dit niet zo ineens had verwacht. Ik hield haar vast aan haar middel en begon heftig te stoten. Wat een geil gezicht om mijn pik in en uit haar kut te zien gaan. Met mijn duim masseerde ik af en toe haar anus, waarbij ze steeds even iets luidruchtiger ademde. Dit wisselde ik af met af en toe naar voren te buigen en haar borst vast te pakken.

Ik stopte en begeleidde haar weer terug naar het midden van het bed. Ik tilde haar benen op en legde deze over mijn schouders. Mijn pik gleed als vanzelf weer in haar natte kut en ik begon hard te stoten. Ze klemde haar benen om mijn lichaam. Ik boog voorover en ik likte haar stijfgeworden tepel en masseerde ondertussen de andere borst met mijn hand. In deze missionarispositie zoende ik haar in haar hals en voelde bij iedere stoot die mijn pik in haar drijfnatte kut deed haar nagels dieper in mijn rug verdwijnen. Ze hijgde en kreunde en kwam heerlijk klaar, maar ik was nog niet zover. Zo makkelijk ging dat niet na zojuist al een orgasme te hebben gehad. Ik bleef dus stoten net zo lang tot ik weer een kriebeling voelde. “Ik wil je sperma proeven”, zei ze, waarop ik geen nee durfde zeggen. Ik hield mijn pik voor haar mond maar was nog net niet ver genoeg, dus ik duwde mijn harde lul naar binnen en begon zachtjes haar mond te neuken. Terwijl ik dat deed vingerde zij zichzelf, want ze voelde dat ze nog wel een hoogtepunt kon bereiken. Ik neukte haar mond steeds sneller tot ik mijn ballen samen voelde trekken en ik wederom klaar kwam, echter nu in haar mond. Heeel langzaam bewoog ik nog heen en weer in haar mond om alles eruit te krijgen. Ik haalde mijn lul uit haar mond en terwijl ze mijn sperma doorslikte vingerde zij zichzelf met luid gekreun tot een derde orgasme. Een massage heb ik nooit gehad, maar ik zal niet klagen. En dit was niet de laatste keer dat we elkaar zagen.
Ik was vroeger niet bepaald de knapste van de klas, een brilletje en met mijn indo achtergrond voelde ik me altijd anders dan anders. Nu ik wat ouder ben en al zeg ik het zelf behoorlijk goed ben opgedroogd merk ik dat ik via MySecretDate.nl meer mensen vind die nog altijd een beetje onzeker zijn en ik vind het leuk dat je daar anoniem je verhaal kan doen. Hè, als ik het aandurf wat houd jou dan tegen?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal