is er leven na de vermoorde onschuld...?

Leonita keek uit haar raam en zag Henk zitten, haar Henk. Maar ach, zoals dat wel vaker gaat in de liefde, Henk wilde niet de hare zijn. Neen, buurman Henk was stapelverzot op zijn eigen Betsy. Wat Leonita ook probeerde, Henk had niet eens de behoefte om naar haar te kijken. "Grr, daar ligt 'ie dan", gromde Leonita tegen zichzelf. Met een ruk draaide ze van het raam af en deed woest haar kleren aan. "Betsy, Betsy, altijd maar die domme snol! Wat ziet hij toch in haar, waarom kan ik hem niet krijgen?!" De mooie vrouw schreeuwde tegen haar spiegelbeeld. Ze voelde onmacht in haar lijf en leden. En juist die onmacht maakte haar nog verliefder. Ze bekeek zich nu goed in de spiegel. Ze had grote, volle borsten voor haar leeftijd. Haar natte haren lagen verleidelijk over haar schouders. Ook haar schaamhaar was nat; de plukken lagen verleidelijk op haar venusheuveltje. "Waarom ziet 'ie me nou niet staan", vroeg Leonita zich nogmaals af en streelde haar lichaam. Een hand beroerde de onderkant van haar borsten en de andere hand gleed naar haar onderbuik. "Ik heb toch een lekker kutje. Een zacht poesje, helemaal en alleen voor hem..." De vertwijfeling echoode door in haar gedachten. Een onzekerheid die ze zelf probeerde weg te nemen door te masturberen. Al snel vond ze haar kittelaar. Zachtjes kneep ze erin. Ze spreidde haar benen wat en kreeg zo meer vat op het zwellende bobbeltje. Leonita keek naar zichzelf in de spiegel en ze werd geil. "Neem me toch, lieve Henk van me, neem dit zachte poesje. Voel hoe heerlijk het is, voel dat ik helemaal nat en open ben; alleen voor jou". De hand begon sneller en sneller het genot te masseren. Met haar andere hand kneep ze telkens een beetje harder in haar borsten. "O Ja, neuk me, neuk dit meisje", kreunde ze en ze ging liggen. De spiegel reikte helemaal tot de vloer. Leonita richtte haar hoofd op en zag haar machtige benen met daartussen het heerlijke, warme spleetje. Op de grond lag een borstel. Zachtjes gleed ze het handvat in haar natte doosje. Met haar andere hand bleef ze haar klitje stimuleren. Steeds harder pompte ze de borstel in haar onderlichaam. Ze fantaseerde dat Henk dit bij haar deed. Nee, de borstel kon in haar gedachten nooit Henk's pik zijn. In haar fantasieŽn was zijn penis een goddelijke, genot-brengende roede, een zwelspier die al haar dromen zou laten uitkomen.

"O ja Henk, steek die borstel in mijn lijfje", steunde ze, "gebruik me maar voor je eigen fantasieŽn. Neem me, neem me", gilde ze schor. Iedere vezel in haar lichaam spande zich in afwachting van de grote bevrijding. Haar tepels staken recht vooruit en het leek in de spiegel wel alsof op haar verrukkelijke vleesbergen twee strakke bruine vlaggen waren geplant. Leonita schokte over heel haar lichaam. Op het hoogtepunt van haar orgasme keek ze in de spiegel en fluisterde kreunend tegen zichzelf: "Hij moet me neuken, hij moet het gewoon". Toen was het over; de mooie, jonge vrouw was klaargekomen. De borstel gleed uit haar natte spleetje en landde met een zacht tikje op de grond. Haar schaamlippen stonden nog een beetje van elkaar en een druppeltje kutgeil liep langs het roze vlees naar beneden. Uitgeput en emotioneel viel ze in slaap.

Henk zat rustig in zijn stoel zijn vakbladen door te nemen. Hij had een druk leven en alleen 's zondags had hij tijd om 'bij te blijven', zoals hij dat zelf noemde. Dit was ook wel nodig, want hij zat in het meest dynamische werkveld dat je maar kon bedenken: de computers. Iedere maand kwam ťťn of andere automatiseringsgigant uit de States of uit AziŽ wel met iets nieuws. Het was dan aan Henk om te beoordelen of zijn bedrijf hierop zou ingaan. Ja, Henk had een goede baan, maar het kostte ook offers. Zo was sinds lange tijd zijn huwelijk met Betsy niet meer zo goed als dat het was geweest. Betsy was een zeer veeleisende vrouw. In ruil daarvoor schonk ze hem een heel bevredigend leven, met name op sexueel gebied. Maar door het afnemen van Henk's aandacht voor haar, bleef diezelfde Henk elke week met een steeds vollere zak zitten. Hoe hij Betsy ook probeerde te overtuigen dat de drukte slechts van tijdelijke aard was, zijn vrouw was genadeloos. Ze hield er zelfs sinds een maand of twee een andere vent op na. Veel tijd om zich daarover druk te maken, had Henk niet. Maar het bleef toch knagen. "Nog even", dacht hij, "nog even en dan kunnen we een tweede man aannemen die mij zal helpen. Alhoewel een man, het mag natuurlijk ook een vrouw zijn, ik knap zowat", mijmerde hij. "En dan, dan zal ik Betsy eens laten zien waar het op staat".

Henk begon weer te bladeren in zijn magazine en streepte belangrijke artikelen aan. "Ik ben zo moe, zo moe", zuchtte de man. Zijn oogleden werden zwaarder en zwaarder. hij had zich nog voorgenomen een flink partijtje te rukken, want zijn eikel stond inderdaad op springen. Maar die arme Henk kon eenvoudigweg zijn ogen niet open houden. Hij dommelde steeds dieper weg. Henk begreep dat het geen zin had ertegen te vechten en gaf zich helemaal aan Morpheus. Tweedrietienden seconden later was de woonkamer gevuld met het geluid van een snurkende Henk.

Leonita werd onrustig wakker; ze had rottig geslapen op de harde vloer. Het duurde even eer ze door had wat ze daar deed. "O grote grutjes, dat is waar ook, ik heb me op Henk klaargevingerd. Ondeugend keek ze naar de borstel die nog tussen haar benen lag en stond moeizaam op. Vanuit haar raam bespiedde ze de man die nog geen half uur geleden de oorzaak was van haar orgasme. "He, hij ligt te slapen, wat een moppie hŤ", dacht ze bij zichzelf. Met haar ellebogen op de vensterbank bleef ze naar hem kijken. Maar wat was dat nu? Ze zag plotseling Betsy als een schicht het huis verlaten. Haar gedrag betekende niet veel goeds. Ze liet zelfs de deur op een kier en gluurde door de ramen om blijkbaar te kijken of Henk wakker was geworden. Op kousevoeten liep Betsy het grindpad af en holde richting het station. Leonita begreep er niets van. Henk lag nog inderdaad te slapen. Toen bleef haar blik steken bij zijn voordeur. Het leek of hij dicht was, maar toen ze goed keek zag ze dat hij inderdaad op een kier stond. Een golf van opwinding trok door haar lichaam. "Zou ik eens...", dacht ze ondeugend. Zonder zich verder te bedenken deed ze snel een blouse en een broek aan en ze spurtte naar beneden. Ze nam niet eens de moeite om ondergoed aan te trekken.

Behoedzaam liep ook zij over het grindpad. Het leek wel een eeuwigheid te duren eer ze bij de deur was. Voorzichtig duwde ze hem open. De spanning was voor haar te snijden. Ze voelde de harde stof van haar spijkerbroek tegen haar snel zwellende clitorisje aanschuren. De groeiende opwinding maakte haar moedig en ze stapte naar binnen. In de gang zag ze dat de tussendeur naar de woonkamer ook openstond. Ze gluurde om het hoekje. Maar voordat ze iets zag, wist ze al dat haar grote liefde vast in slaap lag. Zijn gesnurk zei genoeg. "Ach wat een scheet", dacht ze vertederend en ze stapte de woonkamer in. Ze bleef een tijdje naar hem staan kijken. De vertedering maakte langzaam plaats voor boosheid. "Je kan hier nou wel zo onschuldig liggen, maar jouw vrouw piept geniepig ertussenuit en ik zit heimelijk naar je te verlangen", dacht ze. En ze maakte zich bozer en bozer. "Je ziet me niet eens staan en kijk eens wat je me aandoet; ik maak niks meer klaar op school, al mijn vrienden raak ik kwijt en waarvoor? Alleen maar voor een vent die door zijn eigen vrouw wordt bedrogen!"

Ze had zich op een gegeven moment zo kwaad gemaakt dat er nu wel iets moest gebeuren. De maandenlange opwinding en overgave moesten eruit en nu was het moment aangebroken... Maar zou hij haar wel moeten? Plotseling kreeg ze een ingeving. Snel maar geruisloos verliet ze het huis en holde naar haar eigen schuur. Na enig rommelen, vond ze wat ze zocht: een lang stuk touw. Ze rende weer naar Henk's huis en na de nodige voorzichtigheid in acht te genomen te hebben, stond ze weer in de woonkamer. Henk sliep nog steeds. Behoedzaam begon ze aan de uitwerking van haar plannetje. Zonder ook maar ťťn keer in zijn slaap verstoord te zijn geweest, lag Henk een kwartier later stevig vastgebonden in zijn eigen stoel. Leonita deed haar blouse uit en streelde haar lichaam. Ze was al behoorlijk opgewonden, maar ze had nog niet genoeg moed om verder te gaan. Al snel hadden haar vingertjes haar clitorisje bereikt. Ze masturbeerde met haar blik strak gericht op Henk's hulpeloze lichaam. Af en aan kwamen de golven van pure lust en geilheid. Maar nog steeds wist ze niet wat ze ermee durfde te doen. Uiteindelijk besloot ze zich klaar te vingeren en daarna weg te gaan. Want wat zij deed, was eigenlijk pure verkrachting en dat wilde ze Henk niet aandoen. Uiteindelijk had hij nog nooit laten blijken wat hij voor haar voelde...

Om zich sneller te laten klaarkomen, ging ze op haar knietjes zitten, zodat ze met haar hoofd boven Henk's kruis zat. Leonita probeerde de heerlijke mannegeuren op te snuiven, maar rook slechts een pasgewassen spijkerbroek. "Het vastbinden was goed gegaan, dan zal het openen van zijn gulp vast ook wel goed gaan zonder dat hij wakker wordt", dacht ze berekenend. "Uiteindelijk moet ik klaarkomen en wel zo snel mogelijk. Ook in zijn belang!" Blijkbaar was Henk heel erg moe, want hij merkte er niets van dat zijn gulp werd opengeritst. Een sterke mannegeur walmde uit zijn kruis en toen sloegen bij Leonita alle stoppen door. Als in een trance, schoof ze zijn onderbroek opzij en pakte zijn slappe penis. Nog steeds werd hij niet wakker, maar dat merkte de mooie jonge vrouw al niet meer. Ze was gefixeerd op de pik van haar grote liefde. Langzaam kwam ze dichterbij. Met een loeiende storm in haar hele lijf, nam ze de slappe rakker in haar mond en begon er zachtjes op te sabbelen. Henk kreunde, maar werd niet wakker. Leonita lag met haar hoofd tussen zijn benen en hapte steeds gretiger in zijn snikkel. Ze porde haar tong in het pisgat en nam hem vervolgens weer helemaal in haar mond, Leonita merkte nu dat de bloedlul er nu niet meer inpaste. Henk kreeg in zijn slaap een erectie. Haar opwinding werd er groter door en ze zoog nog enthousiaster aan zijn richtende speer. Niet lang daarna stond de penis in vol ornaat te pronken en was Leonita er helemaal door in beslag genomen.

Ieder mens heeft ongeveer vijf liter bloed in zijn lijf stromen. Een tiende deel hiervan wordt naar de penis gepompt als deze wordt gestimuleerd. Dit bloed wordt ergens aan onttrokken, dus het lichaam stelt zich hierop in (Zo kan je bij voorbeeld geen ingewikkelde wiskundige berekeningen maken als je een stijve hebt...). Bij slapende mannen komt er dan relatief te weinig bloed in de hersenen. Het lichaam reageert hierop, dus Henk werd wakker. Het eerste dat hij zag toen hij zijn ogen opendeed, was een vrouwelijk hoofd ter hoogte zijn kruis dat hem een heerlijke beurt gaf. Direct nam zijn bewustzijn de opwinding van het onderbewustzijn over en hij zei met een slaperige stem: "Hallo hť, wat is dit allemaal voor een interessante bedoeling?"

Verschrikt keek Leonita op; ze was zo bezig dat ze er niet bij had stilgestaan dat Henk ook nog eens wakker zou kunnen worden. "Ik, eh, tja, ik", stamelde het meisje. Het liefst was ze meteen weggelopen, maar verlamd van verlegenheid bleef ze vastgenageld en roerloos tussen zijn benen zitten. Henk keek nu recht in haar gezicht en zei: "Zeg, wie ben je eigenlijk? Maar voordat je deze vraag beantwoordt, ga gerust verder hoor, je kan er wat van!" Deze reactie ontdooide haar maar een beetje; Henk, haar levensliefde, wist niet eens wie ze was! Toch bracht ze haar mond weer naar zijn pik, want dat had hij gevraagd. "Ik ben je overbuurmeisje, ken je me dan niet, Leonita", zei ze tussen de pijphalen door. "O ja, nu je het zegt, je komt me best wel bekend voor", antwoordde de man nu ietwat kreunend. Hij vond het zalig wat ze met hem uitvoerde. Toen hij zich wilde oprichten om haar aan te raken, bemerkte hij dat hij was vastgebonden. Meteen kreeg zijn pik weer een extra geilimpuls te verduren. "Ik weet niet waarom je dit doet Leonora", begon Henk, "maar wat mij betreft, ga zo door". Leonita richtte zich op en zei verontwaardigd: "Jij, wat ben jij bot zeg! Ik heb je nu al een ruim een half jaar van mijn leven gegeven. Ik denk aan jou, ik probeer je aandacht te trekken, ik vinger op jou. Alles wat ik doe, doe ik met en voor jou. En nu vertel je dat je me niet eens kent. Je zegt zelfs mijn naam verkeerd", pruilde het meisje.

"Rustig maar, rustig maar", troostte Henk, die een heerlijke pijpbeurt aan zich voorbij zag gaan. "Je moet het me niet kwalijk nemen Leonita, ik word net wakker. Natuurlijk ken ik je, en natuurlijk heb ik je opgemerkt. Maar je bent alleen zo mooi, dat ik nooit heb durven hopen dat je iets in mij zag". Henk speelde haar spelletje mee. Hij vond het allang best en dankte God voor zijn alerte reactie. Natuurlijk begreep hij ook wel dat dergelijke jonge vrouwen hun fantasiewereld en de realiteit te veel door elkaar haalden. Maar voorlopig zat hij gebakken; een goede kans dat zijn zak vandaag geleegd zou worden.

"Echt, vind je me echt zo mooi", vroeg Leonita beteuterd. "Ja", zei Henk en hij keek met zijn grote bruine reeŽnogen haar diep aan. Leonita barstte uit in een geweldige huilbui en stortte zich in zijn armen: "Ooh, Henk!" Behendig ving Henk haar in de beweging op en manoeuvreerde haar bovenop hem. Haar gejank had hem bloedgeil gemaakt. Voordat Leonita het zelf in de gaten had, schoof hij zijn knoertharde staaf in haar vochtige poesje. "Oh ja, je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien", veinsde hij en bewoog met zijn pik tot diep in haar onderlijf. Leonita hoorde en voelde waar zij een half jaar op had gewacht en had Henk totaal niet door. Nog nasnikkend liet zij de man in haar stoten en al gauw waren haar emoties verdrongen door gevoelens van dierlijker aard. "Henk, o lieve Henk, stoot me, prik me diep, neem mij", zuchtte en steunde ze van intens genot en geluk.

Hun parende bewegingen hadden het touw wat losser gemaakt en Henk duwde Leonita op haar knietjes. Hij pakte haar bij de heupen en met ruwe stoten nam hij van achteren bezit van haar. Leonita kon haar geluk niet op; ze had wat ze wilde. Ze gaf zich helemaal aan de man die ze in haar fantasieŽn zo goed kende. En Henk nam het aanbod dankbaar aan. Zijn stoten waren ruw, egoÔstisch en slechts gericht op het bezit. Hij verloor zichzelf aan het beest dat hij was. "Oh ja, hier, ontvang me, ik neuk je, alle jezus nog aan toe, ik neuk je helemaal lek!" Leonita werd geiler en geiler; ze werd bereden en ze gaf zich er aan over. Net voor haar orgasme, realiseerde ze dat deze Henk niet dezelfde was als de Henk van haar dromen.

"Sex geeft wijsheid en mensenkennis", zeggen ze wel eens. Nou, dat ging in ieder geval voor Leonita op. Ze werd door deze man gebruikt en goed ook! Dit alles had ze in een fractie van een seconde door. Het moment daarna verdubbelde haar opwinding en ze begreep waarom; Henk maakte misbruik van haar onwetendheid en zij had het zover laten komen; ze vond het heerlijk. Nu zij, en alleen zij, het doorhad, liet ze hem begaan en ze kreunde: "Beest, pak het dan, gebruik mijn onschuld!" Henk had haar nooit kunnen horen. Als hij al de woorden van gekreun kon onderscheiden, dan werd zijn gehoor wel verstoord door zijn eigen wellust. Henk pompte in een gat. Een heerlijk zacht vrouwelijk gaatje; voor het eerst sinds weken.

Leonita en Henk kwamen bijna tegelijk. Ieder voor zich, ieder met een eigen bedoeling. Net voordat Henk zijn zaad zou gaan sproeien, duwde hij haar op haar rug en richtte zijn orgaan op haar gezicht. Leonita, die snel haar orgasme met haar eigen hand voortzette, opende haar mond om het mannelijk slijm op te vangen. "Aargh", bulderde de man het uit toen de dikke klodders zijn lichaam verlieten. "Ieieiei", gilde het meisje toen orgasme en zaadklodders in haar gedachten samenvielen. En toen was het stil in de woonkamer...

Leonita heeft Henk nog een half jaar in de waan kunnen laten dat ze stapel op hem was. Pas nadat ze met sado-masochisme begonnen te experimenteren, kreeg hij door dat hij het eigenlijk was die werd gebruikt. Voor hem was de lol er toen af. Met gekrenkte trots vertelde hij haar niet meer te willen zien. Leonita vond dat eigenlijk wel best; met Henk was toch al niet zoveel meer te beleven. Nee, dan haar natuurkundeleraar...

Na de eerste keer met Henk kreeg ze aardig door hoe ze de heren naar haar eigen hand kon zetten. Veel vrouwen mogen dan wel in een fantasiewereld leven, mannen geloven er echt in! Nadat ze zich dit had gerealiseerd, ging plotseling haar leven een stuk makkelijker. Vriendinnen bewonderden haar, leraren aanbaden haar en vriendjes, tja, vriendjes deden werkelijk alles voor haar. Onschuldig was ze niet meer, maar ze kreeg werkelijk de wereld ervoor in de plaats...
Hmm, hand in mijn broekje en de lichten uit...waar ik ben? Op mijn studentenkamer natuurlijk...waar jij ook wel zou willen zijn toch geilerd! Vind je het leuk om me dan eerst even wat beter te leren kennen? Schrijf je gratis in op SexKlik.nl en wie weet gaan we elkaar daar treffen! Maar...wees snel, want mijn benen beginnen al een beetje slap te worden en voel mijn hoogtepunt naderen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal