troost

Drie jaar geleden zat ik in een Amsterdamse club verdrietig te zijn. Een man kwam naar me toe. Hij vroeg wat er aan de hand was. Ik zei niets en wimpelde hem af. Maar hij hield aan. Hij fluisterde in mijn oor dat niets zo erg kon zijn dat zo'n mooie jongen als ik van zijn stuk kon brengen. En daar had hij me, hij kuste me. Wild boorde zijn tong bij mij naar binnen. Ik kuste terug. Hij trok me mee naar de darkroom. En daar vreeŽn we, gepassioneerd, vol overgave en intens. Zijn warme pik in mijn mond bood me troost. Ik legde mijn hoofd op zijn onderbuik. Terwijl ik hem pijpte, masseerde hij mijn gezicht en kneep in zijn eigen tepels. Ik voelde zijn buik spannen en ontspannen, op het ritme van zijn geil- en pijnscheuten. Zijn spieren en zijn geur deden mijn opwinding groeien. Nog steeds voelde ik me kut. Maar het gevoel dat hij daar misbruik van maakte wond mij op. Hij pakte kussend en strelend mijn lichaam. Voorzichtig draaide hij me om. Ik kermde, boog voorover en bood mijn kontje aan. Vrijwel meteen gleed zijn pik in mijn kont. Zachtjes neukte Charl - zo bleek hij achteraf te heten - bewonderend mijn kontje. 'Je bent zo sterk, je bent zo goed', fluisterde hij me toe. Ik rukte aan mijn pik, voelde me heerlijk smerig en gebruikt. Ik groeide met het aanzwellen van zijn hoogtepunt. Steeds wilder beukte hij in mijn lichaam. Zijn ballen sloegen tegen mij aan. Hij hield me vast aan de zijkant van mijn borstkas. Zijn vingers gleden snel en geilig over mijn ribben. Ik bleef trekken aan mijn pik, zag slechts de vuige vloer van het smerige zaaltje. Als een razende nu schoot zijn pik door mijn jongenskut. Zijn vingers graaiden in mijn vlees. Ik voelde ze overal. Schokkend kwam hij klaar, zaad stroomde in mijn onderlijf. 'Was het lekker?, vroeg ik hem. Hij knikte en ik wachtte op zijn toenadering, zijn hulp. 'Bedankt', zei Charl en liep weg! Nog met mijn bovenbenen leunend tegen het smerige meubilair van de darkroom en met zaad druipend uit mijn aars, was ik weer alleen. Ik trok me af op een geluiden niet ver van mij vandaan.

Jaren geleden ontmoette Jan hem voor het eerst, op een toilet. Het was er loeidruk. Er waren geen urinoirs, alle wc's waren bezet en ze stonden naast elkaar te wachten. Michel lachte terug maar zei niets. Allebei moesten ze erg nodig en knepen in hun zak. Een toilet kwam vrij. Wie moest eerst? Ze keken elkaar aan. 'Ik moet heel nodig', zei Michel met zijn prettige stem. 'Wat denk je van mij', antwoordde Jan iets te bits. Michel keek hem even aan en zei toen: 'Dan gaan we toch samen. Ik op de bril en jij op mij...' De spanning sloeg door Jan's lichaam. Hij was meteen verloren. 'Okee', hoorde hij zichzelf zeggen. Michel ging zitten en plaste meteen zijn pik leeg. Jan wilde op hem plaatsnemen, maar Michel pakte hem bij zijn middel en draaide hem zo, dat ze met hun gezichten naar elkaar kwamen te zitten. Onder zijn billen voelde Jan de benen iets uit elkaar gaan. Hij werd meteen vreselijk geil en had moeite zijn pik naar beneden te duwen. 'Kom, pis maar door mijn benen', zei hij zwoel en met halfgesloten ogen. En Jan pieste met een krachtige straal, zoals pis gewoonlijk uit een stijve pik komt. Michel kreunde. Hij voelde het warme mannenvocht langs zijn benen schieten, kleine spettertjes vielen op zijn been. Met beide handen pakte Jan zijn hoofd, boog voorover en ze tongden. Heel intens en vol genot zoenden ze elkaar op dat toilet. Michel kreunde en zei hees: 'Ja, neem me. Pak me maar, bepis me maar...' Zoveel overgave was voor Jan teveel en hij haalde zijn hand door Michel's onderlichaam. Was het zeik of geilvocht? Misschien wel allebei, maar de jongen was enorm opgewonden. Hij vingerde hem, stopte twee, drie en op een gegeven moment zelfs vier vingers in de jongenskut. En nog duwde spreidde hij zijn billen, alsof de man nog meer bij hem moest doen. Ze gingen staan, schuurden hun pikken tegen elkaar, zoenden elkaar. Jan draaide de jongen om, schuurde met zijn pik tegen zijn reet. De man zakte wat door zijn knieŽn. Geilvocht lekte uit zijn pik. En met ťťn welgemikte stoot schoof hij bij Michel naar binnen. Deze zuchtte, kermde het uit: 'Ooh ja, straf me maar. Voor al die foute dingen die ik heb gedaan. Pak me maar terug...' Jan begreep het niet, stopte en dacht even na. Toen wist hij het. 'Michel is geen homo. Blijkbaar ben ik in zijn verbeelding iemand anders. Jan's pik drukte ogenblikkelijk de nauwe jongemannenaars open. Geil smeerde de boel. Jan spoot meteen, zaad kwam net zo hard uit het lichaam als dat hij het erin spoot. Michel kreunde intens en liet daarna een bevrijdend gezucht horen. Zijn zaadklodders dreven in het vlak van het toilet. Hij snikte, zichzelf tegen de wand ondersteunend en zijn hoofd van Jan afgedraaid. Deze hees zijn broek op en ging weg. Twee maanden later zouden ze elkaar weer ontmoeten.
Mijn god, ik voel me dankzij 50plusflirten.nl weer 18 jaar! Ik wist niet dat het verschil in hoe je je voelt, en hoe oud je bent zover uit elkaar konden liggen als het om sex gaat! Hoe ouder hoe gekker? Hou ouder hoe geiler! Geloof me nou maar, ik doe echt niet onder voor die jonge meiden...integendeel juist! Ervaring is alles wat telt...en dat is iets wat ik zeker heb!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal