bisex of gewoon geil geworden

Uitdagend stond ze achter Lub. In een prachtig zwart torseletje met daar onder mooie, zwarte naadkousen, hoge hakken en een hele chique zwarte string. Ze steunde op de tengere schouders van Lub. Een knappe jongen met donker haar, iets verlegen, en een lief gezicht. Lub was net 22 jaar geworden. En nu zat hij naakt op een leren stoel, met een enorme erectie. Heerlijk op gegeild door zijn zwagers kennis Herma. Voor mijn binnenkomst, hadden zij samen al een half uurtje de seksuele spanning opgevoerd.

Een mooie stijlvolle vrouw van begin 40, die het wel leuk vond om Lub zijn interesse in dames in lingerie te prikkelen. En om mij zo nu en dan eens uit te dagen voor ongewone sex.

Ik was nog geen 5 minuten binnen of ik moest al direct mijn kleding uit doen. Op een nog al gebiedende wijze gaf ze me te verstaan dat ik mezelf moest masturberen. Terwijl ze zelf op het randje van het bureaublad ging zitten, keek ze erg op gewonden naar het schouwspel van deze twee mannen. Ze begon zichzelf in haar string te verwennen. Tot dat de spanning te groot werd voor haar. Lub moest van haar op het bureau gaan liggen. Een klein moment later, knielde ze behendig over zijn gezicht. En dwong hem zijn tong te gebruiken. Ze hield zelf met twee vingers haar schaamlippen open, en liet zich heerlijk bevredigen. Haar string had ik voor het gemak heerlijk over haar linker bil getrokken, waarbij het minuscule slipje lekker strak in haar stevige bilpartij trok. Lub liet zijn handen over haar gehele lichaam glijden.

Het aanraken van haar lingerie maakte hem nog geiler, waar door hij wilder begon te likken. Herma hing nu iets naar achteren en probeerde op haar armen te steunen. Met volle kracht duwde ze haar natte, geschoren poes flink over zijn mond.Van de een op het andere moment werd Herma het zat. Ze stond op en duwde mij voor over. Mijn handen steunde naast het lichaam van Lub, en ik moest op mijn knieŽn over hem heen plaats in nemen. Herma greep mijn harde pik van achter tussen mijn benen. Ze begon eraan te rukken en droeg Lub op om mijn eikel in zijn mond te nemen. Toen ze ook nog eens een vinger mijn kontje in probeerde te duwen, liep het helemaal uit de hand. Ik begon van opwinding die jongen zijn harde lul af te zuigen. En werd het al gauw een standje 69. Herma stond krampachtig haar zelf te vingeren. Ze kreunde het uit, en had een hand nodig om steun te vinden op het bureau. Toen ze schokkend klaar kwam, viel ze bijna over ons heen. Ik aarzelde niet en liet ruimte maken om haar op haar rug op het bureau te leggen. Lub droeg ik op om haar benen lekker uit elkaar te houden en vooral lekker diep zijn lul naar binnen te stoten. Al hoewel Herma niet zo gecharmeerd was van deze actie, liet ze het maar over haar heen komen. Eigenlijk wilde ze niet dat ze geneukt zou worden door andere mannen. Masturberen, teasen en uitdagen oke. Maar met andere mannen neuken... nee. Ik streelde Herma,s haren en bracht mijn lul naar haar mond en zei daarbij:"pijp me, lekker wijf. Zuig mijn harde lul lekker af". Vieze praatjes waar ze overigens heel erg van opgewonden raakte. Terwijl Lub haar kutje flink opvulde met zijn pik, begon ze zich erbij te vingeren. Ik trok me terug uit haar mondje, omdat ze moeite had om het ritme erin te houden. Zo heet als ik was, ging ik achter Lub staan. Zonder een negatieve reactie van hem, duwde ik mijn lul zijn nauwe gaatje binnen. Zijn kontje klemde zich krampachtig over mijn staaf heen. Ik begon nu ook hard te kreunen. Herma keek zo geil zoals ze nog nooit gekeken had. Ze bracht een hand ander haar eigen billen, en stimuleerde haar eigen anusje.Haar andere hand deed der best om haar opgezette clitoris te vingeren. Het volle gewicht van die twee kerels, die tussen haar dijen haar lichaam ramde, deed ook nog eens die tietjes uit haar cupjes komen.

Dat werd haar te veel en gillend en schokkend kwam ze klaar.

Ik trok mijn lul terug uit Lub, om een lading zaad over zijn billen en onderrug te spuiten. Lub stopte ook met neuken en trok zijn lul de laatste seconden af. Een heftig orgasme deed Lub zijn zaad over Herma,s torseletje spuiten.Terwijl Lub en ik ons ieder in een stoel lieten zakken om bij te komen, lag Herma met een wazige blik in haar ogen haar eigen lichaam te strelen. Niemand zei nog iets. Allemaal onder de indruk van wat we elkaar lieten overkomen, vroeg ik me af. Ben ik nu biseksueel of was ik gewoon geil zonder grenzen?
Ken je dat verhaal van dat ondeugende buurmeisje die eigenlijk te verlegen is om haar tietjes te laten zien? Nee? Neem dan maar contact met me op via Secretflirtservice.nl en je zal zien dat ik het type meisje ben dat aan deze beschrijving voldoe. Omdat ik wat terug getrokken ben houd ik het graag anoniem en gelukkig kan dat perfect via deze site. Dikke kus en knuffels en ik hoor graag van je!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal