ben ik homo of niet? - 1

Misschien kunnen jullie mij helpen bij de vraag die ik mij telkens weer stel! Ben ik homo? Val ik op mannen?

Mijn naam is Stefan! Ik ben een jongen van 21 jaar en ben al jaren bezig met de vraag die ik hierboven stelde. Vroeger op de basisschool al heb ik wel eens met een aantal van mijn klasgenootjes gezoend, maar ook heb ik met meiden gezoend! Toen ik die leeftijd had, dacht ik er nog niet over na of ik homo was of niet, maar nu ik iets ouder ben en serieus over alle dingen in het leven nadenk, vraag ik het me serieus af, maar ik kan er geen antwoord op vinden.

Ik heb echt de raarste dingen uitgeprobeerd om erachter te komen. Zo heb ik sex gehad met allebei de geslachten, maar geen van beide vind ik vies, wel merk ik dat ik het super fijn vind als ik iemand aan zijn pik zuig, of als ik in mijn kont word geneukt. En of ik nu een jongen of een meisje anaal neuken, beide vind ik het lekker en kom ik er klaar van! Wel merk ik dat ik anaal fijner vind als in een kut, want anaal is lekker strak! Ben ik nu homo of niet, ik weet het niet meer!

Zo'n 2 maanden geleden, was ik met 2 vrienden van mij uitgeweest en naar het uitgaat belanden wij bij mij thuis in de woonkamer, waar nog nog wat dronken en een filmpje keken. 1 van mijn vrienden ging naast mij zitten en ik zat tegen hem aan. Toen hij aan het eind van de film in slaap gevallen was, maakte ik hem wakker en zei dat hij anders wel bij mij kon overnachten, wat hij wel graag wilde.

Mijn kameraad ging bij mij in mijn 2 persoonsbed liggen en ik begon er een beetje over dat ik wel eens sex met hem wou hebben. Hij wilde het ook wel eens proberen, want hij had nog nooit sex met een jongen gehad. 'Maar ik ben geen homo!' Zei hij nog wel! Het leek wel of hij bang was om homo te zijn en misschien ben ik dat ook wel!

Die avond neukte ik mijn vriend hard in zijn kont. Hij zoog mij aan mijn lul en ik ging op mijn kniŽen zitten. Hij maakte mijn anus nat en drukte zijn pik achter in mijn kont. Ik genoot er echt van en het was super geil! Veel geiler als met een vrouw. 'Volgens mij ben ik homo!' Kreunde ik. 'Nou mooi! Geniet er maar van dan!' Zei hij terug. Hij neukte me keihard en spoot mijn kont vol met zijn sperma. Ik genoot en vond het super lekker.

Ik viel in mijn vriend zijn armen in slaap en toen ik wakker werd zat hij al weer aan mijn stijve ochtend pik te zuigen. Ik spoot hem vervolgens in zijn mond en hij slikte alles door!

Toen mijn kameraad de volgende dag weer langs kwam, deed hij net of er helemaal niets gebeurd was en dat vond ik vreemd, want ik voelde wel wat voor hem, maar ik kon hier helemaal niets mee.

Het probleem is dat wanneer ik met een meisje sex heb gehad, ik ook wel een gevoel heb dat ik iets met haar wil, maar of dit nu betekend dat ik geen homo ben? Ik weet het niet!

Morgen zal ik nog een paar voorbeelden geven, van sex wat ik had met een aantal vrienden en met een groep onbekende jongens die met mij mee naar huis gingen na het uitgaan! Geil was het wel en ik heb er zeker van genoten!

Wanneer iemand van jullie weet of ik homo ben of niet, plaats dan hieronder even een bericht, misschien kan ik er iets mee!
Hockey moedertje, geile huisvrouw, milfje...ik krijg dat vaak genoeg te horen en eerlijk gezegd kan het me niet zoveel schelen! Als je 40+ bent en er lekker uit ziet kan je op 50plusflirten.nl juist de meest leuke contacten opdoen en je zal merken dat er genoeg rijpe vrouwen zijn die net als ik echt niet verlegen zijn en wel zin hebben in een spannende flirt!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal