ben ik homo of niet? - 2

Gisteren had ik al een stukje online geplaatst en daar vroeg ik me nog af of ik nu wel of geen homo was. Ik heb zelf mijn sexverhaal een aantal maal doorgelezen en nu zie ik zelf ook wel in dat ik wel een homo ben! Het is eigenlijk overduidelijk! Je neukt natuurlijk geen jongens in hun kont als je geen homo bent! En je laat je zeker niet anaal nemen als je geen homo bent! Ik heb er ook nog van genoten en ik wou niet meer anders toen ik het een aantal keren meegemaakt had. Zo geweldig als zo'n pik in je kont voelt, dat wil je gewoon elke dag meemaken.

Ik had beloofd om nog een aantal homo ervaringen van mij online te zetten en bij deze doe ik dat! Ik weet nu van mijzelf dat ik homo ben dus ik hoef hier geen reacties meer op te ontvangen, dus ik hoop dat je gewoon van mijn sex verhaal geniet, net als alle andere sexverhalen op deze website!

Zo'n 2 maandjes terug ben ik een avondje wezen stappen met mijn vrienden in Amsterdam. We hadden een aantal goedkope hotelkamers geboekt en zouden 2 avondjes gaan stappen in Amsterdam. Het was echt super gezellig de eerste avond en we hebben de gezelligste kroegjes van Amsterdam gezien. De eerste avond werd het super laat. Ik lag rond half 6 sochtends in mijn bed en was helemaal lavenloos van de drank.

De hotelkamer deelde ik met een goeie vriend van mij, waar ik eerder al eens sex mee gehad had, zoals je in het homo sexverhaal van gisteren hebt kunnen lezen! 'He Stefan, ik wil je graag in jouw kont neuken!' Zei mijn vriend, die overigens Arjan heet! 'Ik ben echt super dronken, Arjan! Ik heb geen puf om me in te spannen nu!' 'Jij hoeft niets te doen, maar mag ik jouw neuken?' Vroeg hij bijna met een smekende stem. 'Nou! De vorige keer was wel lekker, dus ga je gang maar!'

Arjan trok mijn boxershort naar beneden toe. Een hand gleed langs mijn billen heen en drukte iets tegen mijn anus. Toen voelde ik een 2e hand die iets nattig was. Arjan die zijn hand had nat gemaakt met zijn spuug zorgde dat mijn kontje vochtig en soepel was, zodat hij zijn pik erin kon duwen. 2 handen sperde mijn billen wijd uit elkaar en ik voelde iets wat hard was. Zachtjes gleed Arjan zijn pik in mijn kont naar binnen. 'Mmmm! Aaaah!' Dieper en dieper. 'aaah! Oooo!' Hijgde ik. Een rook de alcohol walm die mijn mond verliet, waardoor ik weer in die dronken roes kwam.

Het voelde verdoofd en net alsof ik mezelf aftrok met een slapende hand. Echt geweldig! En super geil! Arjan begon harder te stoten en dieper in mijn kont te komen. Ik voelde Arjan zijn balzak tegen mijn billen slaan. 'Neuk me Arjan! Harder, dieper!' Dat is wat hij gelijk deed en het voelde intens. Ik was dan ook intens geil en begon weer de puf en de zin te krijgen om te bewegen.

Met een vaart draaide ik mij om en kroop zo snel als ik kon naar onderen. Onder de dekens zocht ik naar de pik van Arjan, die ik snel gevonden had. Met mijn rechterhand pakte ik hem stevig vast en mijn linkerwijsvinger drukte ik in Arjan zijn kont. Wat hem zeker wel beviel! 'Oooo!' Wat genoot Arjan ervan. Hij hijgde en ik nam gelijk zijn pik in mijn mond die super stijf was en hard aanvoelde. Ik draaide met mijn tong rondjes om Arjan zijn eikel. 'mmm!' Ik maakte snelle bewegingen van onderen naar boven. Ik trok hem af en bleef maar zuigen en likken aan de grote lolly die ik voor mij had. Ineens voelde ik dat ik weer helemaal bij was. Het was net of de dronken roes verdwenen was en het enige dat ik voelde was geilheid en de drang om zijn pik in mijn kont te krijgen! 'Jij bent echt wel homo Stefan! Kom zuig me klaar!' Hijgde hij en hij betaste zichzelf en kneedde zichzelf in zijn balzak. Ik bleef zuigen en zuigen en wachte tot Arjan bijna begon te komen, waarna ik eigenlijk op hem wou gaan zitten en zijn pik in mijn kont wou laten zakken. Wat er werkelijk gebeurde, is dat hij begon te schokken en bijna kwam. Arjan greep mij bij mijn achterhoofd en drukte zijn pik diep in mijn keel, zodat ik niet van hem af kon komen. Ik voelde zijn warme zaad mijn mond ik vloeien. Een sliert van sperma zat in mijn mond, wat ik doorslikte als een zachte pudding achtige massa! Het was super lekker, het smaakte zoet, wat ik nooit verwacht had! Toen ik uitgezogen en geslikt was kroop ik naar boven en liet me op mijn rug neervallen. Ik bleef stil liggen en had een beetje een kramp van het pijpen in mijn kaken.

'Zo! Je hebt een behoorlijke dikke en lange lul Arjan! Ik heb er kramp van in mijn kaken!' 'Zal ik je nog even rustig laten liggen, of mag ik jouw pik in mijn kont?' 'Dat mag natuurlijk altijd!' Arjan kwam op mij zitten en duwde mijn pik in zijn kont. Met zijn handen leunde hij op mijn borst en begon neukende bewegingen te maken. Mijn pik kwam rustig heen en weer bij Arjan binnen. Zijn strakke anus voelde fantastisch, waardoor ik al kwam. Al mijn zaad drong binnen in Arjan, waarna hij bovenop mij in slaapviel.

De volgende ochtend toen we wakker werden hebben we het er niet meer over gehad en ben ik me als eerste gaan douchen.

Diezelfde avond belande ik bij een groep onbekende jongens in bed. Ze zagen gelijk al aan mij dat ik homo was, vertelden ze mij. Ik geloofde het zelf niet, maar nu moet ik eerlijk zijn, het is altijd al zo geweest!
Alaaf! Alaaf! Ja...daar sta je dan met je roze pruik en smoelwerk op Mijnflirtcontact.nl! Natuurlijk was ik dronken toen dit filmpje was gemaakt, maar ik weet van mezelf wel dat ik niet dronken hoef te zijn om een beetje gek uit de hoek te komen...ik ben gewoon een liefhebber, is dat zo erg? Wil je meer over me lezen of me eens een geil berichtje sturen, dan moet het vast niet moeilijk zijn me te vinden...houdoe!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal