johan neukt een vreemde man

Op de lange rijen bij de kassa na, had hij er geen enkele moeite mee om naar de winkels te gaan. Boodschappen moesten nu eenmaal ook gedaan worden. Maar goed, even diep adem halen, in de rij gaan staan en geduld opbrengen. Na een paar minuten was hij bijna aan de beurt. Hij draaide zich eventjes om, puur om te kijken wie er allemaal achter hem stonden. Hij draaide zich dus om en keek recht in het gezicht van een waanzinnig mooie man. Normaal zou hij niet zo op de mannen letten, ook al was hij biseksueel, maar deze vent was wel heel erg mooi. Helder blauwe ogen, langer dan hij was, ongeveer 1 meter 97 schatte hij zo in en brede schouders. Hij durfde hem niet meteen van top tot teen te bekijken, maar hij durfde erop te wedden dat de man ook mooie lange, gespierde benen zou hebben. De man lachte hem vriendelijk toe. Maar niet op een vriendelijke maar meer geile manier. Hij draaide zich weer snel om. Was vast en zeker een vergissing. De man zou vast gewoon vriendelijk naar hem hebben gelachen en dat was het. Hij schoof op in de rij, toen hij plots een hand op zijn kont voelde. Wat was dit nou? De man was dus echt geil naar hem aan het lachen zojuist. Weer draaide hij zich om, ditmaal lachte hij zelf op een geile manier en de man beantwoordde het weer met diezelfde glimlach van een aantal tellen geleden. Hij was nu aan de beurt bij de kassa en hij rekende snel af. Hij liep door tot het hoekje bij de uitgang en bleef even kijken naar de man, die nu aan het afrekenen was. Nou ja, kijken. Je kon het beter staren noemen. Zijn tong viel nog net niet op zijn schoenen als in zo'n ouderwetse tekenfilm waar het tekenfilmfiguur een heel lekker wijf ziet lopen.

Hij had dan ook niet echt door dat de man nu naar hem toe kwam. Hij ontwaakte pas uit zijn roes, toen hij wederom die grote hand op zijn billen voelde. Ditmaal kneep de man hem in zijn billen. 'Jij bent wel een lekker ding. Heb jij misschien zin om met mij mee te gaan naar mijn auto?' De man liet er duidelijk geen gras over groeien en was dus uit op seks, puur en simpel. 'Hoe heet je eigenlijk? Ik heet Gert.' Hij stelde zichzelf voor. 'Johan. Leuke naam, past bij je.' De man keek met een geile twinkel in zijn ogen recht in de ziel van Johan. 'Ga je mee?' Johan was als betoverd en ging mee met de man, nadat hij uiteraard ja had geknikt. De man stond achter op de grote parkeerplaats geparkeerd en het eerste wat Johan opviel was dat de ramen geblindeerd waren. Dat was lekker makkelijk. Maar hij kreeg ook meteen het gevoel dat deze Gert het wel vaker deed op deze manier. Maar wat kon hem het schelen. Voor het eerst in 8 jaar zou hij weer van bil gaan met een man. Een mannelijke man nog wel. Wat een heerlijk stuk vlees was die kerel zeg! Gert opende de deuren en Johan deed hetzelfde. Van binnen sloot hij de deuren weer en deed hij een lampje aan. Het was vrij donker buiten. Gert begon Johan in zijn nek te kussen. Een rare tinteling ging er door zijn hele lijf en Johan zijn pik werd meteen erg hard. Johan maakte zijn broek onmiddellijk los en Gert maakte gebruik van de situatie door zijn hard geworden lul uit zijn broek te halen en nadat hij dit gedaan had, begon hij Johan meteen te pijpen. Johan had die ochtend niet gedoucht en een beetje smegma zat nog onder de rand van zijn eikel geplakt. Gert had daar geen enkel probleem mee. Hij zag het smegma zitten en schraapte het er met zijn tanden voorzichtig vanaf. Nu was zijn lul niet alleen schoon, maar ook was het een heerlijk gevoel.

Johan zijn pik verdween centimeter voor centimeter in de mond van Gert en hij duwde het harde stuk vlees achter in zijn keel. Johan genoot en voelde Gert zijn lippen tegen zijn ballen aandrukken.

Nu trok Gert zijn hoofd terug en kuste hij Johan vurig op zijn lippen terwijl zijn hand in snel tempo Johan zijn lul aftrok. Johan genoot met volle teugen. Weer begon Gert hem wellustig te pijpen. Johan sloot zijn ogen en gooide zijn armen over de rugleuning van de achterbank. Hij voelde hoe al zijn zenuwen goed reageerden op de razendsnelle tong en lippen van Gert en hoe hij het gevoel van zuigkracht als hemels ervoer. Johan pakte Gert zijn haren vast en duwde zijn hoofd naar beneden en dwong hem zo een hoger tempo op. Johan voelde hoe hij klaar ging komen. 'Godverdomme ik ga nu al spuiten. Gert hield op met pijpen en trok Johan wild af. Hij keek hem aan en kust hem wederom. Hun tongen gleden langs elkaar heen en likten elkaars tanden en gehemelte. Johan zijn lichaam spande zich aan. Iedere spier in zijn lijf stond nu strak en hij spoot uit volle macht zijn zaad de lucht in. Het kwam recht naar beneden vellen en kwam op zijn broek en op Gert zijn snel trekkende hand terecht. Johan wist nu dat er van neuken niets terecht zou komen maar dat maakte hem gen reet uit. Hij was heerlijk klaar gekomen en dat was al heel erg fijn. Het gevoel van de met eelt bedekte hand om zijn lul heen was werkelijk fantastisch en hij had het echt gemist in de laatste acht jaren. Vrouwenhanden waren natuurlijk ook hartstikke lekker en sensueel, maar die noeste arbeidershanden die vele mannen toch wel hadden, brachten een extra stimulatie met zich mee, waardoor Johan vaak vroegtijdig klaar kon komen. Inmiddels had Gert zijn lul ook uit zijn broek gehaald. 'Ik wil dat je mij gewoon aftrekt. Verder niets.' Johan knikte met de tong half uit zijn mond hangend terwijl hij de enorme lul die Gert bleek te hebben, aftrok.

Johan voelde de aderen langs de binnenkant van zijn handen glijden en de hartslag die hij ook ervoer ging in rap tempo omhoog. Hij verhoogde nog even het tempo en keek met verlangen naar de steeds dikker wordende eikel en genoot van het voorzaad wat eruit kwam, wat de eikel zo mooi liet glimmen terwijl hij Gert zijn lul aftrok. Hij zag dat Gert in allerlei vreemde posities ging zitten en dus wist hij dat er sperma zou komen, binnen enkele seconden. En inderdaad, een grote hoeveelheid zaad kwam uit Gert zijn massieve lul zetten. Gert kreunde hard en spande zijn buikspieren onregelmatig aan. Nu nam Johan zijn eikel vooraichtig in zijn mond, zonder te zuigen en slikte hij al het zaad wat eruit spoot lekker door. Hij trok aan de pik tot hij helemaal leeg was en zag dat Gertzijn lul langzaam maar zeker slapper werd. Beide mannen deden de broeken weer dicht en toen gebeurde er iets, wat Johan absoluut niet had verwacht. Gert opende de deur, smeet Johan met een ferme duw naar buiten en sloot de deur weer. Enkele tellen later hoorde hij de motor starten en zag hij Gert in hoog tempo wegrijden. Daar lag hij op de parkeerplaats. Zijn broek vol met zaad en zijn handen ook.

Boos en verbaast keek Johan de wegscheurende auto na. Hij stond op, niet denkend aan hoe hij eruit zag en liep door de winkel naar de andere parkeerplaats van de winkel. Mensen keken naar zijn broek en handen, waar een grote hoeveelheid zaad vanaf droop. Toen had Johan uiteindelijk door hoe hij eruit zag. Met een vuurrood hoofd liep hij, nee rende hij naar zijn auto en ook hij scheurde naar zijn auto. Nu wist hij ook weer waarom hij niet meer zo vaak met mannen naar bed ging. Het konden enorme bruten zijn soms, helemaal als het om snelle seks ergens op een parkeerplaats of iets dergelijks ging. Johan maakte in de auto zijn handen schoon met doekjes die hij altijd bij zich had. Eenmaal thuis gekomen kleedde hij zichzelf uit en ging hij een warme douche nemen, waar hij langzaamaan de humor van het hele gebeuren begon in te zien.Maar voorlopig was hij wel even van de mannenliefde genezen.
Ik houd van ruig! Ik vind het heerlijk als een kerel me keihard vastpakt en me de les leest en alle hoeken van de kamer laat zien! Ben ik een onderdanig sletje? Misschien wel... Als je echt alles over me te weten wil komen, klik dan door naar Mijnflirtcontact.nl en maak ook een gratis profiel aan en ik ben benieuwd of jij mans genoeg bent om mij te pakken te krijgen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal