geen keus!

Als 30 jarige vrouw, was ik werkzaam als huishoudster bij een erg rijke familie. Elke morgen stond ik op, en na het ochtendritueel, wassen, tanden poetsen, bla bla, maakte ik de ontbijttafel voor de familie klaar. Ook was het mijn taak om de 16 jarige zoon uit zijn bed te halen, wat op die puber leeftijd erg moeilijk was!

Op een goede ochtend, liep ik weer eens zijn slaapkamer in, terwijl de rest van de familie al weg was. Tot mijn verbazing, zat hij klaarwakker, rechtop in zijn bed. Hij staarde met een vreemde blik naar mij, en ik zag hoe zijn ogen over mijn lichaam dwaalden. Ondanks zijn ruim 16 jaar, was hij een kop groter dan ik. Hij stapte uit zijn bed, en kwam als een roofdier op mij af! Een schok van schrik ging door mij heen, en ik probeerde kalm hem te manen, zich te haasten, omdat hij naar school moest. Zonder te antwoorden greep hij me beet, en sleurde me naar zijn bed. Jack, nee! Riep ik, maar het ventje was volledig in de macht van zijn hormonen! Hij begon aan mijn blouse te rukken, en het kledingstuk begaf het onder zijn heftige rukken! Ik hoorde de knoopjes in het rond vliegen, en overal op de grond neerkomen. Ik probeerde verbeten, zijn aanval af te weren, maar hij scheurde met twee handen mijn bh van mijn lijf, en hij greep kwijlend mijn tieten beet! Hijgend probeerde ik hem af te weren, en werd heel erg bang! Een sterke jonge vent, en ik een gewoon, volgens vrienden, lekker vrouwtje, met grote D cup, en lekkere heupen.

Een stel fraaie benen, die samenkwamen, bij een gladgeschoren kut. Intussen had Jack zijn hand onder mijn rok, in mijn slipje gewroet, en dreef zijn vingers in mijn spleet. Ik, een volwassen vrouw, kon niet tegen een half kind op! Ik was buiten adem, en kon geen kracht meer zetten, om zijn handen weg te houden van mijn lichaam! Als een pop bleef ik liggen, door shock, en door uitputting! Ik sloot mijn ogen, en voelde hoe mijn rok werd afgerukt. Mijn slipje werd over mijn dijen, en even later over mijn voeten getrokken, en ik lag naakt, en machteloos, in het bed van een 16 jarige! Ik staarde naar het plafond, en terwijl tranen langs mijn wangen liepen, voelde ik zijn pik diep in mijn onderbuik glijden.

Hij neukte me hard, en zoog intussen hard aan mijn tepels.

Steeds harder ramde hij zijn neukgereedschap, in mijn spleet, en tot mijn ontsteltenis, en schaamte kreeg ik een gruwelijk orgasme, waarbij een heftige kreun, uit mijn keel ontsnapte! Het ventje verkrampte plotseling, en ramde zich vast in mijn onderlijf, waarbij mijn hoofd onzacht tegen het hoofdeind van het bed stootte! Ik voelde zijn lul enorm opzwellen, en hij begon diep in mijn kut verankerd heftig te pulseren! Grote gulpen sperma, spoot hij zo mijn onbeschermde fabriek in, en tot mijn grote verbijstering neukte hij gewoon door! Keer op keer spoot hij in mij, en bleef raggen! Ik schudde als een lappenpop op en neer, toen hij zich op zijn rug had gedraaid, en mij op zijn stijve lul had gespietst. Ik kon zijn sterke greep niet ontsnappen, en liet hem zijn gang gaan. Mijn tieten zaten intussen vol blauwe plekken, van zijn harde greep, en ik lag weer even later op mijn buik, terwijl hij mijn open geneukte kut weer achterlangs penetreerde. Mijn spleet was intussen ??n grote pijnplek, en ik beet op mijn knokkels, om het niet uit te schreeuwen van ellende!

Mijn verkrachting duurde uiteindelijk ruim anderhalf uur. Het ventje verdween naar de badkamer, en ik strompelde met mijn laatste krachten naar mijn eigen kamer. Naakt, en druipend van zijn geil stond ik verdwaasd uit het raam te staren. ik schaamde me zo, dat ik wel zes keer heftig klaar was gekomen! Het joch verdween uit de grote villa richting school, en ik stapte trillend onder de douche. Mijn kut stond voor mijn gevoel nog steeds wijd open. Mijn knieŽn knikten, en ik waste me zo goed als ik kon.

Mijn schaamte maakte, dat ik niets heb verteld aan de vader van het ventje. Vanaf die dag kreeg ik elke nacht een doorsmeerbeurt van het pubermannetje, tot na twee maanden mijn periode uitbleef. Na een artsbezoek werd mijn voorgevoel bewaarheid! Zwanger van een half kind!

Het kind kreeg een kind, en ik was zijn fokzeug! Na de bevalling heeft de familie het kind meegenomen, en ik...

Ontslag, zonder opgaaf van reden,(Duhh) en ik stond rillend op een kil perron. Ik stapte in de trein, en reed hun leven uit... ooit zie ik mijn dochter weer! Dat heb ik mezelf beloofd.
Het is bijna te gek voor woorden dat mijn ex vriendje dit filmpje online heeft gezet, maar dat is gewoon van deze tijd en laat ook maar lekker! Op MySecretDate.nl vind ik tegenwoordig genoeg mensen die niet zo bekrompen zijn en graag met me flirten en ook mijn gezicht wel eens onder zouden willen spuiten. Is dat een ranzig idee? Geen idee...vertel jij me maar wat je anders met me zou willen doen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal