dikke cora werkt!

Het was een mooie ochtend en Cora besloot nu eens niet uit te slapen. Nee, het was weer eens hoog tijd om naar het Arbeidsbureau te gaan. Cora van der B. was werkloos en al wel een hele tijd. Ooit was ze een schoonheid, maar de lusteloosheid van het nutteloos-zijn had haar doen eten. Veel! Ze was een vet geworden; haar lichaam was precies geworden wat ze van zichzelf dacht. Ze walgde van zichzelf. Alleen een dag als vandaag kon haar nog ertoe zetten erop uit te gaan. Hoewel lillend van het vet, zag ze er fris en verzorgd uit. Ze voelde zich die ochtend behoorlijk zeker. Met een gezonde flair liep Cora langs de panelen van werkgelegenheidsinstelling waarop de vacatures werden aangeboden. Zo lang hoefde ze er niet langs te lopen. Een aantal panelen was weggehaald en op de resterende borden waren grote open plekken te zien. '

Ah', dacht ze hoopvol, 'misschien is dit wel iets voor mij...', en ze noteerde het nummer van de bewuste functiebeschrijving. Even later kreeg ze van de consulent nadere informatie over de vacature en een telefoonnummer. Deze baan leek geknipt voor haar en met volle moed belde ze het desbetreffende bedrijf. De bemiddelaar van het Arbeidsbureau keek meewarig naar de telefonerende olifantsmeisje. 'Zonde van zo'n meisje', dacht hij en schudde zijn hoofd. Hij had haar de afgelopen maanden zien aftakelen en wist dat ze nu helemaal geen kans maakte. Teveel opleidingen, te weinig werkervaring en een te onaantrekkelijke verschijning; tegenwoordig een hopeloze zaak in ons land. Nogmaals keek hij op en zag hoe 'zijn Cora' zachtjes de hoorn weer op de haak legde. 'Weer niets', dacht hij en ging verder met zijn werkzaamheden; zo waren er wel meer in zijn district...

Beteuterd verliet Cora het gebouw. Ze voelde zich belachelijk in haar mooie kleren en met haar opgedirkte hoofd. Maar de warmte van de dag deed haar alles weer relativeren. 'Waarom zou ik denken dat het vandaag wèl zou lukken', vroeg ze zichzelf af. Cora rechtte haar schouders en liep naar het eerste de beste terras; vandaag zou zij zich eens lekker verwennen. Het kon haar niets meer schelen. Ze bestelde een 'rode bessen' en koesterde zich in de zon. Een auto stopte. Aan het geluid van de motor kon ze horen dat het een 'interessante wagen' was. Ze deed haar ogen open en zag twee binken uitstappen.

Ze gingen aan een tafeltje bij haar in de buurt zitten. Met méér dan belangstelling volgde Cora de beide heren. Ze waren jong en zagen er allebei goed uit. De magerste van de twee belde met een zaktelefoontje; de andere kriebelde voortdurend aan zijn lip. Cora moest er wel om lachen; twee super-yuppen die met name voor zichzelf in hun rol moesten blijven. De afgelopen maanden was Cora een ster geworden in het typeren van mensen. Dat moest ook wel, het beeld over zichzelf was voor Cora allang een gesloten boek. Plots stond de 'lip' op en liep weg. De vrouw volgde hem met haar ogen, uitingen van jaloezie kon ze niet onderdrukken. Toen voelde dat ze werd bekeken; de 'zaktelefoon' zag haar naar zijn maat kijken. Cora keek om en hij grijnste. Beschaamd sloeg zij haar ogen neer, maar een vreemde opwinding maakte zich van haar meester. Deze opwinding werd groter toen zij een peperduur geurtje rook. De 'telefoonzak' was aan haar tafeltje gaan zitten. De kriebels in haar onderbuik hadden orkaankracht aangenomen.

'Hallo, wat zit je naar mijn collega te kijken', vroeg de man. Zijn vriendelijke toon stelde Cora ietwat gerust en zei terwijl ze hem terloops aankeek: 'Zo jong en zo veel geld, dat dacht ik toen ik jullie aan zag komen'. Het eerlijke antwoord beviel de man wel en vroeg belangstellend: 'Waarom denk je zo, ben je jaloers?' 'Nee, ik ben niet echt jaloers of zo, maar ik vraag me wel af waar ik de fout in ben gegaan', pareerde Cora de intieme vraag. 'Het zijn voornamelijk principiële keuzes die ik heb gemaakt', begon de man. 'Mijn maat en ik, wij zijn pooiers; wij handelen in sex'. Cora schrok. Ze zat te praten met iemand uit een wereld die ze verafschuwde. Voordat ze iets kon zeggen, ging hij verder. 'Monne en ik hebben een aantal meisjes voor ons werken die allemaal net zoveel verdienen als wij. Zij hebben keuzes gemaakt in hun leven en ik kan je verzekeren dat geen van allen nog terug wil'. Ondertussen was Lip, Monne dus, bij hen aan tafel geschoven. 'Yves met wie zit je te praten', vroeg hij belangstellend. 'Tja we hebben niet eens kennis gemaakt, maar deze mooie vrouw wilde weten in welke branche we zitten', was het antwoord. Cora keek bedenkelijk van de één naar de ander. Zo mooi was ze niet, maar ze zag Monne verlekkerd naar haar kijken. Zo'n blik kende ze nog van vroeger, toen ze nog een blonde diva was, vol van leven in plaats van vet. Ze stelde zich voor. Dat werd het begin van een lang gesprek. Een gesprek waarin Cora vertelde van haar werkloosheid en haar opgekomen vetzucht.

Haar gesprekspartners op hun beurt vertelden over hun werk, de meisjes, de vrijheid en... de macht... Cora raakte geïnteresseerd. De mannen keken elkaar steeds vaker aan. Hun blikken van verstandhouding ontging ook Cora niet. De kriebels in haar onderbuik kwamen weer terug, maar nu heviger. Nadat ze ruim een half uur met elkaar hadden gesproken, knikte Monne naar zijn collega. Yves nam langzaam het woord. 'Heb je er zelf niet eens over gedacht om je lichaam te verhuren, je bent er zoveel vragen over...' Cora bleef stil. In haar onderbuik raasde een orkaan en haar lichaam schreeuwde om genomen te worden. Yves ging verder. 'Waarom zou je het niet eens proberen, als het niets is dan stop je er gewoon mee. Ik ken mannen die het alleen maar kunnen met mannen zoals jij'. Monne legde ondertussen zijn portefeuille op tafel. Briefjes van honderd en tweehonderdvijftig puilden eruit. 'Waarom', sprak Yves nu aarzelend, 'waarom probeer je het niet eens met ons. Nu, meteen. Wat heb je te verliezen?' Cora voelde haar broekje vochtig worden. Ze werd op een terras zomaar door twee mannen gevraagd de hoer te spelen! En inderdaad wat had ze te verliezen? 'En trouwens', dacht ze, 'ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil'. Kordaat stond ze op, keek de beide jongeheren aan en zei: 'Goed, maar dan nu meteen'.

Zwijgend stond het drietal in de lift van een motel. Cora had het niet meer van de spanning. Ongemerkt voor beide heren voelde ze aan haar slipje. Nat, heel erg nat. Haar kolossale lichaam wilde het en zij had niets te verliezen voor zichzelf. Waarom zou ze zich niet laten gaan in het werk van de zonde. Dat ze zo meteen het oudste beroep van de wereld zou gaan uitoefenen, maakte haar zo mogelijk nog geiler dan dat ze al was. De opwinding was compleet. Nu pas realiseerde zij zich dat ze aan niets en niemand hierover verantwoordelijkheid had af te leggen. 'Waarom niet, laat je gaan', echode het op de golven van haar geilheid. In de kamer ontdeed zij zich zo snel mogelijk van haar broek en slip. Het was een heerlijke gewaarwording toen de koele lucht van de hotelkamer contact maakte met haar hete, groteske schaamlippen. Yves en Monne wisten niet wat ze zagen. Ze hadden de hel ontketend in de volle vrouw; hun pikken trilden tegen hun buiken. Cora zag dit en werd nog geiler. Uitnodigend nam zij met haar ontblote onderlichaam positie op de bank. Onbeschaamd liet zij de heren naar de vochtige scheur van haar vagina kijken.

Ze keek over haar schouder naar de hevig opgewonden mannen en kreunde: 'Neem me dan maar, doe het, snel kom in me!' Monne was de eerste die reageerde. Vrijwel direct zette hij zijn neukstaaf tegen haar lichaamsopening en duwde zijn pik langzaam in haar. De penetratie was voor Cora compleet. Ze voelde de leegte in haar gigantische onderlichaam opvullen. Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen haar lillende billen raakten. Maar toen zat hij volledig in haar; ze was genomen. Yves' mond viel open van verbazing. Cora's vetkut was heerlijk warm en zacht; hij voelde zich thuis. Ook het gekreun en de gretigheid van de vrouw deden hem verstijven. Hij rukte zich los uit zijn trance en liep naar Cora's hoofd. Hongerig nam ze zijn pik in haar mond en pijpte hem tot aan zijn ballen. Haar tong masseerde elk gevoelig plekje. Tussen de pompbewegingen van Monne door, murmelde en hijgde Cora: 'Ik ben een werkloze nietsnut, daardoor een hongerige eetmachine en nu... Nu ben ik een hoer, gebruik me, neuk me, o ja!' 'Oh mijn God', steunde Monne, 'Ik ga bijna spuiten, ik moet in je heerlijke lijf sproeien'. Voordat hij de daad bij zijn woord kon voegen, haalde Yves het tweetal uit elkaar. Hij keek zijn vriend aan. 'Je wilt toch niet het spelletje bederven voor ons allemaal of wel?' Monne kon hem wel wat doen. Cora's opwinding werd hierdoor alleen maar versterkt. Die twee jongens vochten om een neukbeurt met haar. Het kon haar verder allemaal niets schelen. Ze liet het op haar af komen. Het leek wel of haar kut liters vocht produceerde. Cora manoeuvreerde Monne al zittend op de bank en liet zichzelf over hem heen schuiven. 'Hier die pik, in mijn mond', zei ze tegen Yves. 'Geen ruzie, ik wil jullie allebei in mij hebben'. Met haar gezwollen clitoris schuurde ze over het heerlijk strakke onderlijf van de man. Zijn lul stond recht in haar en haar schaamlippen werden gedwee maar heerlijk samengeperst tegen zijn onderbuik. De pik in haar mond smaakte naar man en ze probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met haar tong wurmde ze in zijn pisgat. Ze duizelde en voelde al het leven in haar, naar haar kut stromen. Intens, ingetogen maar met volle extase, kwam ze klaar. Zonder dat ze er macht over had, trokken haar onderlichaamspieren samen. Monne voelde Cora persen. 'Hé Yv, de hoer komt klaar geloof ik', zei hij opgewonden. Cora hoorde hem dat heel in de verte zeggen en zwijmelde nog verder weg. Ze kwam klaar zoals dat haar nog nooit was overkomen. Haar lichaam schokte ongecontroleerd en ze viel zijdelings op de bank. Monne anticipeerde op haar orgasme door op het juiste moment diep in haar lijf te stoten.

Yves fluisterde zachtjes scheldwoordjes in haar oor: 'Nou weet je wie je bent, je bent echt een hoer. Een slet, dat ben je'. Totaal van de wereld liet Cora zich in een andere positie leiden. Ze werd op haar knieën gezet en Yves wreef zijn pik over de natte binnenkant van haar dijen. 'Zo, die is glad genoeg', zei hij en zette zijn zwelspier tegen haar anus. 'Oh nee, dat zal zeer doen', kreunde Cora van ver. 'Je bent groot zat. Al dat vreten van jou, die schijt moet er ook weer uit. Als er darmen bestaan die wel iets kunnen hebben, dan zijn het de jouwe wel!', snauwde Yves terwijl hij in haar poepdoosje drong. 'Aaah', kreunde Cora zachtjes van de lichamelijke en geilmakend zielepijn, maar ze verzette zich niet. Ze werd voor het eerst van haar leven in haar reet gepakt. 'Het doet even pijn, maar de prijs is het waard. Weet je nog? Je bent een hoer en jouw vette lijf is heel even van ons', hijgde Yves opgewonden in haar oor. Cora knikte instemmend. 'Ja, ik ben een hoer', dacht ze bij zichzelf en haar opwinding won langzaam weer terrein. In en uit, in en uit, voelde ze de pik bezit van haar kont nemen. 'Pijp me, proef je eigen geil', zei andere man terwijl hij zijn stijve lat aanbood. Voorzichtig nam ze de vleesstengel in haar mond en proefde een mengeling van mannelijk geil en vrouwelijke opwinding. Ze bedacht zich hoe dit tafereel eruit zag en meteen schoot haar opwinding weer tot werkbare hoogten. 'Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten', smeekte ze tussen de pijphalen door. Dit liet Monne zich geen tweede keer zeggen en al snel schoof zijn stengel in de gigantische vochtige omgeving. 'Allemachtig, mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut', bedacht ze zich geilig.

'Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten', fluisterde ze hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ze haar lichaam weer aan op haar knieën. 'En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!' Als een heimachine ramden de heren om en om in haar lillende lichaam; de één in haar reet, de ander in haar vagina. Cora voelde dat haar naar buiten gepompte kutvocht, in haar bilnaad liep. Daar ontmoette het de stampende lans die in haar aars bewoog. 'Mijn kont wordt gesmeerd met geil uit mijn eigen lichaam', zei ze meer tegen zichzelf dan tegen haar minnaars. Cora keek naar de gigantische vleesbergen die haar borsten waren. Ze trilden hulpeloos heen weer, op het dwingende ritme van Monne's en Yves' bewegingen. Ze zweefde weer de afgrond tegemoet; de afgrond van haar eigen wellust en zonde. Cora voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen in haar neuklijf.

'Jullie gaan spuiten', schreeuwde ze. Monne en Yves begonnen wilder te stoten. De vrouw voelde hun spieren tegen haar lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in haar binnen. Ze wist zich uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met haar mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de hotelkamer, terwijl ze niet wist waar ze likken en zuigen moest; het zaad was er in overvloed. Ook uit haar beide openingen in haar onderlichaam, stroomde het mannengeil nu rijkelijk. Het gekreun van de twee pooiers werd minder en minder; ze waren bevredigd. Snel ging Cora op de twee uitgeputte lijven liggen en bevredigde zichzelf naar nieuw hoogtepunt. Het bevredigende gekreun van de heren ging over in een angstig beknellend gesteun. Maar Cora bleef liggen, duwde zelfs nog harder met haar lijf op het murmelende tweetal. Wild werd ze ervan, haar kutgeil stroomde letterlijk uit haar vetkut en lekte op de stalen spierbundels van de heren die ze er nu onder had. Cora's vingers flitsten over haar intieme plekjes, pardon plekken. De jongens worstelden zichzelf enigszins vrij en keken met grote ogen hoe de vleselijke hoer zichzelf klaarmaakte. Door haar uitgesproken, zeer intense lichaamstaal wisten ze dat zij haar hoogtepunt bereikte. Kwijl sijpelde uit haar verkrampt geopende mond waaruit ze schreeuwde zonder geluid. Het olifantenvrouwtje kwam klaar.

Cora lag nog na te trillen van haar eigen orgasme toen Yves en Monne opstonden en hun kleren aandeden. Zonder een woord te zeggen, legde Yves een briefje van tweehonderdvijftig euro en zijn kaartje neer. Zwoel en op van vermoeidheid keek Cora de mannen aan. 'Bel ons morgen', zei Monne, 'er is werk aan de winkel', en ze gingen weg. Cora lag op de grond en realiseerde zich dat ze werk had. Ze werd een hoer. Een trilling golfde door haar lijfje en ze drukte haar hand nog eens tegen haar schaamstreek. Even later viel ze in een diepe slaap. De volgende ochtend voelde het nog warme mannenvocht plakkerig aan op haar bezwete lijf. Ze staarde naar het plafond; de jonge vrouw was in diep in haar eigen gedachten verzeild. Haar vingers speelden in en om haar vochtige en gevoelige spleet. Ook haar clitoris was nog niet bekomen van de orgasmen die ze in korte tijd te verwerken had gekregen. Cora probeerde het begin van die dag terug te halen, maar dat ging niet. De herinnering aan de onschuldige ochtend werd geblokkeerd door beelden die ze zag in haar hoofd; beelden die zich nog geen twee uur geleden in het echt afspeelden.

Ze werd weer geil. Het bloed begon weer naar haar erogene zones te stromen. De masserende bewegingen van haar naakte hand over haar lekkere plekjes waren te gevoelig. Bijna automatisch pakte Cora een lap stof die dichtbij haar in de buurt lag en drukte deze tegen haar schaamstreek. Het was de onderbroek van Monne. Een scheut van opwinding baande zich een weg door haar wellustige lichaam toen ze dit merkte. Ze rook er even aan en ging snel weer door met het bedrijven van de kerkelijke zonde. De geuren van mannelijke opwinding en haar eigen geil walmden nog in haar neus toen ze klaarkwam. Ze gooide haar hoofd achterover en liet zich volledig gaan. Een hoge schreeuw ontsnapte aan haar longen en ze drukte de mannenslip hard, heel hard, tegen haar kruis. 'Aaah, o ja, o ja', kreunde ze terwijl het hoogtepunt wegebde. Het kon Cora niets schelen of iemand haar had gehoord. Met een laatste spastische geilscheut, viel Cora in een bevredigde roes. Ze was weer de knappe blondine van weleer, niet van vlees maar van geest. De wekker stond op half drie 's middags. Twee uur later zou ze werken, werken met en voor haar lichaam...
Kets, kets! Kijk die lekkere dikke billen eens dansen op de maat van de stoten! Tja, als je ouder word blijven de pondjes nu eenmaal wat langer hangen. Maar zeg nou eerlijk, dat ziet er toch super geil uit? Ik zit vaak op 40plusversierders.nl waar rijpe (ik vind oud een oneerbiedig woord...) mannen en vrouwen aan hun trekken kunnen komen en hun ervaringen graag met elkaar delen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal