nachtelijke visite

Op een goede avond belde ik, Een 55 jarige man, aan bij een afgelegen bed and breakfast, en een vrouw deed open. Op de vraag of er nog een kamer beschikbaar was, nodigde ze me met een vriendelijk gebaar binnen. Ze liet me een mooie kamer zien, met een mooi gotisch hemelbed. Ik betaalde haar voor drie nachten, en we liepen naar de gemeenschappelijke zitruimte. Ze stelde me haar drie dochters voor. Anniek, van 16, Beatrijs, van 17, en Cathy van 18 jaar. De meisjes waren alle drie heel erg knap, en ook moeders had de looks! Als volwassen rijpere man maakte ik me weinig illusies, maar m,n ogen genoten. De moeder haalde koffie, en ik dolde wat met de drie meisjes, die vrolijk terug kletsten. Op een gegeven moment zaten er twee tegen me aan, en de derde zowat op schoot! Veel gelachen die avond, en de meiskes zaten zelfs behoorlijk tegen me te flirten! Stelletje ondeugende tieners, Haha!! Mijn ogen dwaalden steeds weer naar hun mooi gegroeide tietjes, die duidelijk zichtbaar waren, door hun blousjes. Ze droegen alle drie korte rokjes, en ook daar kon ik mijn ogen niet vanaf houden, tot ergernis van mezelf, want ze waren alle drie minderjarig! Daar kwam de mama, met de koffie. Ze zette het dienblad neer, en ik keek zo haar decolleté in. Pff, ik kreeg het benauwd, met zulke mooie dames! Haha!

Zelf heb ik geen relatie meer. Na een lang huwelijk in de steek gelaten, heb ik nooit meer energie in een relatie willen stoppen. Mijn werk als vertegenwoordiger in landbouwproducten, voert me langs veel hotels, en b &b,s. Eigenlijk ben ik nooit thuis. Vrouwen vind ik nog steeds geweldig interessant, maar af en toe een losse wip is meer dan genoeg voor mij. De eenzaamheid doet pijn, maar de angst om opnieuw verlaten te worden is groter dan die pijn.

De vrouw van de b&b waar ik nu was, vertelde me dat haar man ver weg op zee als schipper ooit onderweg was naar China, en daar, met schip en al, was verdwenen in de diepe oceaan. Ze draaide zich snel van mij af, en greep een zakdoekje uit haar decolleté. Arme vrouw. Ze veegde haar tranen weg, en haalde een biertje voor mij.De jongedames waren intussen al naar bed gegaan.. Het was midzomer, dus dat biertje ging er wel in! We kletsten over van alles en nog wat, tot ze opeens geeuwde, en zei dat ze naar bed ging. Ik keek op mijn horloge, en zag dat het intussen twaalf uur, dus middernacht was. Ik wenste haar goedenacht, en verdween naar mijn kamer. Na een fijne douchebeurt kroop ik in het grote bed. Heerlijk bed! Ik deed het nachtlampje uit, en lag op mijn rug naar de duisternis te kijken. Leuk gezin dacht ik nog, en viel even later in slaap.

Ik schrok wakker,en in mijn slaperige dufheid, had ik geen idee waarom ik zo plotseling wakker was. Ook moest ik even goed nadenken waar ik was. Plotseling hoorde ik geritsel, en ik begreep waarom ik wakker was geschrokken! De deur was geopend, en weer dichtgedaan, en er stond iemand naast mijn bed! Ik was vergeten mijn deur op slot te doen! Ik vroeg naar het donker,,Wie is daar?,, Antwoord was ,,Ssssst,,En ik voelde mijn dekbed bewegen, en er schoof iemand tegen mij aan! Ik wilde snel mijn nachtlampje aanklikken, maar een hand pakte mijn hand, en ik voelde een zachte mond op de mijne. Ik bleef verstard liggen, en ik rook een heerlijke geur. Het milde parfum van een vrouwspersoon. Mijn eerste schok ebde weg, en ik voelde hoe een hand mijn lid beetpakte, terwijl de mond intussen mijn borstkas zoende. Dames en heren, Ik ben ook maar een man, en het bizarre van de situatie, maakte het héél erg spannend! Al kussend ging de mond richting mijn half stijve pik. De lippen gleden over mijn schaamhaar, en ik voelde mijn eikel verdwijnen in een warme mond. De lippen gleden over mijn schacht, en ik voelde dat mijn toch wel flink exemplaar volledig was opgenomen! Wie dan ook, begon me heerlijk te pijpen, en mijn lul was intussen knetterhard geworden! Ik probeerde nogmaals het lampje aan te knippen, maar ze greep mijn arm beet, en fluisterde ,,Neee,, Ik voelde weer haar hand om mijn 20 cm, en ik voelde mijn neukstaaf verdwijnen, in een gladgeschoren warm vrouwenonderlichaam. Ik hield het niet meer, en gooide mijn mysterieuze lover van mij af. Ze lag op haar rug, en ik lag onmiddellijk tussen haar benen! Ik voelde zachte schaamlippen, en wroette mijn tong er tussen. Mijn tong vond haar klitje, en ik zoog en likte, tot ze een knallend orgasme kreeg. Ik kroop omhoog, en dreef mijn toverstaf diep in dit lekkere vrouwenlichaam. Ik begon haar hard te stoten, en ze kwam weer heftig klaar. Ik voelde dat ik het niet meer kon houden, en dreef mijn pik zo hard, en zo diep mogelijk in haar, en spoot mijn lading zo haar onbeschermde spleet in. Mijn lul bleef lang naschokken, en het wijffie dreef van mijn sperma. Ik rolde na een volle twee minuten van haar af, en reikte haar mijn onderbroek, om het zaad wat uit haar kut liep, wat af te vegen. Het bed bewoog even, en ik hoorde de deur. Stilte... Wat was er nou net gebeurd!? Wie was net uit mijn bed gestapt!? Ik zou morgen meer te weten komen, beloofde ik mezelf, en viel uiteindelijk in een onrustige slaap.

De koffie smaakte echt lekker, en ik gluurde naar mijn gastvrouw, die opging in haar normale ochtendritueel. Ook de drie dochters waren met hun eigen tienergesprekken bezig. Ongelooflijk! Één van deze vier had vannacht mijn flinke lading in haar kut ontvangen, en haar baarmoeder wemelde nu van mijn zaad! Ik beeindigde mijn ontbijt, en alle vier dames wensten me een fijne dag, en veel succes met de zaken.

Tijdens de autorit naar de eerste klant, besefte ik de absurditeit van mijn anonieme nachtelijke intermezzo. Wel geil eigenlijk, en ik besloot de tweede nacht ook mijn deur open te laten. De dag verliep ok, en ik deed geweldige zaken. Tegen de avond bestelde ik in een restaurant een schnitzel, met gebakken aardappelen. Daarna keerde ik terug naar mijn gastadres. De avond was weer gezellig, maar ik kreeg mijn vingers er maar niet achter, wie in mijn bed door mij was volgespoten. De dames waren hartelijk, en de drie jongsten zaten weer bij me op de grote bank. Geen van vieren toonde ook maar een glimp van extra belangstelling, of een blik van,,ja ik was het,, Echt niets! Ik voelde me hierdoor erg onrustig, en was blij dat ik naar mijn kamer kon. Ik stond met de sleutel in de hand, maar besloot toch de deur niet af te sluiten. Even later lag ik lekker schoongewassen, in het geweldige bed. De slaap kwam vrij snel, en ik verdween in dromenland.

Drie uur s,nachts... Ik schrok wakker, want ik hoorde weer mijn deurklink! De deur ging open, en werd heel zacht weer gesloten. Geschuifel en het dekbed werd omhoog gedaan. Ik voelde weer een lichaam tegen me aan kruipen. Naakt, Het kreng was weer naar me toe gekomen! Ik wilde vragen wie ze nu was, maar halverwege voelde ik weer de hand op mijn mond. Mijn lul werd bij elke hartslag groter. Dat stomme lichaamsdeel wilde wel weer losgaan, en het beroerde is dat, dat deel dan ook de hersenfuncties overneemt! Ik bewoog mijn handen richting het naakte lijf, maar ze duwde ze weg. Ik lag op mijn rug, en ik voelde dat ze wijdbeens over mijn buik, omhoog kroop, tot ik de lekkere geur van een schoon kutje rook. Ik begon het geboden spleetje te likken, en ik schrok even! Dit kutje was licht behaard, en die van gisteren was kaal! Shit! Dit was niet het dametje van gisternacht! Ik liet niets merken, en bewerkte haar klitje, met mijn mond, en tong, tot ze schokkend klaarkwam, op mijn mond. Ik proefde haar, en ik verloor het weer eens van mijn pik. Ik greep haar beet, en draaide me op mijn buik. Ze lag vast onder me, en ze kon geen kant op. (Als ze dat al wilde.) Mijn van voorvocht gladde eikel gleed in haar onderbuik, en ik neukte haar diep, en hard. Net als mijn bezoekster van gisternacht. Ze gaf geen kik, maar haar verkrampende lichaam verraadde dat ze weer een lang orgasme had. Midden in dat orgasme begon ik mijn controle te verliezen, en mijn lading schoot recht haar vrouwelijkheid in! Ook dit wijffie dreef van mijn geil, en ze bleef een minuut of vijf liggen. Toen ze wat was bijgekomen van haar dekking, voelde ik dat ze uit bed gleed, en hoorde de deur weer open, en dicht gaan. Shiiit werkelijk! Dit beleeft toch niemand! Of zou ik alles gedroomd hebben! Nee dat kon niet, want ik proefde nog haar kutje. Dit betekende wel, dat ik in elk geval één minderjarig kutje had gebruikt!Het waren definitief twee verschillende dames geweest! Oh man! Dit was niet goed. Ongerust zat ik rechtop in bed, maar besloot dat ik er nu toch niets aan kon doen. Dit kon echter vervelende gevolgen hebben, maar wat kon ik er eigenlijk aan doen! Al woelend viel ik weer in slaap. Het was intussen half vier.

Vijf uur, en nog stikdonker buiten schrok ik weer wakker! Iemand was mij aan het pijpen! Ik had niets vernomen, maar waarachtig, het was zo! Mijn pik stond al weer fier overeind, en het onvermijdelijke scenario ontvouwde zich weer. Een half uur later sloop er weer een wijffie weg, met een aanzienlijke lading sperma in haar onderbuik! Dit exemplaar had ringetjes in haar schaamlippen, dus wéér iemand anders!

Die ochtend kwam ik te laat in de eetkamer, en mijn gastvrouw vroeg of alles ok was met mij. Ik knikte, en zei dat ik nog erg moe was. Ze vroeg geschrokken, of het bed niet goed was, en ik haastte me om te bezweren, dat het een heerlijk bed was,en dat het aan mezelf lag. Die drie meiden waren weer blij, en welgemoed verdwenen ze richting school. Mijn ontbijt ging er goed in. Ik meldde me af voor vandaag bij het bedrijf waar ik werkte, en kroop weer in mijn bedje. Tsjonge wat was ik nog moe! Geen wonder denken de lezers nu, en dat klopt! Ik viel weer in slaap, en tegen tien uur s,ochtends schrok ik wakker. Mijn bezorgde gastvrouw zat op de rand van mijn bed, en voelde mijn voorhoofd. Geen koorts gelukkig zei ze, en keek me onderzoekend aan. Ik glimlachte naar haar, en krabbelde omhoog, tot ik met mijn rug ,rechtop, tegen het gestoffeerde hoofdbord zat. Mijn vermoeidheid was wat verdwenen, maar ik was nog wel wat duf. Mijn gastvrouw ging naast me zitten, ook leunend tegen het hoofdeinde, en ze begon te vertellen, over haar eenzame verdriet, en het gemis van haar man, en vader voor haar kids. Ik sloeg mijn arm om haar heen, en ze liet het toe. Voor ik het wist lagen we te zoenen. Ik was nog naakt, en ze gleed met haar hand onder het dekbed, vond mijn jongeman, die al die aandacht nog steeds honoreerde met een formidabele erektie! Ik kuste intussen haar nek, en ze begon licht te hijgen. Ik streelde haar linkerborst, door haar shirtje heen, en voelde haar tepel knalhard worden, Ze trok met een enkele beweging het shirtje uit, en haar grote tieten sprongen vrolijk tevoorschijn. Geen bh..Ik begroef mijn gezicht tussen haar heerlijke neukteugels, en begon even later haar mooie tepels te likken, en zoog tot ze heerlijk hard waren. Het vrouwtje jankte nu van geilheid, en voor ik het wist lag ze naakt, en greep me bij m,n haar. Ze dwong me naar haar spleet, en ik begon haar lekker te verwennen. Ze klauwde in mijn haar, en ik deed mijn uiterste best, wat resulteerde in een heftig stuipend orgasme, en een luide kreet! Ongelooflijk maar waar lieve lezers, maar dit kutje was weer anders, dus toen mijn lul bij haar binnendrong besefte ik, dat ik alle dames van dit gezin had geneukt! Ik dreef mijn toverstaf diep in haar onderbuik, en spoot nog weer een aanzienlijke lading wit kleverig sperma, haar walhalla in. Ook zij was nog weer klaargekomen, en ik rolde even later van haar af. Snikkend kroop ze tegen me aan, en ik aaide haar zwijgend, tot ze in slaap viel.

De avond kwam, en ging, dus voor mijn gevoel lag ik de hele dag in bed, ondanks dat ik vijf uur op geweest was! Teveel kutjes voor een 55 jarige, maar ik had het wel volbracht, Haha! Alle vier!! Stelletje ondeugende meiden! De volgende ochtend( Na een rustige nacht) vertrok ik, en beloofde zeker over vier maanden weer bij hen te boeken, als mijn route weer in de buurt was.

Vier maanden later belde ik, in de late herfst, aan bij hetzelfde verblijf, en de deur werd geopend. Mijn mond viel open toen mijn gastvrouw daar in de deuropening stond. Ze stond daar met een duidelijk vier maand zwangere buik, en wenkte me binnen. Mijn hart bonsde van plotselinge nerveusiteit, en ik keek met grote ogen naar haar, en ze knikte. Pfoe...Ik, Op 55 jarige leeftijd, had een kind verwekt! Ik zeeg neer op een stoel, en keek naar mijn voeten. En nu? Vroeg ik, en ze kwam naar me toe, en kuste me op m,n voorhoofd. Ze riep naar boven, en ik hoorde voetstappen van de trap komen. De 18 jarige Cathy kwam de kamer in, en ik viel haast flauw! Nog een vier maand zwangere buik! Ik keek hen aan, en ze knikten beide. Ik begon te trillen, en hoorde weer voetstappen, en Beatrijs, 17 jaar kwam binnen, met een mooi strak lichaam. Niet zwanger gelukkig! Achter haar kwam de jongste dochter, Anniek binnen, en ik werd onwel! Ook zwanger! Drie van de vier droegen mijn kind! Ik wilde opstaan, en het vertrek verlaten, maar mijn ledematen werkten niet mee!

Het was een lange avond, en we zijn het er over eens geworden, dat ik bij hen ga wonen, en mijn financiële steun in het gezin breng.

Ik woon nu een half jaar bij moeder, en dochters, en ben vader geworden van drie gezonde kids! Ook Beatrijs is intussen zwanger van mij, en we maken er wel wat van! Ik ben nu 56 jaar, en heb dus vier vrouwen! Hoe kan het leven een man toelachen!
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op MySecretDate.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal