de sproeileidingstelselinstallateur...

Eerder maakten we kennis met Yvette. En vooral hoe zij zich liet versieren door Herman, een collega op het werk. Yvette was vroeger een heel degelijk meisje. Ze kwam uit een beschaafde familie. Haar vader was een zeer dominante man. Hij bepaalde voor elk gezinslid wat goed voor hem of haar was. Yvette's zus mocht doorleren, maar zij niet. Papa-lief bepaalde dat dat te hoog voor Yvet'tje was gegrepen. 'Ga jij maar een cursus doen, bij Schroevers of zo. Een paar jaartjes werken, en daarna kindertjes krijgen. Dat is echt iets voor jou', zei hij meer dan eens. En zo rolde de rondborstige jonge vrouw het secretaressevak in.
Maar pa had haar verkeerd ingeschat. Ze was goed in haar werk, erg goed en dat realiseerde Yvette zich. In twee jaar tijd werkte ze als secretaresse voor drie verschillende bazen. Iedere keer bij een groter bedrijf. Yvette raakte verbitterd. Eigenlijk wilde ze helemaal geen secretaresse zijn. Ze had door willen leren, maar het geld had zijn tol al geist; ze zou nooit meer een fulltime opleiding kunnen volhouden. Yvette zocht haar heil in andere dingen, spannende zaken. Zoals de verleidpartij met Herman bijvoorbeeld, of het vele uitgaan. Ze ging om met het soort mensen dat haar vader resoluut zou afkeuren. Maar dat interesseerde haar geen reet meer.
Betty was zo'n vriendin. Een pracht van een mens. Lollig, ironisch, vreselijk recht-door-zee, en een hoerige verschijning om te zien. Dat kon ook niet anders. In een eerder leven was ze escortgirl geweest. Ze moest wel, kon niet anders voor zoveel geld. En ze kon het. Met haar cupmaat DD, haar wespentaille en haar prachtige ogen onder lang bruin haar maakte ze iedere vent horendol. Ze betaalden grif en Betty had ze nog voor het uitkiezen ook. Wat wil je als prostituee nog meer? Betty was interessant voor Yvette, en nog een leuk mens ook.
Nadat Herman weg was, belde Yvette meteen met haar vriendin. 'Whaaat?!', had de uitbundige vrouw door de telefoon geroepen. 'Kom snel hierna toe, ik wil er alles over weten! Eten we nog wat ook'.
Yvette sprong in haar wagen, en reed naar Betty's huis, een klein landgoed. Ja, Betty had in de tussentijd een rijke, ouwe vent aan de haak geslagen. Hij hield van haar, zoals een lieve vader. Haar wilde escapades vond-ie best, als ze 'maar uitkeek met die vreselijke ziektes van tegenwoordig'.
Yvette draaide de parkeerplaats op en zag dat haar vriendin al op haar stond te wachten. Ze vertelde het hele verhaal, al wandelend in de grote tuin. Betty gierde het af en toe uit. Yvette was haar beste vriendin. De enige die normaal tegen haar deed. Ze vond het fantastisch wat er gebeurd was, en dat Yvette er zo geil van werd. Nababbelend liepen ze terug naar het huis. Op de oprit was een man aan het werk.

'Wie is dat?', onderbrak Yvette Betty's gegier om de zoveelste intieme anekdote. 'Dat is Boy', antwoordde Betty meteen bij de les, 'een hele leuke jongen die het sproeileidingstelsel vernieuwt. Ik was bezig hem te verleiden en toen belde jij'. 'Ooh', zei Yvette afwezig, terwijl ze de man schattend opnam. Gearmd kwamen de dames dichterbij. 'Wil je dan wat met hem?', vroeg Betty nog voordat ze binnen gehoorbereik kwamen. 'Bepaal jij maar', siste Yvette. Een opwindingsgolf sneed in haar buik toen ze voelde dat Betty stilstond. Ze staat stil!, flitste door haar heen. Gaat ze hem aanspreken?!
'Boy, mag ik je voorstellen: Yvette', begon Betty pompeus. De sterke man richtte zich op en keek de nieuwe dame onderzoekend aan. 'Heel erg leuk. Heel erg prettig kennis met je te maken, bedoel ik'. Yvette voelde zich bekeken, maar tegelijkertijd vreselijk geil worden. Het was ook zo'n lekker ventje.
'Jij kleedt mij uit met je ogen', zei ze met een schorre stem, 'wat zie je allemaal?' Betty keek haar vriendin verbaasd aan. Zo direct had zij Yvet'tje nog nooit meegemaakt. 'Ik zie een paar heerlijke tieten, een stel jetsers waar ik u tegen zeg. Ik zie een strak buikje, zo verleidelijk aflopend naar je heerlijke kutje, dat ik mij tong erover zou willen laten lopen. Ik zie een hele mooie vrouw Yvette...'
Betty snakte naar adem. Zo direct was Boy net niet tegen haar geweest. Ze keek haar vriendin nog eens aan. Het was inderdaad waar, Yvette zag er allerverleidelijkst uit. Maar wat wil je, ze had net geneukt met iemand van haar werk, en wel op een vreselijk geile manier!
Langzaam schreed Yvette op de stoere installateur af. Betty zag dat haar knien knikten, maar voor de rest leek de vrouw ongenaakbaar. Met een ongelovige lach om zijn lippen wachtte de man haar op. Ze keken elkaar recht in de ogen aan.
Yvette's borsten raakten de man zijn torso. De vrouw sloot haar ogen en snoof diep. De geur van bezwete man wond haar op. Ze sloeg haar open op en zag Boy voor haar staan. Yvette lachte, ze vond hem lief. 'Kom', zei ze. De rondborstige blondine pakte zijn hand en leidde die naar haar kutje. Betty hoorde de man slikken.
Boy's hand gleed achter het slipje. Yvette was nat, hel erg nat. Betty rilde. Zij wist dat haar vriendin zojuist met een andere man had geneukt, zij wist dat Boy zeer waarschijnlijk nu in het sperma van een vreemde vent zat te woelen. Ze werd uit haar geile gedachten geschud door het aanzwellend gekerm van haar vriendin. Waarschijnlijk denkt zij er nu ook aan, dacht de omhooggeneukte dame.
Yvette drukte haar lichaam tegen dat van Boy. Hij voelde haar enorme borsten zijn lichaam bedekken. 'Ooh mijn god Betty, wat gebeurt hier allemaal!', riep hij over Yvette's schouder terwijl hij door bleef vingeren. 'Ik weet het niet, maar het is allemaal enorm opwindend!', antwoordde Betty. Het was te opwindend voor de ex-prostituee. Ze liep op het masturberende tweetal af, en ging achter de man staan. Ze drukte haar schaamstreek tegen zijn heerlijke bolle kontje, en liet haar handen over de voorkant van zijn onderlichaam glijden. Ze voelde Yvette's onderlijf over de rug van haar hand bewegen. 'Ooh dames, wat doen jullie allemaal?! Ik word gek zo!', kermde de installateur uit, nu niet meer zo stoer.
'Ja, je hebt gelijk', zei Betty met een trilling in haar stem omdat ze net zijn heerlijke stijve paal had gevoeld. 'We gaan naar binnen!'
Yvette liet een teleurgesteld kreuntje horen. Het gevinger had haar bijna tot een orgasme gebracht. Boy wilde weglopen, maar ze hield zijn hand tegen haar kutje. 'Waar wachten wij op?', vroeg Betty. 'Op... op... oja, oja... Ga door! Ga doorrr... Aaahahhaa!!!', kreunde Yvette intens. Ze trilde hevig op haar benen. Betty en Boy hielden haar vast terwijl de man ook nog zijn hand stevig tegen Yvette's kutje drukte. Yvette gooide haar hoofd achterover, de druk in haar lichaam deed haar nek-aderen opzwellen. Ze werd helemaal rood. Met drie zware schokken die haar lichaam voorover deden slaan was haar hoogtepunt voorbij. Boy haalde zijn hand onder haar kutje vandaan, hij was helemaal vochtig.
'Ooh jongens, dat was me een partij lekker!', sidderde de vrouw nog na. 'Ongelooflijk, wat was dat geil!', riep Boy uit. 'Ja, dat heb ik allemaal van Betty geleerd', hijgde Yvette. De vriendinnen keken elkaar aan, en proestten het uit. Lachend troonden ze de man mee het huis in.

In de slaapkamer viel Yvette op het bed en rustte even uit. Nu was het Betty's beurt om van de man en zijn werklichaam te genieten. Ze streelde hem, haar hand ging op en neer over zijn door spieren beheuvelde lijf. Boy liet zich betasten, hij liet zich beruiken. Hij had zulke ervaringen wel meer, maar wat er vandaag gebeurde vond hij wel erg interessant worden. Betty was niet zo maar een vrouw. Ze was er n die honderden mannen had gekend. Ze wist hem precies op de juiste manier weer opgewonden te maken. Yvette's actie buiten had al een flinke dot voorvocht in zijn slip doen ontstaan. Maar nu zwol zijn pik onder haar vaardigheden weer op en lekte in haar handpalm. Langzaam ontdeed ze de man van zijn werkkleren. Kledingstuk voor kledingstuk kwam zijn naaktheid tevoorschijn. Geroutineerd stond ook zij even later in haar blootje. Betty hield het niet meer. Ze drukte haar naakte lijf tegen dat van Boy. Diep stak ze haar tong in zijn keel. Verrast tongde de man terug. Maar al snel volgde hij haar gretigheid. Hun handen zaten overal. Zijn pik groeide tegen haar buik. Betty pakte hem en begon hem zachtjes te masseren. Een nieuwe golf voorvocht bevuilde haar hand. Ze kreunde en smeerde dat in haar kutje. Zo geil was lange tijd niet geweest.
Yvette lag op het bed en keek naar het opwindende schouwspel. Ze ging plat op haar buik liggen en betastte haar clitoris. Ritmische bewogen haar heupen tegen het matras. Haar hand verdween ter hoogte van haar kutje. Ze stak haar ringvinger zo diep mogelijk in haar natte kutje, terwijl ze met haar wijsvinger haar clitoris beroerde. Het was nog gevoelig van zonet. Het gewicht van haar lichaam perste haar tieten hard tegen het matras. Bij iedere geilgolf die ze zichzelf toebracht, nam die heerlijke druk alleen maar toe. Tot een tweede orgasme kwam Yvette niet, want Betty en Boy lieten zich al zoenend op het bed vallen.
Betty opende wijd haar benen en hield voor Boy's ogen haar schaamlippen ver uit elkaar. De installateur liet een kreuntje horen en viel al liggend op het heerlijke hoerenkutje aan. Yvette betastte bewonderend zijn strakke gespierde billen. Haar ademhaling versnelde. Ze wilde hem omdraaien, om zijn pik te zuigen. Maar ze wilde hen ook weer niet storen. Daarom kroop ze bovenop hem, en hervatte haar masturberende bewegingen op haar buik, nu liggend op Boy's sterke lijf.
Af en toe hief Boy zijn hoofd op en gaf Yvette een tongzoen. De vrouw rilde bij de smaak van Betty's kut. 'Ooh wat geil, wat vreselijk opwindend', steunde ze keer op keer. Weer voelde ze een orgasme naderen.
Betty was haar echter voor. Met beide handen stuurde ze Boy's hoofd precies zo dat hij de lekkerste dingen bij haar deed. Toen hij dat eenmaal door had, streelde ze met haar ene arm over zijn gespierde lijf, en neukte zichzelf met twee vingers van haar andere hand. Betty wilde haar benen om Boy's lijf slaan. Maar toen ze voelde dat Yvette er ook nog lag, werd het haar teveel; ze kwam klaar. Vaster en vaster drukte ze haar benen tegen hen aan. Yvette voelde dat haar vriendin klaarkwam, en ze wilde mee. Wilder en gretiger betastte ze haar gevoelige plekjes. 'Ooh mijn God', kreunde Boy. Hij werd verpletterd door de rondborstige dames die al hun spieren spanden omdat ze klaarkwamen. Even later was de slaapkamer gevuld met de intense geluiden van twee klaarkomende dames.
Betty en Yvette hijgden uit. 'Alle jezus!', vloekte Boy nog maar eens een keertje. Hij draaide zich om. Zijn lul kwam weer tevoorschijn, hij was enorm, en kei- en keihard. Bijna de gehele draai bleef een draad voorvocht contact houden met het bed. Yvette rolde van hem af en kwam weer op haar buik terecht. Hij zette de vermoeide vrouw op haar knien en bewonderde haar heerlijke billen. Haar tieten bengelden naar beneden. Dat wond de man vreselijk op. Voordat de vrouw het in de gaten had, schoof hij in n keer zijn lul van achteren in haar vagina. Yvette zuchtte, diep en intens. Met een gestage beweging drong hij steeds verder in haar totdat zijn onderbuik haar strakke kont raakte. Ook bij het terughalen deed de man het nog rustig. Yvette dacht dat de binnenkant van haar lichaam vacum trok, zo lekker had ze dit nog nooit ervaren. Helaas voor haar herhaalde Boy het niet. Vanaf de tweede aanzet begon hij haar al straf te nemen. Hij plaatste zijn handen op haar heupen. Bij iedere stoot trok hij het weelderige lijf ook nog eens naar zich toe. Yvette was nat, erg nat, en wijd bovendien. Wist hij veel dat ze nog geen drie uur geleden met een andere vent had liggen ketsen. Hij dacht dat ze gewoon groot was.
Boy naaide de vrouw van wie hij dacht dat ze wel tegen een stootje kon. Hij nam haar bruut en wreed. Yvette's borsten bengelden hulpeloos aan haar lichaam.
Betty richtte zich op haar knien en keek naar haar vriendin die het zo te verduren kreeg. 'Hij neemt je wel woest h?', fluisterde ze in haar oor. 'Ooh ja, jaah, zo wild...', kermde Yvette met haar ogen dicht. Betty dacht dat ze flauwviel van geilheid. Het was allemaal zo onverwacht, zo totaal en nieuw weer voor de voormalige hoer. Ze drukte haar lippen op die van Yvette, en begon haar meteen geil te zoenen. 'Ooh jezus!', hoorden de vrouwen boven zich, 'ze doen het nog met elkaar ook!' 'Gaat-ie komen?', vroeg Betty zacht. Yvette kreeg geeneens tijd om te bevestigen. De zwellende en stotende pik benam haar alle adem. 'Ja dus', zei Betty kordaat. Ze reikte naar achteren, pakte Boy's pik bij het middenstuk en haalde hem uit haar vriendin. De lul was kleddernat van het voorvocht, kutvocht en oud zaad. Betty realiseerde zich dat toen ze de pik al voor haar kontje hield. Een spastische kramp trok door haar lichaam. Ze zette de eikel tegen haar anussterretje. Verder hoefde ze niets te doen, want de man duwde zich al naar voren. Bij haar naar binnen, in haar kont.
Weer vloekte Boy, nu binnensmonds. Wilder werden zijn bewegingen, en helemaal toen hij terloops een blik naast zich wierp, op Yvette. Die was zich weer aan het vingeren, met n hand. Met de andere kneedde woest haar eigen tieten, allebei. Het was gedaan, het werd teveel voor de arme installateur. Tegen deze twee was niet op te neuken. Een kramp trok door zijn ballen, het zaad baande zich een weg door zijn onderlichaam. Met een aanzwellend 'Oooh', verhevigde hij nog meer zijn bewegingen in en tegen Betty's billen. 'Hij komt!', riep Yvette hees. Ze hield haar ogen strak gericht op de bewegende spieren van zijn pompende billen. 'Ooh hr-lijk...!!!', kweelde Betty, en het zaad kwam.
Gillend kwamen ook de dames klaar. Midden in haar derde orgasme inmiddels al, wist Yvette zich op te richten en perste haar brandende kut tegen zijn billen. Tergend langzaam liet ze haar clitoris over zijn strakgespannen spieren schuren. Boy spoot inmiddels een tweede en een derde lading sperma in Betty's kontje. Midden op haar hoogtepunt voelde de ex-prostituee de warmte in haar lichaam opstomen. Het leek wel of ze vanaf de middel volledig verlamd was door heet genot; dat van zichzelf en het zich verspreidende sperma van de installateur.

Het rook naar sex in de slaapkamer. Een sproeileidingstelselinstallateur lag op zijn rug, met zijn handen onder zijn hoofd. Hij staarde naar het plafond. Naast hem lagen twee vrouwen; ze zogen om en om zijn verslappende pik leeg. En hij vroeg zich af hoe het zover had kunnen komen.
Misschien is mijn vel niet meer zo strak, maar dat zegt niet dat je me af hoeft te schrijven! Via Mylittleaffair.nl maak ik contact met genoeg mensen op leeftijd die -naarmate ze ouder worden- alleen maar meer weten te genieten van seks! Ervaring lees je niet in een boekje, ervaring krijg je naarmate je ouder wordt! Deel je mijn gedachte? Ik zie je berichtje wel verschijnen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal