fantasie van een escort

De telefoon gaat, een nieuwe klant. Hij had mijn advertentie gelezen en wilde een afspraak maken. Anaal is mogelijk? Ja. Vastbinden? Nee. Blinddoeken? Alleen als ik me op m'n gemak voel. We spreken af voor een uurtje later. Op zijn verzoek heb ik vooraf mijn kontje opgerekt met een dildo. De hotelkamerdeur gaat open en in de opening staat een lekkere gozer van ongeveer 30 jaar. Binnen val ik in de verbazing. Het is romantisch ingericht: overal branden kaarsen, zachtjes klinkt housemuziek en er staat een fles wijn. Hij is een uitstekende gastheer en doet er alles aan om me op m'n gemak te krijgen. Nog groter wordt mijn verbazing als hij komt aanzetten met een lijntje coke. Ik weet van mezelf, dat ik écht alles doe als ik dat op heb. Hij geeft me 100 euro en legt 150 euro op tafel. 'Dat kan je extra verdienen,' zegt hij 'als je vanaf nu alles doet wat ik zeg.' Ik knik. 'En ik wil je vastbinden.' Gebiedend steekt hij zijn hand op. 'Ik weet, dat je dat niet doet, daarom een compromis: ik bind je aan één hand vast.' Mijn hele lijf schreeuwt, dat ik me aan hem moet onderwerpen. Dat ik op alle mogelijke manieren hem moet plezieren, dus ik stem er mee in. Hij laat me op m'n knieën in het midden van het bed plaatsnemen en gebiedt me voorover te buigen, zodat ik de stang van het hoofdeinde kan vastpakken. Hij bindt me aan één hand vast aan het hoofdeinde en blinddoekt me vervolgens. 'Om er zeker van te zijn, dat je vanaf nu alles zal doen', zegt hij 'ga ik je nu eerst laten voelen, dat je mijn lustobject bent.' Ik hoor hem een condoom om doen en vervolgens voel ik de top van zijn penis tegen mijn anus. Voor ik het doorheb pakt hij me bij m'n heupen vast, trekt me zo naar achteren terwijl hij naar voren stoot diep mijn kont in. Hij neukt in een stevig tempo door. Dit is hemels! Ik voel dat hij 1 van mijn heupen loslaat. Het volgende moment grijpt hij met die hand mijn haren vast en brengt de hand naar mijn schouder. Doordat er aan mijn haren wordt getrokken kan ik niets anders doen dan mijn hoofd naar achteren buigen. Met 1 hand op mijn schouder en de andere op mijn heup dringt hij nog dieper binnen. Zo blijft hij me berijden totdat hij klaarkomt.

Hij staat op van het bed, rommelt wat in een laatje en ik voel dat hij wat koels in mijn kont spuit: glijmiddel. 'Er komen zo wat vrienden van mij binnen en je staat ook in dienst van hen. Je laat alles toe en je doet precies wat ze zeggen.'Daarna duwt hij er een buttplug in en blaast deze tot het maximale op. 'Kom maar binnen, ze is klaar voor gebruik' hoor ik hem zeggen. 'Blijkbaar gaat er straks iets heel groots en/of diks in mijn kont komen' denk ik bij mezelf. Ik hoor de deur opengaan en een aantal voetstappen klinken. 'Mooi, je bent haar aan het klaarmaken voor mij' zegt een diepe stem. 'Eerst eens kijken of deze snol kan pijpen' zegt een andere stem. Iemand klimt op het bed en gebiedt mij hem te pijpen. Ik voel een penis tegen mijn lippen drukken. Ik pak met mijn losse hand de penis vast en begin er vol overgave op te zuigen. Achter mij hoor ik 3 verschillende stemmen. Er wordt hard in mijn kont geknepen en gekneden. 'Deze kont is uitstekend om te neuken'. Iemand anders steekt bruut 2 vingers in mijn kut. 'Mmm... lekker nauw en ze is geil, mannen' 'Als de mijne erin heeft gezeten zal ze uitgewoond zijn' zegt de diepe stem. 'Dan wil ik eerst, want ik wil dat nauwe gaatje neuken!' 'Wat denken jullie ervan? Eerst de boel maar even opwarmen?' vraagt de bekende stem. 'Goed idee' en het volgende moment krijg ik een mep op mijn kont. En nog een mep en nog een mep, net zolang totdat het helemaal gloeit. Ondertussen slaat een andere hand steeds op mijn kut. Dat wordt soms afgewisseld door hard aan mijn clitoris te trekken en te draaien. Het windt me zo op, dat ik nog harder aan de penis ga zuigen. 'Aaaah... dit kreng weet wel hoe ze moet pijpen.' Hij haalt zijn penis uit mijn mond. 'Nee, ik wil nog niet klaarkomen. Niet voordat ik je in je andere gaten heb geneukt.'

Blijkbaar kijk ik een beetje teleurgesteld, want ik hoor de diepe stem zeggen: 'Hier, neem de mijne maar eens in dat mondje van je. Schiet eens op teef'. Hij trekt mijn hoofd aan m'n haren naar achteren. Van deze onverwachtse beweging gaat mijn mond automatisch open en een grote, dikke penis wordt erin geduwd. 'En dat gaat straks ook in mijn kut en kont' bedenk ik me en schrik daar wel een beetje van. Ik krijg niet lang de tijd om daar over te peinzen want iemand stoot zijn penis diep in mijn kut. Voor meer houvast en om nog dieper te kunnen boren grijp hij stevig in mijn toch al getergde billen. Terwijl de man met de diepe stem in mijn mond neukt, neuken afwisselend de andere 3 mannen hard en diep in mijn kut, elke penis net wat groter dan de vorige. Nadat de laatste is geweest, haalt de diepe stem zijn penis uit mijn mond en zegt 'En nu is het zijn beurt.' Hij gaat onder mij liggen en duwt mij over zijn staaf heen. Hij pakt mijn heupen vast en schuurt mij heen en weer over deze enorme penis. Ik word compleet gespitst en uitgerekt. Toch begint het steeds lekkerder aan te voelen. Iemand trekt de buttplug in één ruk uit mijn kont. 'Steek hem weer in mijn kont, ik kom bijna klaar' hijg ik. 'Neem deze maar' zegt een stem en duwt zijn penis erin. Ik wil vanuit mezelf nog harder heen en weer over deze 2 heerlijke penissen schuiven. Ik ga steeds harder kreunen dat ik bijna klaar kom.

Lang kan ik geen geluid maken, want een penis wordt in mijn mond geschoven. En blijkbaar is het niet de bedoeling, dat ik ga klaarkomen want ze houden mij vanaf dat moment stevig op één plaats vast, terwijl ze in een wat langzamer tempo stoten. Zo blijven ze me doorneuken. De man, die in m'n kont neukt, waarschuwt de anderen dat hij bijna komt klaar. De andere man en de man die in m'n mond neukt wisselen van plaats. Vlak daarna komt hij inderdaad klaar. Zijn plaats wordt onmiddellijk ingenomen. Mij constant in de roes van 'ik kom bijna klaar' laten blijven. En op deze manier wisselen ze elkaar steeds af totdat ze alle drie in mijn kont zijn klaargekomen. De andere mannen trekken zich terug. 'En dan nu het huzarenstukje, schatje' zegt de diepe stem. Hij haalt zijn penis uit mijn kut, duwt me een stukje aan de kant en gaat achter me zitten. Er wordt een dildo in mijn kut geduwd. Hij trekt mijn billen uit elkaar. Ik ben inmiddels zo ver heen, dat ik alles lekker, goed en geil vind, zolang ik maar in beide gaten word geneukt. En duwt hij zijn penis in mijn kont. Langzaam begint hij te stoten, steeds een stukje dieper, harder en sneller. 'Dat doe je goed, schatje' kreunt hij, 'ik kom bijna klaar...' Hij grijpt me bij mijn schouders. En met een oerkreet trekt hij mij hard naar achteren, stoot hard naar voren en duwt zijn volledige penis erin. Hij houdt me stevig aan mijn heupen vast tegen zijn lichaam aan, terwijl hij zelf voldoende tegendruk geeft en zo komt hij diep in mijn kont klaar.

Hij haalt zijn penis uit mijn kont en laat me los. Ik hang aan de rail, compleet uitgewoond in elk gaatje van mijn lichaam. Iemand maakt me los en legt me zachtjes neer op het bed. Hij streelt mijn wang. 'Je was het geld waard, liefje' en de mannen verlaten de kamer. De volgende dag word ik alleen wakker. Bij het uitchecken blijkt dat de kamer al is betaald. Als het zo eens zou gaan, dan heeft niet alleen de klant een supergeile topavond.
Ik was vroeger niet bepaald de knapste van de klas, een brilletje en met mijn indo achtergrond voelde ik me altijd anders dan anders. Nu ik wat ouder ben en al zeg ik het zelf behoorlijk goed ben opgedroogd merk ik dat ik via SexKlik.nl meer mensen vind die nog altijd een beetje onzeker zijn en ik vind het leuk dat je daar anoniem je verhaal kan doen. Hè, als ik het aandurf wat houd jou dan tegen?
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal