een belevenis

Ik was een jongeman van 18 jaar en nog studerend, toen ik in mijn vrije uurtjes anderen hielp met klussen, veel schilderwerk, af en toe een behangetje, kraanleertjes vervangen etc. Zo kon ik wat extra studiegeld bij elkaar klussen.

Het was tijdens een hete zomer toen ik een klusje kreeg aangeboden van een bij mij in de buurt wonende Surinaamse vrouw, ze heette Mathilde en was alleenstaand en ze had van een vriendin gehoord dat ik erg handig was. Ze vroeg mij of ik voor haar de keuken eens een goede opknapbeurt kon geven, schilderen en witten. Op mijn positief antwoord maakten we een afspraak en die dag stond ik op de afgesproken tijd bij haar voor de deur. Met een “Ha Peet, fijn dat je er bent, kom binnen.” Begroete ze mij, draaide zich om en ging mij voor door de hal en de woonkamer in. Met mijn werktas volgde ik haar terwijl ik naar haar keek. Ik liep achter een heup wiegende, volle, gezette, chocoladekleurige vrouw aan. Ze was gekleed in een dunne rode korte rok en een wit T-shirt, ik kon makkelijk de contouren van haar wulpse lichaam onderscheiden, ook zag ik dat haar volle billen en haar grote borsten amper werden bedekt door haar lingerie. “Peet, wil je koffie, heb ik net vers gezet?” vroeg ze en ik antwoordde dat ik daar wel trek in had. Even later zaten we in de woonkamer, met de koffie en een lekkere gevulde koek. Tijdens het drinken namen we even de werkzaamheden door die ze gedaan wilde hebben en na een tweede bakje ging ik aan de slag.

Tijdens de dagen die volgden en ik bij haar werkte viel het mij op dat ze vaak naar mij zat of stond te kijken en het leek dat ze iedere dag meer aandacht aan me besteedde. Na vier dagen was ik er mee klaar, tijdens deze laatste werkdag bood Mathilde mij, halverwege de middag, vanwege de warmte een door haar zelf gemaakte longdrink aan. Ik nam er een slok van, het smaakte naar rum en ik proefde iets bitters, maar het smaakte lekker en dus dronk ik het glas helemaal leeg. Met een tevreden glimlach nam ze het lege glas van me aan. Terwijl ik mijn spullen schoonmaakte en bijeen in de gang zette, voelde ik een behaaglijk maar gespannen gevoel in mijn lijf opkomen.

Ik maakte de laatste dingen in de keuken af en toen ik klaar was nodigde ze mij uit om te komen zitten. Ik nam plaats op de bank. “Peet, wil je nog een glas, dan doe ik met je mee?” vroeg ze, “Ja lekker.” Antwoordde ik haar. Even later kwam ze, weer heupwiegend, met twee volle glazen uit de keuken en nam naast mij plaats.

Mathilde had iets opgedaan, ik rook een frisse zoete geur. Ze gaf mij een glas en nonchalant legde ze een arm over de rugleuning, “proost joh.” We proosten en namen beide een slok, het was ’t zelfde drankje, maar nu voelde ik nog meer spanning en ik voelde een bepaalde reactie in mijn kruis. Ik draaide mijn hoof naar haar, ze glimlachte, “lekker he? Geniet maar..”. ik voelde me heet worden, ze zag het aan mij en nodigde mij uit, terwijl ze over mijn schouder en rug streelde, m’n T-shirt uit te trekken. Toen ik aanstalten maakte om dat te doen, stond ze op en al staande voor mij, mijn hoofd raakte ongewild haar volle borsten, hielp ze me bij het uittrekken van mijn shirt. Toen mijn bovenlijf was ontbloot duwde ze mij achterover, loom en toch gespannen gaf ik toe aan haar initiatief. “joh, geef je maar over, ik zal heel lief voor je zijn!” ik reageerde niet, maar ze ging verder, behendig knoopte ze mijn gulp los en stroopte in een beweging zowel mijn broek als slip naar mijn enkels.

Ze pakte mijn, inmiddels stijf geworden, pik beet, trok de huid naar beneden zodat mijn eikel zichtbaar werd en heel even nam ze de harde opgezwollen paarse eikel tussen haar lippen en zoog hem naar binnen. Ik voelde haar tanden over mijn gevoelige eikel schrapen en de warmte van haar mond bracht mijn pik in een nog hardere staat. Onverwacht liet ze deze uit haar mond glippen en stond ze op. Voor mij staand trok ze tergend langzaam haar kleding uit. Eerst haar zwarte shirt en vervolgens haar rok. Ze schudde met haar schouders en armen en haar volle borsten ontsnapten uit haar BH. Grote borsten bekroond met harde uitstekende nippels in een bijna zwarte rozet van haar tepelhoven. Langzaam draaide ze om haar as. Met haar rug tegenover mij boog ze voorover, ik keek zo tegen twee gigantische billen die haar slip strak spanden. Toen stroopte ze die naar beneden en stapte eruit. Helemaal ongekleed draaide ze weer naar me toe, ze stapte naar me toe en gaf mij een volledige kijk op haar onderlichaam. Ze had zichzelf geschoren en terwijl ze met haar vingers tussen haar benen haar vrouwelijkheid onthulde zag ik een lichtroze vagina met lichtgetinte schaamlippen. Brutaal stak haar clitoris, versierd door een gouden ring, uitdagend naar voren. Ze boog zich naar voren en pakte mij bij m’n hand, “kom joh.” Gedwee en nog steeds enigszins bedwelmd liet ik mij door hoor naar haar slaapkamer leiden.

Daar aangekomen moest ik op het bed gaan liggen. Mathilde nam gehurkt boven mijn knieën plaats, haar beide handen met gespreide vingers op mijn tepels. Ik keek tegen haar op, ik kon haar vochtige vagina, haar buik en volle borsten goed bekijken. “vind je me geil?” ik reageerde niet snel genoeg naar haar zin, want ze herhaalde haar vraag terwijl ze mijn nippels met haar nagels bewerkte. “ik heb nog nooit zoiets moois gezien.” Antwoordde ik haar. Tevreden gleed Mathilde van mij af, stond op en nam een fles olie, een kom heet water, een scheermes, een tube crème en een handdoek uit een kast. Ze ging naast mij zitten en maakte mijn schaamhaar nat, zeepte het in en handig schoor ze al het aanwezige haar weg. Eenmaal helemaal glad, pakte ze de tube en smeerde het geschoren gedeelte met de crème in. Het prikte, “zo Peet, voorlopig groeit daar geen haartje meer.” Vervolgens moest ik gaan staan en zij ging nu op haar buik liggen, “Peet, pak die olie maar eens en masseer mij maar eens lekker in...”. Met twee handen en over haar gehurkt begin ik met haar nek, schouders en armen. Ik masseer de warme olie en laat een glimmend spoor achter op de plaatsen waar mijn handen de olie heeft in gemasseerd. Nu hurk ik boven haar kuiten en behandel haar rug, ze kreunt ervan zo lekker, dan komen haar billen aan de beurt. Stevig knijpend masseer ik de olie, ook haar bilnaad met die donkere rozet van haar poepgat, onverwacht en niet gepland glijd mijn olievette wijsvinger haar anus binnen, “Ooh Peet, stouterd wat is dat lekker!” kreunt Mathilde en ik houd mijn vinger even in haar anus, “Toe maar joh, geneer je niet, je mag bijna alles met me doen!” even wacht ze, kijkt me aan en “als je nog wat te drinken voor ons pakt, zal ik je uitleggen wat ik bedoel..” nieuwsgierig haal ik nog twee glazen van haar gebrouwen longdrink.

Als ik eenmaal weer naast haar op het bed zit, hoor ik een uitleg van haar, “Peet, zoals ik als zei je mag bijna alles met mij doen, alleen als we vrijen en als je mij wilt neuken mag je niet met je pik in mijn anus komen ook als ik het je vraagt, maar als jij je er toch toe laat verleiden en het toch doet dan verwacht ik dat je met mij trouwt, begrepen?” ik knik, ik begrijp dat ik haar vriend mag zijn, haar maar lief hebben en neuken, alleen mijn pik mag haar anus niet in, anders ...! Mathilde kijkt mij doordringend aan, “Peet, wat ik je nu vertelt en uitgelegd heb staat hoor! Als je het er niet mee eens bent moet je nu afbreken en weggaan, maar als jij je aan deze afspraak bindt en nakomt zullen we een hele spannende relatie krijgen. Als je het met me eens bent dan wil ik dat je me nu op mijn klitje kust!” ik buig me over haar heen en lang en innig kus ik voor de eerste keer haar brutale, geringde klit. Samen drinken wij nu onze glazen leeg. Daarna masseer ik haar benen en als Mathilde zich heeft omgedraaid, mag ik haar borsten en buik in masseren, ze vindt het heerlijk, ze geniet en kreunt. Ze laat toe dat ik heel nadrukkelijk haar schaamlippen behandel. “Ik wil een kus van je, Peet.” Ik ga op mijn zij naast haar liggen en onze monden vinden elkaar en we kussen elkaar en haar tong dringt diep mijn mond binnen. Ik voel haar hand mijn pik vast nemen en als haar tong uit mijn mond glijdt laat Mathilde mij toe dat ik haar hele lichaam lik, tot aan haar warme, vochtige vagina. Als ik deze lik loopt haar lichaamsvocht eruit, heerlijk. Dan trekt ze mij op haar en ik glijd tussen haar benen die ze hoog optrekt. Ik voel hoe mijn keiharde pik als vanzelfsprekend de warmte van haar kut vind en hij glijdt soepel naar binnen. “JA neuk me, diep – nog dieper en hard JOH oh heerlijk.” Haar stem is hees van opwinding en dan ... Dan komen we klaar, mijn sperma dringt diep naar binnen en haar benen klemmen me muur vast. Zo blijven we een hele tijd samen liggen. Al mijn spanning ebt uit me weg. Blijf je bij me slapen? Als ik dat beaam vallen we beide in slaap.

Zo gaat een half jaar voorbij, er zijn dagen dat we meerdere keren per dag ons op elkaar uitleven. Op ’n dag verteld Mathilde dat ze graag eens een triootje wilt, ze heeft een vriendin die Bi is en waar ze al eens eerder mee gevreeën heeft. “Als je dat echt wilt dan wil ik best eens meedoen, ik ben nieuwsgierig hoe dat is.” Zeg ik en zij glimlacht blij. Een weekend later, we hebben net, met alleen een kamerjas aan, van ons ontbijt genoten, wordt er gebeld en staat er een mooie licht getinte jonge vrouw voor de deur. “Oh dat is Irene, kom ik zal open doen.” En even later komen ze samen na een innige begroeting onze kamer binnen. Na binnenkomst nemen we plaats en stelt Mathilde mij aan Irene voor als haar partner. Irene kijkt mij lange tijd aan, ze monstert mij van top tot teen. “Is ie lekker?” vraagt ze en Mathilde lacht, staat op en loopt naar mij toe, “Sta eens op Peet” ik sta op en ze komt achter mij staan, dan maakt ze mijn jas los en trekt deze omlaag, hierdoor sta ik poedelnaakt in de kamer. Glimlachend staat Irene op en komt naar me toe. “Mm lekker speeltje heb je, gaan we het met z’n drieën doen?” vraagt ze. “Ja schat, zo vaak je wilt.” Ik wil de jas weer aantrekken, maar ik word door Irene tegengehouden. “Niet doen, schatje ik ga je aankleden!” “Ja hartstikke leuk Irene, ik weet wat je gaat doen, Mmmm dat wordt geilen.” Zegt Mathilde met een hese stem als reactie.

Ik word meegenomen naar de logeerkamer, ik moet gaan zitten en Irene wrijft een crème over mijn benen en armen en na een tijdje schraapt ze met een spatel de crème met haren en al eraf, ze maakt haar koffer open en haalt een rood lingeriesetje compleet met jarretelgordel te voorschijn. Ze helpt mij met het aandoen. Eerst een BH, vervolgens het gordeltje dan de slip en een paar nylons.. Daarover moet ik een lange rok en een blouse aandoen, vervolgens doet ze lipstick op mijn lippen en ze gebruikt eyeliner voor rond mijn ogen en ik krijg een pruik op. Zo moet ik de middag doorbrengen, telkens als Irene zin heeft nodigt ze me uit om haar kutje te likken en die middag lik ik haar meerdere keren naar een hoogte punt, maar na het avondeten gaan we gedrieën naar de slaapkamer. De twee vrouwen hebben eerst de meeste aandacht aan elkaar terwijl ik bij hun lig. Als Mathilde Irene heeft gebeft ontfermt Irene zich over mij, handig stript ze mij en niet veel later heb ik niets meer aan. Beide opgegeilde vrouwen hebben nu alle aandacht voor mij. Door hun strelen en likken gloeit mijn lichaam en staat mijn pik op barsten. Ik voel dat de drank die we tijdens het eten gedronken hebben begint te werken, als in een roes laat ik me leiden door hun, ik lik om de beurt de kutten van Mathilde en Irene, de een nog natter dan de ander. ik word door Irene in mijn anus gevingerd terwijl ik bij Mathilde haar anus lik, als ik langzaam via haar billen haar rug lik, voel ik hoe Irene met haar hand mijn pik en ballen onder controle heeft. Dan gaat Mathilde op haar handen en knieën iets omhoog en automatisch ga ik in die beweging mee terwijl Irene nog steeds mijn pik vast heeft. Met haar andere hand duwt ze tegen mijn kont en daardoor kom ik dichter naar het stevige achterwerk van Mathilde. Ik voel een vochtige ingang en Irene leidt mijn pik ernaar toe, ik dring naar binnen en beging te stoten. Mathilde beweegt in het zelfde ritme mee. Ondertussen masseert Irene mijn ballen. Ik kom klaar, diep dringt mijn hete sperma naar binnen. Ik blijf een tijdje in de houding met mijn handen steun ik op de middel van Mathilde, als ze zich weer uitstrekt en op haar buik ligt voel ik hoe ze haar billen aanspant.

Dan realiseer ik me wat ik gedaan heb, ik heb haar in haar anus gene
Twee vingers in mijn bek en beuken maar! Ik heb in mijn jonge jaren gestudeerd, daarna getrouwd...nou ja, je kent het wel. Niet genoten en altijd voor anderen klaar gestaan. Mensen op Mylittleaffair.nl weten dat ik het type ben dat zichzelf wegcijfert, maar op mijn leeftijd beschik je jezelf in je lot...en hè, je ziet me hier genieten en dat is waar het volgens mij in het leven om draait!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal