daisy dildo

De deur was open geweest, zoals wel vaker. Mensen liepen dan zomaar binnen, want het was altijd zoete inval bij Daisy. Dit keer was ze echter gewoon vergeten de deur te sluiten. Dat bleek al op de trap, toen hij zacht kermende geluiden hoorde. Hij ging voorzichtiger lopen en toen hij zijn hoofd door het trapgat stak bleef hij stokstijf staan. Hij had een riant uitzicht op het bed waar Daisy op lag. Ze droeg alleen een T-shirt en lag op haar rug met de benen wijd gespreid. Met haar linkerhand pompte Daisy een dildo met korte, harde stoten tussen haar dampende schaamlippen. Hij keek er recht in. Vocht glinsterde in het zonlicht tussen Daisy's blonde, volle kutbeharing.

Haar dildo was een Rombee. Een roze, siliconen speeltje van bijna 18 centimeter lang en 3 en een halve centimeter doorsnee op de dikste punten. Dat wist hij omdat Daisy nogal slordig was en de verpakking eens had laten slingeren. Hij vond de lege doos toen hij eens even alleen was in haar huis, omdat ze een snelle boodschap ging doen. Hij las de gebruiksaanwijzing en had meteen een knalharde pik gekregen. De Rombee was namelijk zeer geschikt voor anaal gebruik en het idee dat de mooie blondine deze dildo had besteld om ook haar aars te vullen maakte hem bloedgeil. Daisy was namelijk voorzien van de lekkerste kont die hij ooit gezien had en regelmatig had hij zich afgerukt op de fantasie de poeperd van deze hete donder vol sperma te spuiten'

Nu keek hij stilletjes toe hoe de vier bolletjes die de dildo vormden in en uit de natte neukgleuf van Daisy schoven. Het krulstaartje van het speeltje, bedoeld om haar klit te stimuleren had ze naar beneden gedraaid, zodat die bij iedere stoot even haar anus raakte. Haar holletje trok dan steeds samen De geile, mooie, rijpe vrouw had totaal niet in de gaten dat ze bekeken werd en kreunde steeds luider. Op het moment dat hij dacht dat ze gillend zou klaarkomen, trok ze plots de dildo uit haar druipende doos en zette de top tegen haar bruine ster. Hij hield z'n adem in'

Langzaam maar vastberaden duwde Daisy door. Het eerste bolletje verdween in haar aars. 'Aaaah', kermde de hitsige vrouw. Na enig zuchten zette de dildo zijn opmars voort. Het tweede bolletje floepte naar binnen. 'Owww', liet Daisy horen. Het zuchten duurde nu wat langer, maar uiteindelijk zette ze dapper door. 'Oooh, jaaa, aaah' ontsnapte er nu uit haar mond en daar ging bolletje nummer drie haar krampende poepgat binnen. Het duurde nu zeker twee minuten en Daisy leek niet verder te durven gaan, terwijl de vingers van haar linkerhand ondertussen wel als een razende over haar clitoris gingen.

Hij kon niet langer toezien en liep sluipend op het masturberende teefje af. In zijn broek klopte een harde paal. Ondertussen dacht hij aan al die keren dat ze hem al een erectie bezorgd had. Ze waren 'goede vrienden' maar meer wilde ze zogenaamd niet. Volgens hem wist ze bliksems goed van zijn verlangens en vond ze het prettig hiermee te spelen, hem uit te dagen. Hij zou haar leren. Door zichzelf zo op te geilen had ze zich ze in een lastig parket gebracht. Eens zien of ze nu nog weerstand kon bieden'.

'Zal ik het laatste zetje dan maar geven?' fluisterde hij toen hij zo dicht genaderd was dat hij haar gutsende kutsappen kon ruiken. Daisy stopte met haar gekerm en opende geschrokken haar ogen, maar toen ze zag dat hij het was gleed haar blik al snel begerig naar de bobbel in zijn jeans. 'Haal je lul uit je broek', was het enige wat ze hees fluisterde. 'Eerst dit', gaf hij als antwoord en duwde met een snelle beweging tegen de terug trekking van de Rombee, waardoor het vierde bolletje van de dildo de anus van Daisy binnendrong. 'JAAAAAAAAAAAAAA!', gilde het hete wijf alsof de hele straat het moest horen. Terwijl ze lag bij te komen van die actie trok hij snel zijn broek uit en haalde zijn stijve paal tevoorschijn. Hij klom boven haar op bed en hield zijn paars gezwollen leuter voor haar mond: 'Zuigen jij!'

Daisy hapte onmiddellijk toe en nam zijn hete staaf tussen haar dikke lippen. Ze zoog hem tot aan zijn ballen, die ze met haar rechterhand kneedde, haar gulzige pijpmondje binnen. Haar linkerhand bleef over haar klitje wrijven, terwijl hij naar achteren greep en de dildo in haar aars bewoog. Het vier bolletje ging op en neer door haar sluitspier. Het was een gekreun, gesop en gestoot van jewelste. Zes jaar opgekropte geilheid borrelde op.

Toen hij voelde dat hij bijna ging spuiten rukte hij met n beweging de Rombee uit haar reet. Daisy gaf een krijs, liet z'n pik wegglippen en keek hem teleurgesteld aan.

'Waarom doe je dat?', vroeg ze.

'Ik heb iets beters voor in je kont', antwoordde hij. 'Draai je om!' Daisy keek hem aan met een hitsige twinkeling in haar ogen, terwijl hij haar strontresten van de roze dildo likte'.

Daisy ging op handen en knien zitten en stak haar 'best part' fier de lucht in. Hij keek naar haar glinsterende pruim die daaronder schitterde en gaf er nog snel een paar likken over om haar sap te proeven. Daarna propte hij de Rombee in n haal in haar blondbehaarde snee. 'Eeeeugh', kreunde Daisy, maar verder kreeg ze geen tijd want onmiddellijk voelde ze ook zijn 'Romeinse helm' tegen haar al opgerekte schijthol.

'Dit wil ik al zes jaar', hijgde hij. 'Ik weet het', kermde zij. 'Doe het nu maar, naai m'n reet..!'

Hij drukte door. In n keer schoot z'n stamper in haar hol en hij begon te rammen. Zijn kloten kletsten tegen haar heerlijke vleesbollen terwijl Daisy de Rombee in haar kut op en neer pompte. Hij voelde de dildo door de dunne wand.

Hij greep nu ook haar kleine tietjes vast en kneep in de harde knoppen die er op stonden. Daisy begon nu gore taal uit te slaan, waar hij helemaal gek van werd: 'Jahaa! Pomp mijn darmen vol! Naai m'n hol! Spuit m'n reet vol met geil prut, rag je zak leeg!'

'Je krijgt al mijn zaad geile teef' kreunde hij hijgend en hengstend. 'Ik zorg dat je drie weken niet kunt zitten en nog zes weken nadruipt, jij hitsige slons!'

'Doe het, doe het', gilde Daisy! 'Jaaa!', gilde hij, terwijl hij nu zijn sperma loosde in haar poepgat, in wat een oneindig orgasme leek. Straal na straal spoot zijn stijve stang haar achterste vol. Tegelijkertijd begon Daisy te schokken en te gillen en te krijsen als een beest! Haar knijpende bilspieren molken zijn lul compleet leeg, terwijl het sap uit haar harige mossel in stralen lang haar dijen dreef.

Minuten lang bleven ze daarna totaal bevredigd op elkaar liggen. 'Dit wil ik vaker' wist Daisy uiteindelijk uit te brengen. Dat wist hij wel zeker. Een droom was werkelijkheid geworden.

In de roes daarvan merkten beiden niet eens dat er vanuit het trapgat twee ogen spiedend naar het uithijgende duo keken. Daisy's dochter was eerder uit school gekomen en had, met de hand in haar broek, haar moeder eens van een hele andere kant gezien'
Mijn god, ik voel me dankzij Pikanteprofielen.nl weer 18 jaar! Ik wist niet dat het verschil in hoe je je voelt, en hoe oud je bent zover uit elkaar konden liggen als het om sex gaat! Hoe ouder hoe gekker? Hou ouder hoe geiler! Geloof me nou maar, ik doe echt niet onder voor die jonge meiden...integendeel juist! Ervaring is alles wat telt...en dat is iets wat ik zeker heb!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal