mijn wraak

Mijn vriend en ik waren 8 maanden samen totdat iemand die ik kende mij een afschuwelijk verhaal vertelde, er was een ander meisje waarmee hij al een lange tijd flirte. Eigenlijk had ik het al wel in de gaten als hij stiekem ergens anders de telefoon opnam, of dat hij mij altijd vertelde over haar. Hij vertelde mij altijd hoe mooi ze wel niet was, en tegen mij.. had hij nog nooit gezegd dat ik mooi was. Terwijl ik weet dat er genoeg jongens zijn die een moord voor mij zouden doen, en ik ze maar blijf wegslaan omdat ik trouw wil zijn aan mijn vriend. Totdat het die ene avond veel te ver ging, die iemand die ik dus kende had zich voorgedaan als dat meisje en hem zo op msn gesproken. Zij had mij al verteld dat het een loser was, maar ik dacht dat hij trouw aan mij zou zijn. Ze stuurde het hele gesprek naar me door, en wat ik las.. vond ik niet leuk. Volgens hem was ik gewoon een kennis die een vreemde behoefte had om te zoenen! Vanaf dat moment wist ik wat mij te doen stond.

Ik had uiteindelijk met de jonge afgesproken waarmee ik nog maar een week mee chatte, we hadden afgesproken bij het busstation bij ons op de hoek. Hij kwam niet van ver, hij woonde toevallig maar 10km verder weg. Toen ik naar het busstation liep voelde ik me hart kloppen in mijn borstkast, ik voelde hoe mijn string zich aan me vastplakte. Toen ik uiteindelijk aankwam bij het busstation was hij er al, en hij kwam naar me aangelopen. Ik nam hem in me op, gespierd en ongeveer 2 meter. Hij was indo en was mooi bruin getint, en bruine haren. We liepen naar mijn huis, en ik gaf hem een kans om mij te bekijken. Ik ben in tegenstelling tot hem er klein, en een kleurtje van de zon en blond haar. Voor dit had ik me sexy aangekleed, een string die boven mijn korte spijkerbroekje uitkwam en een shirt met gigantisch inkijk en mijn haren in een schuine staart aan de zijkant. We zagen de jongens onderweg wel kijken, maar ik had mín scharrel al voor vandaag.

Aangekomen bij mijn huis schonk ik hem wat te drinken in en gingen we op de bank zitten, ieders op een eigen. ĎHee kom eens gezellig naast me zittení en dat deed ik, ik ging naast hem zitten. Hij keek me aan en reikte met zín gezicht naar voren ĎMag ik van jou wel een kusje? Schone dameí Ik bloosde en voordat ik het wist lach zín hand op mijn been en schoof die naar boven. Onze lippen raakte elkaar en we gingen steeds dichterbij mekaar zitten, ik voelde zín sixpack onder zín shirt. Hij trok mij nog dichter naar hem toe ĎJij bent echt een geile dame heí en begon met tong zoenen, Ik was niet gewend dat een jongen dat zo goed kon. Mijn vriend kan dus absoluut niet tongzoenen, maar hij daar integen deed alles goed. Hierop maakte ik uit dat hij al wel ervaren was, maar dat kwam goed uit want dat was ik ook. Hij fluisterde weer in mín oor ĎIk heb nog niet gedoucht, mag ik hier even douchen?í.

We stonden op en ik leidde hem naar boven, toen we samen in de badkamer stonden deed hij de deur op slot. Hij stapte dichterbij mij en begon me te zoenen en trok uiteindelijk mijn shirt uit ĎGa je met me mee schone dame?í en om heel eerlijk te zijn, dat wilde ik wel.. het was superwarm en ik plakte helemaal. Na het zoenen en uitkleden zette ik de douche aan, we knuffelde in de douche. Hij ging steeds een klein stukje meer naar beneden met zín hand en toen met zín gezicht bij mín borsten en begon aan mín tepel te zuigen. Ik kon het niet laten om even een geile kreun te laten ontsnappen, ik sloot me ogen en voelde al snel dat hij mijn kutje aan het verkennen was met zín hand. Ik wist niet dat jongens zo vaardig konden zijn want hij wist precies waar hij zijn moest! Ik nam zijn lul in mijn hand en begon hem af te trekken, maar dat was niet wat hij wilde. Hij duwde me naar beneden zodat mijn kontje omhoog stond, ik moest wel iets op mín tenen gaan staan anders kon hij er niet bij. Alweer voelde ik een hand tussen mín benen en gleed over mijn geil, snel daarna voelde ik dat hij in me zat! Ik kon mezelf niet geloven, ik kende deze gozer nog maar net een uur in het echt en hij zat al in me! Hij begon me lekker hard en diep te stoten, ik genoot ervan en kreunde als een gek. In mijn hele leven was ik nog nooit zo lekker genomen door iemand. ĎIk ga komen schatje!í brulde hij.. Even schrok ik wakker uit mijn droomwereld ĎNiet in mij komen!í. Even hoorde ik brommig gevloek achter me en hij kwam klaar op mín rug. ĎSchatje kom omhoog, deze houding is helemaal niet goed voor je!í en hij haalde me omhoog en hij zakte door zín knieŽn. Ik keek naar benede, wat een geil gezicht was dat. Mijn benen werden lichtelijk gespreid en ik voelde zín warme tong op mijn clitje, even liet ik een kreun gaan.. ik werd nooit gelikt door mín vriend wat dat vond hij vies. Maar ook deze fantasie bleef een droom want het was maar eventjes daarna stopte hij. ĎVolgens mij zijn we wel schoon nuí en ik draaide de kraan weer dicht. Nadat hij ons allebei had afgedroogd zag ik dat zín lul alweer stijf stond, ik moest lachen en leidde hem mee naar boven.

Aangekomen in de kamer van mijn broer, waar het tweepersoons bed stond, lieten we onze handdoeken vallen. Hij zoende me bijna overal en zei in mín oor ĎIk ga je zo hard nemen schatjeí. Ik ging op mín rug liggen en liet het allemaal maar gebeuren. Mijn lichaam werd naar hem toegeschoven en hij pakte me benen vast en legde hem in zín nek. Nu kon hij overal goedbij zonder dat ik ( als ik dat zou willen ) er veel tegen te doen had. Ik voelde zín lul over mín lipjes wrijven en daarna schoof hij hem er snel en diep in. Ik dacht dat ik gek werd, ik was nog nooit zo diep genomen, zelfs soms zo diep dat het zelfs zeer deed. Toch vond ik het heerlijk om zo heerlijk misbruikt te worden! Hij ging steeds sneller en dieper in me, toen hij bijna klaarkwam stopte hij. ĎGa nu eens op handen en knieŽn schatjeí zei hij hees tegen mij, en natuurlijk deed ik wat er van mij gevraagd werd. Ik ging op mín knieŽn zitten en stak mín kont naar achteren en leunde op mín handen. Hij had alle vrije speelruimte en daar maakte hij goed gebruik van, alweer werd ik super hard en diep genomen. We kreunde allebei zo hard dat waarschijnlijk zelfs heel de straat wist wat wij aan het doen waren. Niet veel later kwam hij weer op mín rug, alweer een enorme lading! We douchte samen nog even snel en gingen daarna naar benede om nog wat te eten.

Tijdens het eten kwam mijn broer thuis, hij keek wel vreemd toen ik daar zat met een andere jonge. Snel aten wij ons bord leeg en gingen weer naar boven, deze keer op mijn eigen kamer. Hij ging op mijn bed liggen en keek me speels aan, ik kwam bij hem zitten en keek speels terug. ĎGa eens andersom boven op mij liggen schatjeí zei hij tegen mij. Zo gezegd zo gedaan lag ik andersom boven op hem, ik voelde zijn tong bij mij naar binnen dringen, en even mijn clitje bewerken terwijl zijn lul bijna achter in mín keel zat. Nu had ik alle tijd om zijn lul te bekijken, hij was gemiddeld en had een enorme eikel.. Nog een keer hem ge- deeptroath the hebben duwde hij me van hem af, hij draaide me handig om en ik moest boven op hem komen zitten. Nu bereed ik hem terwijl hij hard aan mijn borsten zoog. Hij bewoog zín lichaam naar voren en pakte mijn kussen en deed die onder mijn kont, nu lag ik alweer zo kwetsbaar. ĎIk wil je nog een keer lekker diep nemen, sletje van meí kreunde hij in mín oor want we moesten zachtjes doen want mijn broer was nog steeds beneden. Hij legde mijn benen weer in zín nek en begon me super diep te nemen, ik gilde het uit en hij hield zín hand op mín mond gedrukt. Hij trok zich weer terug uit mij en kwam op mijn buik, gelukkig ging het er niet naast. We kleedde ons aan en ik bracht hem terug naar de bus, gaf hem haastig nog een laatste kus en zwaaide hem uit. Ik ben benieuwd of ik hem nog snel weer terug zieÖ maar ik heb wat ik wou, wraak.. op mín vriend.
Ok, je mag een klein beetje spieken, maar er is meer wat ik te bieden heb dan wat je onder mijn badjas zit. Ik ben een rustig type en word graag verleid met zoete woorden, daarom vind ik verhaaltjes lezen zo geil! Langzaam de spanning opbouwen voor het er echt van komt! Wil je jouw verhaal ook delen? Je vind me op Flirtmarkt.nl waar ik graag hoor hoe jij me het hof zou willen maken!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal