sex met het zusje van een vriend

Hallo ik ben rik en ben net 28 geworden. Ik heb van het weekend iets enorms geils meegemaakt en wil jullie dat graag vertellen. Ik ben trouwens ook getrouwd en heb 2 kinderen. Voor de rest blijf ik anoniem anders krijg ik problemen met mijn vrouw ;) .

In het weekend ga ik altijd standaard stappen met een club vrienden van mij. Elke zaterdag gaan we met zijn alleen op stap. En dus afgelopen zaterdag ook weer.

Het feest begon al vroeg omdat een vriend van mij jarig was. Hij was 29 geworden en iedereen was er aanwezig. Zijn zusje was toevallig ook net jarig geweest en was 18 geworden, zij gaf op het zelfde moment ook een feest. Er waren een hoop jonge meisjes waar we ontzettend veel lol mee hadden. We zaten ze een beetje drank te voeren en hun hoofden een beetje gek te maken. Het waren allemaal wel redelijk volwassen meiden dus ze konden het wel hebben dachten wij. De mannen zijn bijna allemaal bezet, behalve 2 van ons, maar dat zijn computer programmeurs en die zullen ook wel nooit een vrouw krijgen. Maar goed het feest was op volle gang en we hadden met zijn alleen onwijs veel lol. Ik zat onopgemerkt toch wel erg te geilen op het zusje van die vriend van mij die jarig was. Ze had een ontzettend pikant truitje aan en haar tieten vielen er nog net niet uit. Ook had ze een super lekker rokje aan waar je net niet onder door kon kijken. Ik deed de hele tijd toch wel erg mijn best, wat wilde ik graag haar stringetje even zien.

Op een moment stond ik in de keuken om nog een bacardi cola te halen en daar kwam zij ook opeens aan gehuppeld. Ze vloog me om mijn nek en gaf me een zoen op mijn wang. 'Ik heb het zo naar mijn zin he! Vind het onwijs gezellig zo allemaal' op het moment dat ze om mijn nek vloog keek ik echt recht in haar tieten en zag ik dat ze een super geile bh aan had. Tering toen werd ik alleen nog maar meer geil! Ik pakte haar nog eens vast en zette haar op het aanrecht. Ze keek me recht aan en vroeg wat er was. Ik keek haar aan en vroeg of ze nog leuk dingen had gehad voor haar verjaardag. Ze begon een paar dingen op te noemen en opeens begon ze te lachen en zei ze dat ze dat cadeautje wel even wilde laten zien. Ze pakte mijn hand en rende de trap met me op. We liepen haar kamer in en daar trok ze een klein doosje onder haar bed vandaan. Ik zag iets roze en daar uit dat kleine doosje haalde ze opeens een dikke grote vibrator. Ik begon te lachen en zei 'zozo dat is een grote! Kan jouw kutje dat wel aan' nadat ik het zei schrok ik van wat ik zei. Ik zat gewoon geil te doen tegen een 18 jarig meisje. Ze keek me geil aan en zei, 'dat moet hij vast wel aankunnen, maar ik vind een echt warme grote harde pik toch altijd veel lekkerder' ze pakte de dildo en begon er mee over haar lichaam te strelen. Eerst over haar tieten en toen ging ze zo naar onderen. Nu hield ze hem voor haar kutje, en zette ze hem aan, dat ding begon te trillen en zei zat over haar rokje er hard mee te wrijven. Ze keek me aan en zei 'jij mag hem anders ook wel bij me proberen' ze keek een beetje verlegen weg nadat ze het gezegd had. Ik liep naar haar toe en trok met een ruk haar rokje naar beneden. Toen zag ik haar geile stringetje. Tering wat een geile meisje was dit zeg. Ik legde haar op bed en kuste haar vol op haar mond. Mij tong ging diep in haar mond en we tongden wild. Ik ging met mijn hand naar haar dikke tieten en streelde deze. Ik trok haar truitje omhoog en nu zag ik dus ook haar mooie bh. Tering het was echt een super nieuw setje wat ze aan had. Ik trok haar bh uit en nu zag ik haar mooie tepels. Ze waren hard en stonden recht omhoog. Ik ging met mijn mond naar haar tieten toe en begon er aan te likken en te zuigen. Ze begon zachtjes te kreunen en te huigen. Ook ging ik met mijn andere hand naar beneden richting haar kutje. Ik streelde een paar keer tussen haar benen en haalde daarna haar string een beetje opzei. Ik ging met mijn middelvinger tussen haar schaamlippen en het was op ik in 1 keer in het diep water sprong. Ze was zeiknat! Ik liet mijn vinger sneller naar binnen glijden en begon haar zachtjes te vingeren, ze werd geiler en geiler. Ze kreunde zachtjes in mijn oor en dat maakte mij ook nog steeds geiler.

Nu begon ze ook aan mijn broek te shorren en te trekken. Ze kreeg hem los en daar kwam mijn grote pik dan te voorschijn. Ze begon er rustig aan te trekken. Maar in de positie hoe we toen lagen kon ze me nooit pijpen. Ik zag dat ze zat te snakken naar mijn pik die ze maar heel graag in haar mond wilde hebben. Ze keek er zo geil naar. Ik liet haar een beetje naar voren buigen zodat ze mijn pik in haar mond kon nemen. Ze na de pik in haar warme mondje en direct zat te er hard aan te zuigen. Ik werd helemaal gek. Ik als 28 jarige werd nu gewoon gepijpt door een 18 jarige jonge slet. Wat een heerlijke ervaring. Door alle alcohol was het nog intenser en geiler. Ik was hartstikke wild en ik had op dat moment al de wildste fantasieŽn over hoe ik haar ging neuken. Ik trok haar van mijn pik af en legde haar neer. 'Nou kan je mijn grote pik wel aan in je kleine kutje?!' je begon te lachen en zei 'probeer het maar uit!!' dus ik hield mijn pik voor haar kutje en duwde hem erin. Hij gleed er zonder problemen in.

Daarna drukte ik hem helemaal door tot de wortel en begon haar te neuken. Tering dit was zo geil!! Het was niks vergeleken met mijn vrouw, onze sex was na ons 2e kind wel een beetje ingekakt. Nooit meer op spannende plekken, nee het was meer huisje boompje beestje!! En nu was ik weer helemaal tering in mijn jeugd! Ik begon haar van voren te neuken. Klets, klets, klets'. Zo kwam mijn buik tegen haar klitje aan, en mijn pik gleed heel mooi haar kutje in en uit! Ik keek naar haar gezichtje en zag hoe ze aan het genieten was. Zei zou ook wel denken, heerlijk nu word ik eindelijk eens goed geneukt!

Ik wilde haar nu graag van achter nemen ik had echt zin om keihard te neuken. Deze geile tiener moest geneukt worden!! Ik pakte haar vast en gooide haar om. Nu ging ik haar nemen ala doggy style. Ik pakte haar heupen beet en liet mijn pik nu van achter in haar kutje glijden. Ik begon haar echt hard te rammen nu!! Echt bam, bam, bam ik dacht dat ze het door het hele huis konden horen.

Zei was ook aan het krijsen dat was niet normaal. Opeens zat ze zich keihard te vingeren en toen schreeuwde ze het uit. Ik voelde dat haar hele kutje samen trok en ze kwam gillend klaar. Ik zat er ook niet ver vandaan en voor dat ik er erg in had spoot ik haar hele kutje vol. Het maakte me allemaal niks meer uit!!

Daarna hebben we ons aangekleed en elkaar een beetje verlegen aangekeken. De dag erna heb ik haar nog maar even opgebeld om te zeggen dat ze het echt aan niemand mocht door vertellen omdat ik er anders zo bij was!
Het is bijna te gek voor woorden dat mijn ex vriendje dit filmpje online heeft gezet, maar dat is gewoon van deze tijd en laat ook maar lekker! Op MySecretDate.nl vind ik tegenwoordig genoeg mensen die niet zo bekrompen zijn en graag met me flirten en ook mijn gezicht wel eens onder zouden willen spuiten. Is dat een ranzig idee? Geen idee...vertel jij me maar wat je anders met me zou willen doen!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal