seksslaafje van de buschauffeur - 1

Denise was een paar weken geleden twintig geworden. Ze woonde nog thuis. Ze deed de avondopleiding van Verzorgende en ze had 's middags een baantje als baliemedewerkster op een station.

Elke dag nam ze de bus naar huis vanuit school. Twee haltes voor de eindhalte stapte ze altijd uit, en meestal was ze dan al de laatste passagier die uitstapte.

Vandaag was er niks aan op school. De anatomie lessen waren saai geworden en ze was blij dat ze naar huis ging.

Het was donker buiten.

Ze zat nog als enige reiziger in de bus tegen de tijd dat ze er bijna uit moest. Ze drukte op het stopknopje. Een halve minuut later reed de bus door, voorbij haar uitstaphalte. '¯Nou ja!'¯ zei ze verbaasd.

'¯Chauffeur, ik moet er hier uit hoor!'¯ riep ze.

De bus bleef doorrijden en de chauffeur zei niets.

In de spiegel zag ze de chauffeur even naar haar kijken, en hij reed gewoon verder.

'¯Hé! Laat me er eens uit!'¯

Ze stapte naar de chauffeur toe en vroeg geļrriteerd waarom hij niet luisterde.

De chauffeur (een dikkige, kalende man in de veertig) keek haar een moment duf aan en concentreerde zich weer op de weg.

'¯Hoor je me niet ofzo? Stop de bus nou! Ik moest er daar uit!'¯

Ze liep naar de achterste bank van de bus om te bedenken wat ze ging doen. Ze aarzelde halverwege of ze weer naar hem toe wilde stappen, maar ze was aan het einde van haar dag en ze had geen zin om zich nog meer op te winden. '¯Godver!'¯ zei ze gefrustreerd tegen zichzelf. Ze liet zich verveeld op de achterste bank zakken. Terwijl ze onderuit ging zitten zat ze nog even te balen voordat haar gedachten afdwaalden. Ze klapte haar mobieltje open en dicht terwijl ze afwezig in de duisternis staarde. Als ze ergens anders uitstapte, zou ze wel bellen of iemand haar kwam ophalen.

Vijf minuten later kwam de bus aan bij de remise. Ze vroeg zich af wat hier de bedoeling van was, met het vage gedoe van die chauffeur. De motor van de bus werd uitgezet en schokkend kwam het voertuig tot stilstand. Denise klapte haar mobieltje dicht en riep: '¯Dat werd eens tijd, he? Moet ik nu een taxi bellen ofzo?'¯ De chauffeur draaide zich om en keek even naar achter, naar Denise. Hij stond wat moeilijk op met een zucht en liep rustig naar Denise toe. Denise vond het eng dat hij op haar af kwam en voelde zich nu bedreigd. Haar ogen werden groter. Ze zette zich schrap in haar stoel en drukte zich tegen de rugleuning.

'¯Wat doe je?'¯ vroeg ze paniekerig. '¯Laat me er uit!'¯

De buschauffeur stond voor haar en keek op haar neer. Hij zei: '˛ik ga je eruit laten, maar dan moet je wel eerst meewerken'¯.

Denise had een donkerbruin vermoeden waar hij op doelde. Dat vermoeden werd meteen bevestigd toen hij zijn strakke riem losmaakte. Er schoot van alles door haar hoofd. 'Gaat hij me verkrachten? Word uitgerekend a­k nu verkracht? Waarom ik? Wat kan ik doen? Een raam intrappen? Hoe sterk is hij?...' Ze keek uit de ramen de remise in en ze keek of ze iemand zag. De chauffeur zei rustig: '˛er is niemand hoor. Kom, doe mij eens een pleziertje.'¯ Ze voelde zich heel erg onzeker en durfde zich niet te verzetten. Ze vroeg bang wat hij ging doen. Hij gaf geen antwoord. Ze was verstijfd en ze liet de chauffeur nog dichterbij komen. Hij had een hand in zijn broek gestoken waarmee hij aan zijn lul zat te friemelen. Zijn ogen volgden geconcentreerd zijn andere hand waarmee hij langzaam haar dij streelde, naar haar heup toe. Hij greep haar love handle even vast en onder haar shirt ging hij via haar buikje naar haar borst. Hij kneedde in haar borst terwijl hij zich met zijn andere hand begon af te trekken.

Het enige geluid kwam van de buschauffeur die zwaar begon te ademen en het getik van zijn riem die heen en weer bewoog door zijn hand in zijn broek. Denise dacht uit wanhoop: 'Ik wil zo snel mogelijk dat dit voorbij is.'¯ Ze gaf zich maar aan hem over. Ze sloot haar ogen en liet gebeuren wat er moest gebeuren om weer vlug weg te kunnen: De chauffeur schoof haar shirt omhoog tot over haar borsten en draaide aan haar tepel. 'lekker he?' zei hij gekunsteld. '¯ik weet wel wat lieve meisjes als jij lekker vinden'. Ze dacht: '¯Viezerik, wat weet jij daar nou van.'¯ Ze voelde dat hij aan haar tepel begon te likken. Het deed haar niets.

Zachtjes beet hij op haar tepel terwijl hij met zijn hand aan haar andere tepel draaide. Ze voelde een scheut van haar tepel naar haar kruis schieten. In een spasme trok ze haar buik even in en stokte haar adem. Ze was verward door wat ze voelde. Ze voelde zich enorm vies want ze vond dat een lekker gevoel. Ze wilde het niet van zichzelf weten. ze dacht: 'Het is een puur lichamelijke reactie, verder niets' maar terwijl hij zo doorging kreeg ze weer zo'n spasme, waarbij ze nat begon te worden. Ze kreunde ze even, ze kon dat niet inhouden. Meteen voelde ze ook haar wangen rood worden en kreeg het heet. Ze schaamde zich enorm voor zichzelf want ze wilde het niet en ze vond het tegelijk lekker.

Ze deed haar ogen open en keek paniekerig uit de bus ramen links en rechts of er niemand in de remise was. De buschauffeur keek ook rond en zei: 'hier komt voorlopig niemand hoor. We zijn lekker met z'n tweetjes nu.'¯ Dat hij zei dat er voorlopig niemand kwam, gaf haar weer een benauwd gevoel. Ze wilde dat niemand het zou weten maar hij had er blijkbaar alle vertrouwen in dat dat niet zou gebeuren en ging weer verder. Hij liet zijn handpalmen over haar tepels glijden en zoog daarna aan haar tepel. Ze voelde opnieuw een scheut en haar slipje werd vochtig. Denise liet zich verder zakken op de stoel zodat iemand haar minder snel zou kunnen zien. Haar rug leunde nu op het zitvlak van de stoel. Ze ontspande zich en spreidde haar benen. '˛Kom maar'¯ zei ze opgewonden en ze sloeg haar armen om zijn rug en trok zijn lichaam naar beneden, tegen haar lichaam aan. Ze voelde zijn dikke buik op haar buik en zijn kruis landde tegen haar kruis aan. Ze voelde een keiharde erectie tegen haar vochtige doos aandrukken. Hij begon stootbewegingen te maken terwijl hij hard hijgde. Ze kreeg het opnieuw gloeiend heet en wurmde haar hand in zijn onderbroek. Haar hand zat meteen onder het voorvocht. Hij pauzeerde zodat ze zijn broek naar beneden kon schuiven. Ze haalde zijn stijve tevoorschijn met beide handen en trok er een paar keer aan terwijl ze glimlachend op haar onderlip beet. Hij kreunde stotterend. Ze vond het geweldig spannend om te doen, vooral om het idee dat ze een onbekende wat oudere man een lekker pleziertje gunde.

Toen schoot de stem door haar hoofd dat dit daarom verschrikkelijk fout en vies is. Haar volgende gedachte was dat dat juist de gedachte was van alle mensen in haar sociale omgeving. Daarom wou ze dat niemand het zag! Nu ze dat ontdekt had, gaf die gedachte haar een extra kick. Ze wilde zich laten gaan. Ze liet zijn piemel los en knoopte haar spijkerbroek open. Hij daalde vlug af, trok haar broek en slipje wat onhandig uit waarbij ze even giechelde en hij begon haar schaamlippen te likken. Ze vond dat hij daar weinig van bakte. Hij deed dat veel te nerveus dus ze tilde zijn hoofd op. Ze ging nu op de vloer van de bus liggen. Ze pakte zijn stijve weer vast en begeleidde hem zo naar haar toe, zodat hij bovenop haar lag. Ze wilde hem nu diep in haar. Hij gleed zijn harde lul zonder moeite binnenin haar, met een snelle stoot zat hij er helemaal in. Denise vond het geweldig voelen. Na een paar tellen begon hij snel te keer te gaan met harde stoten. Ze kreunde en zuchtte hard terwijl haar rug kromde van genot. Ze duwde hem dieper door hem aan te duwen bij elke stoot. Hij ging een paar minuten snel en hard door. Zo neukte hij 'het jonge ding' helemaal plat en op een gegeven moment schreeuwde Denise van genot. Vanuit zijn kruis begon het onhoudbare orgasme als een waterval te sidderen naar zijn tenen en zijn vingertoppen. Zijn hele lichaam spande zich in extase om vervolgens met elke stoot diep in haar baarmoeder te spuiten. Tot haar verbazing was ze nu net al twee keer klaargekomen, terwijl ze het al leuk genoeg zou hebben gevonden als alleen deze dikzak aan zijn trekken was gekomen.

Na een paar minuten was hij uit gehijgd en ging uit haar. Hij stond vermoeid op.

Denise lag op de grond en voelde zich gebruikt maar voldaan in haar behoefte. De buschauffeur veegde het zweet van zijn voorhoofd, knoopte zijn broek vast en zei: '˛ik zal de deur voor je opendoen.'¯ Hij liep naar de voorkant van de bus en deed zoals gezegd de deuren open. Hij ging buiten staan om een peuk te roken. Denise lag nog op de grond. Ze staarde omhoog en liet alles bezinken. Haar gedachten dwaalden af, terug naar de onzekerheid: 'Heb ik een kant ontdekt van mezelf?... Misschien heb ik die lang ontkend! Waarom vind ik dit leuk? Vind ik dit wel leuk? Ben ik verkracht of niet? Wilde ik dit echt?...'¯ Wat later stak de chauffeur zijn hoofd naar binnen en terwijl hij zijn rook uitblaast vroeg hij 'kom je nog of blijf je zo tot morgenochtend liggen?'¯ Denise kwam uit haar trance overeind en fatsoeneerde zich terwijl ze naar de uitgang liep. Ze wilde uitstappen maar zag haar mobieltje nog achterin de bus liggen. Ze liep terug, pakte het mobieltje en keek naar de plas sperma op de vloer. Nu wilde ze ineens heel graag douchen en naar bed. Ze keek op haar mobiel. 1 gemiste oproep. Haar moeder. Daar wilde ze nu niet aan denken, ze wilde even helemaal niemand om zich heen, en vooral niet haar ouders.

Ze stapte uit en ze zeiden niets tegen elkaar. Ze liep met een lege blik naar huis. Toen ze thuis kwam, zei ze tegen haar moeder dat ze een nieuw rooster had, dat ze daarom zo laat thuis was of iets dergelijks. Eigenlijk ging alles langs haar heen, en na een lange douche ging ze naar bed om te verdwijnen in een hele diepe droomloze slaap.
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op Mijnhetecontacten.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal