seksslaafje van de buschauffeur - 2

De volgende dag was het vrijdag. Denise werd uitgeslapen wakker. De gedachte aan de vorige avond gaf haar direct een katerig gevoel dus daar wilde ze niet meer over nadenken. Voor de afleiding ging ze die dag weer aan de slag aan de balie op het station. Ze besloot 's avonds niet naar school te gaan maar wat met haar vriendinnen af te spreken. Zo luidde ze het weekend in en zaterdag en zondag sprak ze af met wat andere vriendinnen en ging ze mee naar een verjaardag. Ze ging met een klasgenootje met de bus naar die verjaardag toe. Toen ze instapte moest ze even denken aan de seks met de buschauffeur, en ze voelde zich er wel goed bij omdat niets haar wat kon maken. Ze had het nu bij haar klasgenoot toch super gezellig.

Maandagavond. Denise had er weer een hele dag op zitten, met werken op het station en een avond school.

Op school had ze bijna de hele tijd gedacht aan de seks in de bus, en ze vroeg zich af of ze dezelfde chauffeur weer zou tegenkomen. Ze had namelijk niet zo'n zin in nog een keer. De bus stopte en ze zag inderdaad dezelfde chauffeur zitten als eerst. Ze deden alsof ze elkaar gewoon niet kenden en ze checkte in. De halte voordat ze er uit moest, stapte de een na laatste passagier uit. Ze stond op en wilde ook gauw uitstappen, maar de chauffeur deed de deur voor haar neus dicht. Ze zweeg en keek naar het spiegeltje, waarin ze de chauffeur naar haar zag kijken. Ze drukte nog op het stopknopje voor de volgende halte maar hij reed zoals verwacht door. Ze zei niets, ging weer achterin zitten en wachtte af.

De bus stopte weer in de verlaten remise. De man liep weer op haar af en deed zijn riem los. Denise zuchtte, rolde met haar ogen en zei: 'okee dan, kom maar hier'Ě. Nogmaals zuchtte ze, deed al haar kleren uit en ging op handen en knieŽn bukken op de vloer achterin de bus, met haar kont naar hem toe. Ze verwachtte een verbaasde reactie van hem maar hij zei niets. Na een minuut moffelde hij zijn dikke lul in haar vagina, en ze slikte even. Dit had ze dus niet verwacht, haar tactiek werkte niet! Het deed ook een beetje zeer. Hij ademde weer zwaar en pakte haar bij haar heupen. Eerst vond ze het niet echt fijn maar door het geneuk vond ze het pas lekker worden toen hij al na een paar minuten met harde stoten klaar kwam. Ze liet niet merken dat ze het zojuist lekker was gaan vinden, want ze wilde niet zwak overkomen. Ze kleedde zich weer aan, stapte uit en quasi geÔrriteerd zei ze tegen hem: 'En je brengt me niet eens terug naar mijn halte?'Ě Hij keek haar even aan, haalde nonchalant zijn schouders op en tikte as van zijn peuk. Ze zei niets en liep in haar eentje terug naar huis, balend dat ze eerst werd geneukt en daarna opgegeild zelf naar huis moest lopen.

Thuis in bed dacht ze over de seks na, en waarom ze op twee gedachten hinkte. Aan de ene kant wilde ze geen seks met hem, maar ze vond het ook een geil idee om de seks haar te laten overkomen. Een beetje het slaaf-idee. Bij de gedachte van gedwongen seks en gebruikt worden vingerde ze zichzelf. Dit was haar geheim. Niemand mocht en zou het weten, dat ze zich graag liet gebruiken door een ouwe vent.

Dinsdag hetzelfde liedje: Dezelfde chauffeur. Denise is de laatste passagier ter hoogte van haar uitstaphalte. Ze drukt op het knopje, hij rijdt door, ze stoppen in de remise. Zij geeft zich aan hem over, hij neukt haar tot hij in haar komt. Zo ging het vervolgens elke schooldag. Inclusief het knopje indrukken waarna hij doorreed. Dat was een soort traditie geworden, of eigenlijk onderdeel van de voorpret. Het droeg bij aan het rollenspel, dat hij niet naar haar luistert en zij er is voor de seks. Ze liep ook elke keer naar huis. Zo duurde het niet lang of ze keek meer en meer uit naar de seks. Hij bood haar af en toe aan om haar naar huis te brengen maar ze sloeg het aanbod af, waarna ze voldaan met een gebruikt gevoel naar huis liep. Ze had er na twee maanden zo'n plezier in gekregen dat zij hem soms al begon af te trekken of te pijpen terwijl hij naar de remise reed en zij met z'n tweeŽn in de bus overgebleven waren. Zodra ze stilstonden in de remise deed ze dan haar broek uit of haar rokje omhoog, ging bovenop hem zitten en bereed hem tot zijn hoogtepunt. Het ging haar er puur om dat ze hem op zijn seksbehoefte bediende, en daar genoot zij op haar beurt weer van.

Zo werd Denise het seksslaafje van de buschauffeur tot het eind van het schooljaar.
Ik ben niet vies van een beetje sperma zoals je hier ziet! Dikke klodders in mijn gezicht of over mijn buikje? Geen probleem! Heb je zin om eens al mijn geile ervaringen te horen en lekker te flirten? Meld je aan op Mijnflirtcontact.nl en ik zal er voor zorgen dat ik met mijn geile praatjes jouw dikke klodders over je toetsenbord zal laten schieten!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal